Vlogg no. 7 -min outfit
Publicerat den




Hey baby girl I like you accent
Publicerat den

tjubre. Vaknade vid 11-12 idag. Sjukare än igår, åh, det är min brors fel. Näsan bara rinner (bättre än att vara täppt), halsen gör ont o ja hostar. Kul nyår. Stort fett plus är att det regnar ute. Kul att vara ute och smälla raketer i det? Ne, nu får de va nog med det, tack bra hej.
 
Såg även att när jag vaknade så hade min ena kudde hamnat på andra sidan av rummet? Fett sär, somnade med alla, och en låg borta vid garderoben. Fett sär. Igår när jag satt vid datorn så helst plötsligt trillade en tavla ner vid min säng. Den trillade på två andra tavlor, mitt objektiv, och massa nålar som hamnade i min säng. Men allting klarade sig, fett creepy rum jag lever i... Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, packa och ladda kameran! 



He fell in love with his best friend, when she's around he feels nothing but joy
Publicerat den

Sitter just nu hemma i min ensamhet och kollar one direction videor. Love it. Snorar, snyter, och är allmänt död här hemma. Har grymt ont i min rygg och hals. Jag fattar inte vart ifrån min ryggont-het kom ifrån... Alltid nått, knä, handled, rygg osv... Tufft o vara mej asså, shit. (jk) Tänkte iaf sova nu, har så sjukt ont i ryggen så vill bara lägga mej i sängen o mysa med mina fem pojkar, hihi. 
Såhär har jag typ mått ikväll:

nu ska ja sova, gojul



sär
Publicerat den

Skräll att jag inte kan göra tidsinställa inlägg. Alltid när jag gör det läggs det upp den tiden jag skriver inte den tiden jag väljer. Aja, det skulle kommit ett vid 00.00 men gott nytt på er ändå! 
Tog tyvärr inte så mycket bilder. Iallafall inte på raketerna eftersom det regnade, jag försökte men kunde inte ställa in några inställningar för jag hade en plastpåse runt kameran så jag såg liksom inget på skärmen. Synnnn, men tog lite kort under kvällens gång iallafall. Och filmade, kan ju lägga upp därifrån. 
Det roligaste var nog när oscar kastade iväg en sån där raket som flyger/glider iväg och tjuter sen smäller lite, ah, han kastade iväg den och den vände så det flög mot mej typ. Precis då filmade jag så jag fick med allting, haha. Den träffade dock inte mej ;) 

Vi drack pommac och hade allmänt trevligt och somnade runt 6. 
Vi körde paketlek som var så grymt kul, alla fick panik och jag orkar inte förklara hur man kör. Jag ville verkligen ha en mössa men det slutade med att Julia tog den ifrån mej... Fick iallafall en godispåse. *tumme upp*

Min förkyldning blir värre och värre, lite kul att matilda inte kände igen mig när hon ringde på skype. Känner knappt igen mig själv i huvudet, är täppt i näsan, kliar/svullen i halsen, hostig osvosv. Ni vet nog vad förkyldning är. 

Tror även att jag är allergisk mot avocado haha, vi åt det igår och jag hade aldrig testat innan. Mina ögon tårades och det kliade i halsen hela kvällen, fett obehagligt.

Credz till den som orkade läsa, ska ladda upp lite videor från mobilen så ni får seeeee



Vlogg no. 6 -Något som betyder mycket för mig
Publicerat den




Would he say that he is in L O V E, well if it was me then I would
Publicerat den

Inatt sov jag hos Matilda. Naiz, gjorde nyss vlogg nummer 5. Den håller på att ladda klart och sen ska jag göra en till eftersom jag skippade listan för två dagar sen. Idag kollade vi på The hobbit, vi hade redan sett den men ah. Den är ju grymt najs. Håller på att droga halstabletter och snyta mig just nu. Håller på att bli förkyld eller nått. 
Idag ska jag inte göra så mycket mer, tänkte börja göra en skiss hur jag vill ha mitt rum/ möbler osv. Längtar tills det är klart. Igår jobbade pappa på Handlar'n och gissa vad han hade med sig hem? 1D plancheeeeeeeeeeeerrrr. Azum, på baksidan av en är Justin Bieber, töligt matilda. Den kommer bli helt oanvänd, hahah. Sen var det även med typ klistermärken med one direction, lite andra kändisar och justin, hihi. Tja matilda
 
Imorgon är det nyår och det firas med mina goa teatervänner, SUPAAAA SKALLEN AV SEEEJ (Just kidding för er som inte klarar ironi) Jag, Martin och Skorpan ska fixa förrätt. Kommer bli sjukt kul, kameran ska förståss med! 
 
Affischerna <33333

Fick ett sms från Lou igår, hihi




Vlogg no. 5 -Fem saker jag ångrar att jag köpte
Publicerat den

 




Vlogg 4. Hur jag sminkar mig
Publicerat den




Insragramveckan
Publicerat den

Senaste veckan i instagram




Du har allt utom en, geeet
Publicerat den

ungefär såhär ser våra konversationer ut, fast oftast mer sär...



Tuff som vanligt
Publicerat den

Låter rubriken och bilden tala för sig själv. (Kan tilläga att jag nästan inte kom ner därifrån)



How does it feel Harry? When you see Dean with Ginny.
Publicerat den

Igår var jag och mamma på bio. Vi såg ''mammas pojkar''. Den var ganska bra, skitrolig. Den blev försenad 35 min för att det var en sån lång kö. Matilda var även på The hobbit. Den skulle ha börjat 20 men på grund av att våran blev försenad blev deras också det. Vi fick gå ut via folkets hus för det var knökat med folk. 
Till och med en stackars kille som inte fick plats, det hade antagligen blivit fel. Sen var jag så klumpig att jag spillde ut lite mindre än hälften av våra popcorn. Hade dom i knät och helt plötsligt knuffade jag bara till dom.. Nyss sparkade jag även ut det vattnet jag hade vid sängen, jag är så klantig... Men tycker ni borde se mammas pojkar. Någon dag ska jag och matilda kolla på 'berättelsen om pi' Verkar bra, ses



I can talk with snakes too -Tom Riddle
Publicerat den

inte bloggat skriftligt på ett tag nu och har inte så mycket för mej så får väl göra det nu. Idag har jag inte gjort någonting, följde med pappa för att handla förut, efter det flyttade vi ner Junior i källaren. Vi gör det för att det brukar låta så mycket på nyår och jag vill inte att han ska bli rädd. (Han står ute annars) 
Just nu sitter jag och kollar på Harry Potter och halvblodsprinsen. Filmen är faktiskt på engelska, den brukar annars alltid gå på svenska runt jul så det är bra. Lägger snart upp dag 4 (?) vet inte om det är fyra eller fem.. men ah, ni fattar ju. Den är lite ful och kanske tråkig men ah. Försökte att snabbspola i den men det gick inte att ladda in videos från iPhone av nån anledning, men ah. Försökte göra den så kort som möjligt. 
Igårnatt sov matilda här och igår gick vi ner på stan för att leta efter en present till henne syster. Fick med mej två ringar (en syns i gårdagens video), en tygpåse med one directiontryck och foundationsvamppluppar. Ni fattar. Kanske. 
Nu ska jag kolla vidare och fredagsmysa lite med godis, harry potter och en ''Frida''tidning jag köpte förut. Tumme upp on that, chao



Vlogg no. 3
Publicerat den

Fem saker jag inte klarar mej utan




You're love is like a rollercoaster
Publicerat den

Några från Karlstad




Vlogg no. 2
Publicerat den

Dagen i detalj



Outfit for today
Publicerat den




Vlogg no. 1
Publicerat den

Here it is, mobbas inte! Första gången och första försöket, haha.
 
Menade 70.000 bilder i den externa hårdisken inte 7000!



Arg syster
Publicerat den

Kul sätt jag vaknade på igår och idag. 
Min bror har helt plötsligt börjat vaknat tidigt. Annars brukar han vakna runt 1-2. Men nu för tiden när han vaknar spelar han ashög musik. Igår var han inte ens HEMMA, men spelade skrik/hårdrock/in flames m.m (dålig musik) i hela huset kl 9-10 på morgonen. Jag sa det till honom men idag hände samma sak. Blev skitirriterad, han satt inte ens på sitt rum så jag skrek ner men fick inget svar. Skrev en arg lapp ''STÄNG AV!!'' och la på tangentbordet och drämde igen dörren efter mej, haha. När han kom upp sänkte han men vid 12 vaknade jag igen av det fast nu var det lite lägre..
Hatar verkligen när folk väcker mej! haha, en annan gång väckte mamma mej när vi hade sovmorgon och jag blev arg på henne. Fick lite dåligt samvete över att jag blev så sur då för det kan ju inte hon veta, men ah. Ciao



Livet = Komplett
Publicerat den

Detta hände förut... Självaste Sarah Blackwood svarade på självaste twitter! Helt sjukt. Jag frågade om dom kommer till Sverige och fick detta till svar: 
Jag flippade ut totalt och skakade haha. Ringde matilda och på elfte försöket så svarade hon, haha. Spammade henne även med sms och meddelanden på facebook. Haha, love it



All I want for christmas is you
Publicerat den

Okey, dagen har varit toppen. Vi åkte till morfar typ kvart i ett för att äta lite julmat. När vi kom dit fick jag en julklapp av honom som var 500kr. Standard, alltid på jul och födelsedagspresent är det 500 kr som gäller! Det är najs. Vi åt, var lite sociala sen tänkte jag gå hem och fota lite på vägen men det blev så att jag gick ut en stund för att fota innan det blev mörkt och sen kom jag tillbaka, då var det efterrätt. Sen drog vi hem, har precis gjort min första vlogg! stolt, haha. Kommer dock inte lägga upp den på bloggen än för jag och matilda ska göra det samtidigt. Till min förvåning blev den ganska bra. 
Det är ''the big suprise''. De kommande 20 dagarna ska jag göra en vlogg varje dag. Mer om det i vloggen som jag lägger upp lite senare. 
Peece out ombres



Nu bläcka' ja på meej
Publicerat den

 Sitter i skype med matilda. Vi håller på att slå vårat prat-rekord. Tror vi gjorde det precis. Naiz. Kollade nyss början på The hobbit (igen) men blev så trött och somnade så jag tar det nån annan dag. 
Detta va nyss, matilda fick ryck för att ja blundade o sov. Men de gjorde jag iallafall. Haha, <3333
 
nu har vi slagit rekordet med 2 min men jag tror vi ska köra lite längre. Men hon bara dissade mej och kollar nån video nu. Fetto, aja. Kan kolla lite video diarys med one direction. hihi, natti sålänge blogken. Imorgon visar jag mina klappar på ett sätt jag aldrig testat tidigare.
 



Julis aftonis är slutis
Publicerat den

Nu är klockan 00.03 och julafton för i år är sluuuuuuuuuut! Det gör inget för att jag har haft en sån sjukt bra dag. Har fått precis vad jag önskat mej, säger dock inget för det har jag en liten suprise om. Jag och mailda har en liten grej på gång... höhö. 
Har ätit julmat för fulla rullar idag. Först i karlstad med farmor, farfar, familjen, jocke, ulrika, emma, elin, lina, robban och söta lilla juni på en månad. Då åt vi och sen kollade på Kalle anka och hans vänner som är standard. Då såg vi att det var så riktigt, de har tagit bort de där tre dockorna... ''Den svarta'', blondinen och ''juden''. Helt sjukt, okej, även om det är en neger. Så är det ju bara mer rasistiskt att ta bort dockorna som att dom inte får ''vara med'' och det är ju inte direkt så att tomten säger nått elakt om dom? Ne, det där är bara sär. Om man ska tänka som dom, är ju allt rasistiskt. Typ det var en hel orkester som marcherade som var mörkhyade. Det fanns kineser och en som liknade Hitler? Aja, örker inte me't. 
 
Sen öppnade vi paket och åkte vidare till nästa station som var hos moster och tom. Där var redan Theo, stina, moster, tom, morfar och mormor sonia. Då åt vi lite mer julmat och öppnade paket. Sedan var det tårta sen åkte vi hem och öppnade. Älskar mina presenter och det har varit en sån sjukt lyckad dag, gracie!
 
Håller på att kolla på macroobjektiv till kameran, ganska säker på att jag hittat et bra för drygt 2000. 
 
 
Imorgon blir det mer julmat hos morfar... Gott men det blir lätt så uttjatad nu efter jul. Aja, bara å äte på!



Fucking albatraoz
Publicerat den

Jag just nu! Även lite bilder från när ja lockade håret. GOD JUL!




JULAFTON
Publicerat den

Bara för att jag är beroende av viktiga "tidpunkter"
Klockan är 00.00 och jag vill vara en av de första som önskar god jul så... God jul på er!




JULAFTON
Publicerat den

Bara för att jag är beroende av viktiga "tidpunkter"
Klockan är 00.00 och jag vill vara en av de första som önskar god jul så... God jul på er!




Bingo lotto mys ♥
Publicerat den

Sitter just nu i soffan med mamma och pappa och spelar bingo lotto. Vi var ganska nära förut. Men nära skjuter ingen hare!!
Som ni ser på bilden kom niall förbi en stund förut och firade jul, bubbis ♥
Vi har även spelat spel, kollat på bilar, spelat lite till. Mysig släkt jag har ♥




Glögg ♥
Publicerat den

Okej, jk. Glögg är inte så gott. Dricker mest för känslan och jag försöker lära mej att dricka! Ganska gott, i början på julen i år var det asäckligt men nu är det ganskaaa gott. Ifall ni undrade haha




Mys ♥
Publicerat den

Nu sitter jag i köket med pappa, morfar och Tom. Theo och Stina badar som är standard. Dricker glögg med lakrits/hallonsmak. Gött, längtar verkligen till jul imorgon. Bästa högtiden som finns ♥




We come a long way since that day
Publicerat den

Hellu. Som Matilda skulle sagt. Idag har jag varit nere på stan med mor och far. Vi bara kollade lite. Köpte en sista julklapp till matilda, hihi. Det var pissigt kallt och väldigt dött. Kristinehamns centrum är verkligen deprimerande, det är pyttelitet och skitlite folk. Fattar verkligen varför folk flyttar.
Inatt mådde jag asdåligt. Typ tio minuter innan jag och matilda slutade skypa började jag må jätteilla. Asså skitilla. Jag var pissvarm och när jag ställde mig upp skakade mina ben. Det var hemskt. Efter att vi la på försökte jag sova men det gick inte, det blev verkligen värre. 
Mina kusiner hade haft magsjukan veckan innan och jag har träffat dom nyss. Så jag trodde jag har fått det.. 
Hörde sen att mamma/pappa var vaken så jag gick ner och berättade för henne och hon sa att jag skulle lägga mig i soffan, lite läskigt för när jag är sjuk sover jag där och jag brukar alltid somna där asfort. 
Jag pillade lite med mobilen, mådde asdåligt och var blek sen lyckades jag somna. Jag vaknade lite bättre men mådde illa. Har mått lite illa hela dagen men det har hela tiden blivit bättre när jag har ätit nått. Vet inte vad det är för fel på mej, men aaah. Nu kommer Theo, Stina, moster, Tom och morfar så ska vi äta våfflor!
Längtar något oerhört till imorgon! Kan ju avslöja att jag och matilda har planerat en grej på våra bloggar som händer efter jul.. Spännande?



I think I wanna marry you
Publicerat den

right nowwww



Under the misteltoe
Publicerat den

Jag har pyntat alldeles själv som en boss. Grymt snygg gran




I'm talking to you
Publicerat den

Som ni såg i det tidigare inlägget så städade jag och mamma innan Matilda kom. Nu ser man golvet och det är inte fullt av damm överallt! Det gillar vi! Eftersom det har snöat så mycket ute idag kunde jag och matilda inte fota och så kreativa som vi var kom vi inte på någonting att fota inomhus. Azum. 
Just nu lyssnar jag lite på jullåtar av jb. Han är sjukt duktig, me gusta. Skypar även med matilda som är standard på kvällarna nu för tiden.
Jag och Matilda gjorde inte så mycket, vi satt på mitt rum och spelade Hay day, åt lite daimtårta och lyssnade på musik. Chillaxade littöö. 
 
Nu är det bara en HEL dag kvar till julafton. Helt sinnessjukt vad fort det har gått. Hela december har liksom bara flugit iväg. Längtar grymt mycket. Pappa skulle förut slå in ett jättestort paket till mig, och jag frågade om det var one direction och det var det! Ska bli kul att få dom i julklapp *tumme upp*
 
Nu ska jag pynta mitt rum med tomtar och julsaker för att få den rätta julkänslan!



Finfint
Publicerat den

Mamma och jag har julstädat mitt rum idag!




I'm so happy cuz' you're not here
Publicerat den

Ligger nu och lyssnar på musik i sängen och väntar på att Matilda ska svara på mina sms. Vi ska ju som sagt fota idag. Ska bli kul. Så skönt med sovmorgon, och att veta att vi kommer ha sovmorgon i typ några veckor till är sååå härligt. Idag är jag allmänt glad och vill att julaftonsmorgonen ska komma! Love christmas ♥




TED
Publicerat den

har precis sett klart Ted med matilda. Fast vi kollade genom skype, båda startade filmen samtidigt för att liksom kolla tsm. Haha, men det var lite synd för jag tyckte inte den var särskillt bra. Inte så bra som Oskar säger att den är iallafall. Menmen, så ere', höll på att somna ett tag i filmen.. rätt tråkig film
 
Walk off the earth hade precis Q&A (Questions and answers) och jag ställde lite frågor och twittrade istället för att kolla så mycket på slutet av filmen. För typ 30-35 minuter sen sa Gianni att de skulle sluta svara på frågor om ca 30 minuter så antar att de inte frågar mer nu. De svarade inte på någon av mina :(

Insåg nyss att det är någon konstig kändisgrupp som följer mej på twitter. De har en blå ''bock'' efter namnet men har aldrig hört talas om dem. '' We Are The In Crowd'' eller nått sånt, skumt. De har typ 190k följare.
 
Imorgon ska jag och matilda fota, bye.



We will never look back, look back
Publicerat den

Sitter just nu med matilda i skype. Vi har pratat i snart tre timmar och ska snart kolla på Ted. Alla säger att den är så sjukt bra, hoppas dom har rätt! 
väntar lite på kv

posarna
 
är inte alls trött men detta blir nog bra, sov i typ 5 timmar när jag kom hem från skolan. Behövdes eftersom jag gick upp 5... Klädde granen förut som en boss. Kan lägga upp bilder imorgon, lamporna i den funkar inte nu så det är inte lika fint, hihi. Natti sålänge



Random
Publicerat den

Njut riktigt av lovet och gör som bilden säger!




You're faith in me was so clear
Publicerat den

Textttt




Julshow
Publicerat den

Idag har vi haft julshow i skolan och det gick väldigt bra faktiskt. Temat var James Bond och vi var bondbrudar och killarna hade kostym. Stiliga var vi, har fått låna lite bilder från matildas blogg så får ni se hur det såg ut. Kan knappt vänta tills vi får göra om detta igen till sommarshowen. Först smög vi in till ett snyggt intro som agenter med pistoler och allt. Maria sjöng lite, hände lite grejor, sen drog vi igång med det roligase -tävlingarna. 
Det var 9C som vann allt :) Grattis till dom, vi hade en tävling där vi skulle blåsa ner pingisbollar i ett glas och det var nån som sa att alex ''fuskade'' och pernilla sa att han skulle få ett straff för det men det var bara missförstånd men Alex är ju alex och såklart tar han straffet för att bjuda på sig. -Dricka ett rått ägg
Stackast Anton och Linnea förlorade en tävling och båda fick grädde kastandes på dem, deras kläder blev gräddiga, linneas hår och smink.. Haha ne så elakt :(
Ne kan skriva mycket om det men det var sjukt iallafall :) Can't wait till sommarshowen, jag och pernilla har redan ett förslag på tema så vi får la se! 

lilla jag
alla lag!
Balansera flyttkartoner, som mest var det 6 stycken
stackars Julia utsätts för att ta av sej massa kläder...
9C får pris, en varsin Noblesseask

cinnamon challange, då blev det lika så det avgjordes med en ''äckelshot'' som hade ketchup, grädde, kanel och ägg i. Då var august...

standard att ola pratar
Ah, det var skitkul



Uppe med tuppen
Publicerat den

-Är jag verkligen! Klockan fem ringde min klocka och då var det bara att kravla sig upp. Livet i festkommitén är tufft. Vad jag ska göra nu är att locka håret, sminka mig och packa lite saker. (Tag typ 1,5 timmar att locka håret på mej) Så de är lite töligt men nu ska jag sätta igång! Lägger förmodligen upp nån bild sen!



INSPIRATION
Publicerat den




Tell me what you're name is
Publicerat den

innan julsupén
bakat

julbord i skolan!
ganska söt haha
puss
lussebandy
lucia, jag och pernilla syr en klänning (tog ca 5 timmar)
karlstad
azum skor
matilda shejkar loss
trötta
gött
allt klart!
histah
love it
outfit i k-stad
gotti
jag idag



We're just friends what are you sayin'
Publicerat den

Har försökt blogga från mobilen hela dagen. Men blir så sjukt trött på blogg.se appen. Ska iallafall ladda in bilderna från mobilen nu och ska visa lite från de senaste dagarna och veckorna ;)
Är iallafall fett stolt över mej själv för imorse åt jag riktig frukost! Åt en macka med julskinka på, brukar aldrig orka göra frukost annars. Jag er kåålish. 
 
Nu ska jag försöka få tag i detta bloggande, på riktigt! Verkar som att matilda och jag kör i omgångar, när jag blir bloggtrött är hon pigg på de och när hon är bloggtrött kör jag på, höhö ;)
 
Som sagt så var det fett chill dag i skolan, först i b-språket var det lite jobbigt för vi hade görförståelse. Sen hade vi musik och läraren var superhes och kunde knappt viska så vi fick spela lite själva, sen kollade vi film på matten, sen hade vi möte. Så taggad till julshowen nu! 
Skalen jag pratade om i morse, de blev dock fett små för jag orkade inte trycka på alla för att 'ta kort' 



hola como estas
Publicerat den

Sitter och gör mig i ordning för skoldagen.. Igår gjorde vi inget vettigt, förutom på svenskan då skrev vi på en novell. Alla andra lektioner kollade vi på film -hemkunskapen. Hoppas denna dag blir likadan, först har vi b-språk. Tror vi ska göra en hörförståelsegrej, sen musik, sen matte, sen möte med festkommitén. Efter skolan ska jag ner till konfan! Kollar på massa skal på fyndiq, vill typ att julen ska vara över lite så jag får köpa dom! Vet att mina föräldrar kommer säga nu just för att det är julafton på måndag.. aja, nu är jag uppe i 4 stycken och jag ska ha alla. Kan lägga upp dom i ett nytt inlägg, skriver på datorn nu men det är så lätt att få med bilden nu med min ajfån. <333
Ifall inte appen krånglar såklart....
 
Aja, bussen går om 30 min så nu måste jag sminka mig och platta håret!
 



And if you, only knew
Publicerat den

Tjatja blogeen




That's not my girl
Publicerat den

Just nu sitter jag och gör ingenting, ska borsta tänderna och sen gå ut till bussen. Kan lägga upp en liten bild senare om hur jag ser ut, ganska chill dag idag. Ska visa alla mitt fina skal och vi får reda på resultatet om u-länderna. Är fettigt nervös, men jag hoppas på det bästa.. Ska inte ha för höga förväntningnar bara, chao



Design
Publicerat den

såder, matilda har hjälp mej lite med att sätta i en ny design, tycker den är fett snigg alltså. Ska bara sätta in en ny profilbild så blir bra :)



The hobbit
Publicerat den

Kollade på the hobbit med pappa igår och det är vidrigt bra!!!!! Den förstör mitt liv med dess braighet! Är fullkomligt kär i kili (första bilden) såååå snygg, min man. Och ori är så söt, kolla bara på honom, nawi. Bilden längst ner är fili, kilis bror. Fett grym musche och snygg som få. ♥♥♥

 




Louis Tomlinson ♥
Publicerat den

Love it




I can't love you more than this
Publicerat den

Lyssnar just nu på gamla one direction låtar som är väldigt depp för att få insperation till min novell som vi skriver i svenskan, ''utanför mitt fönster''.. Man får tolka det som man vill och jag orkar bara inte, fml varning. Aja, detta är det sista vi har i skolan så det är ändå rätt gött. Fett chill vecka kvar nu, imorgon ska vi se på film på no:on och typ fika, vi ska baka jukgodis, film på b-språket, på so:on får vi våra betyg om u-länderna vi skrev. På onsdag är det film på b-språket, musik,säkert nått chill på matten och sen har vi akt-tid, alltså göra vad vi vill typ. På torsdag ska vi bowla och käka pizza sen städa! På fredag är det julshow och så får vi våra betyyyg! Längtar så enormt till julshowen, vet inte om jag skrivit det men jag är ju med i festkommitén, så det ska bli azum. Jag och pernilla har sytt kläder till henne, jag har fixat från ia, pernilla kommer fixa våra hår, tävlingar och det mesta är klart, är taggad till tusen!
Blev asglad förut för jag fick mitt skal jag har beställt från caseapp.se! Det är inte dålig skärpa, asfin bild, snyggaste motivet osv. Love it! Kan lägga upp en bild strax :) Nu ska jag försöka komma någonstans med novellen, skrivit drygt en sida och det ska vara cirka 2 sidor.. aja, vi får la se



Orkar inte
Publicerat den

Sitter hos tandläkaren nu och skulle fått komma in nyss men skräll att det är försenat. Läser lite hungerspel, lyssnar musik och smsar med kv.
Inte min dag idag, är trött och grinig chao




One less lonley girl
Publicerat den

Just nu sitter jag i bilen med Matilda och Emelie! Vi är påväg till Karlstad för klara har öppet hus så vi ska kolla om det är något för oss, men de tror jaaa
Igår var det derby och jag satt i kiorren. Det var kaos i pauserna! Drickorna tog slut och määä




You would have loved it here tonight
Publicerat den

Jag idagggg




Put you're hands in the gang of rhythm
Publicerat den

Sitter just nu och har spanska, vi ska kolla på film så rätt chill.
Igår hade vi luciatåg och jag var tärna, det gick bra för ingen brann upp eller svimmade.
Ska sitta i kiosken sen på brogårdshallen för det är match (derby) naiz.




yolo
Publicerat den

Höhö, nu sitter jag i skolan, men klockan är 12-12-12 12:12 YOLO



Nu kör vi!
Publicerat den

nu hade jag tänkt att försöka börja blogga igen, saknar det lite och matilda tjatar så på mej... Men de här blir bra, ska försöka så gott jag kan att fota oftare och sedan lägga upp det här, wanna be famouuus. haha, idag är det 12-12-12 och det är lite småcoolt, nästa gång det blir så är på 3000-talet eftersom det finns ingen månad 13, lite småcoolt. 
Idag har vi möjligheternas hela dagen, ska på festkommitémöte och genrep till luciatåg, resten av dagen äre bara chill, ifall bloggappen funkar nu ska jag lägga upp lite bilder från de senaste dagarna!