lite gött
Publicerat den

 



dubai dag 7 del 1
Publicerat den




before&after
Publicerat den

Före&efter bilder på Matilda som jag tog häromdan, vet inte riktigt om jag är klar med bilden till höger än men det märks väl. Tänkte att jag kunde visa hur det ser ut när jag har redigerat en bild samt hur den såg ut innan! Det är ju ändå ett ganska stort hopp mellan bilderna.



espresso house & dålig uppdatering
Publicerat den

Skräll att jag suger på att blogga alltså, har gått lite mindre än en vecka och jag är inte ens förvånad. Har inte hänt så mycket spännande att ta upp direkt så vi skiter i det. Lever livet som vanligt lol. Vakna tidigt as hell, gå till skolan, åka hem från skolan, kolla arrow och sova. Kan ju nämna att jag har börjat kolla på en väldigt bra serie, arrow. Tackar stefan för deet. Började kolla förra veckan och nu har ja kollat klart 3 säsonger om 2 avsnitt. Men jajaaa, tänkte börja kolla på the flash också eftersom dom går ihop i varandra.
Just nu sitter jag iallafall på espresso house, ska vänta på pappa till 5 för då ska vi åka till skåre. Ska ju bo i ett hus där i två veckor med snart nästa vecka på onsdag. Mina släktingar åker till thailand så jag ska ta hand om deras hus och hund! Kommer bli riktigt gött att inte behöva pendla, det är en under en kort tid men det är bättre än inget. Så jag och pappa ska iallafall dit för att kolla lite på vart alls finns osv. Vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden jag väntar men får sitta här med datorn och syselsätta mig med serier typ. Men vi hörs när jag orkar, haade



you dont understand how much you really mean to me, i need you in my life
Publicerat den




fint
Publicerat den




dubai dag 6
Publicerat den




begraver mig i bra musik
Publicerat den

 



men vad spelar det för jävla roll, om det inte kan bli vi nån gång?
Publicerat den

Hej peepz, long time no see? Typ, livet kom imellan. Sitter just nu på en fet håltimme, en av de många vi har på vårat schema. Är inte ens förvånad att man inte kan göra ett schema som åtminstånde ljuger. Börjar bli riktigt trött på att pendla och det hjälper inte att vi börjar 8.50 varje dag. Yaay åker hemifrån 7<3. Nej men nu ska vi inte va sånnaaa. Idag blir det ridning, kulkul. Ser fram emot det faktiskt, ibland är det lite jobbigt men när man väl kommer dit så är det lovely. Älskar ridningen, på söndag ska jag dessutom börja med en annan sak jag älskar, dans! Gått i det förr men nu ska det börjas igen, nu är det dock en annan stil. Ska börja i street/hiphop med kvist. Kommer bli gr8! Innan dess händer inte så mycket, eller jo på fredag väntar fest hos sara! Ska bli fuun, eftersom det är i karlstad så ska jag möta upp fredrik på lördag och kolla när oskar spelar med sitt band på uno. Vad gör man inte för sina homies liksom? Nej men nu har jag uppdaterat er lite iallafall, det får duga. Hörs när jag har nått att säga. 



Outfit
Publicerat den




20 ganska tråkiga
Publicerat den

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Gossip girl eller new girl. 


2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Veterinär, var säkrare på det än att jag hade 2 armar och ben. 


3. Vilken är din favoritdoft?

One million, eller typ bensin. 


4. Brukar du skratta för dig själv? 

Sorgligt nog, ja. 

 

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Äter mat och umgås med min familj, typ. 

  

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?
Skulle väl typ vara samma, eller nej jag skulle nog hellre vara kille.  
  
7. Har du varit olyckligt kär? 
 Jag är bara olyckligt kär. 
 
8. Vad gör du om tio år?
Då är jag 27, förhoppningsvis har jag en villa i antingen london eller usa. Kanske jobbar på något fik, eller som fotograf? Eller som bartender? Finns massa olika drömmar, hoppas bara att någon av dom går i uppfyllelse. 
 
9. Vad står det i ditt senaste inkomna sms?
''Hej undra om du ville se på nya hobbit filmen typ imorgon eller under veckan?:)''
 
10. Något du längtar till?
5sos, one direction, gbg horse show, 18 år, sommaren, bråvalla, mycket. 
 

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Skulle bli redigt glad, det är precis vad en studerande behöver. Skulle först köpa en lägenhet i karlstad, sen en massa skit. 

 

12. Vem såg dig naken senast?

2 private


13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

Alltså, jag lagar inte mat. 

 

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Riktigt gött. 


15. Är du beroende av något?

Mitt mobilberoende är nog värst. 


16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Har faktiskt en lista med bara nostalgisk musik, det är nog den listan. 


17. Civilstånd?

Singel och bitter<3


18.  Vad har du för husdjur?

Inga just nu, hade en kanin nyss men han gick tragiskt nog bort häromveckan. 


19. Vad har du för utbildning?

Vanlig grundskoleutbildning, går just nu media -film & foto på gymnasiet. 


20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Vet att jag var väldigt envis som barn, det måste jag nog säga att jag fortfarande är. Annars vet jag inte. 




jag tror jag skulle kunna dö ikväll
Publicerat den

 



dubai dag 5
Publicerat den




fullt i hela huset men vi sitter fast i en soffa med ihopflätade fingrar och huvudena lutade mot varann
Publicerat den

 
Long time no see, as usual. Sorry. Hade ju vart nice o haft bloggen som nyårslöfte men vi alla vet ju hur man är med de där löftena. Tycker inte man är en person i december och sen helt plötsligt när det är nytt år ska man ändra sig och bli en ny person. Om jag vill ändra mig själv kan jag lika gärna göra det i augusti typ ;PP Nyår är överskattat. 
 
Idag började iallafall sista terminen på årskurs 2 i gymnasiet. Längtade inte efter denna dag men desto fortare man börjar desto fortare går det över, right? Vill bara att denna termin ska gå lika fort som hösten gjorde. Behöver sommar, ingen mår bra av skola och sånt här väder. Fuck thaat. etthundrafemtiofyra dagar till sommarlov. Bara ben, pennyboarding, sena sommarkvällar, sol, solbränd, bråvalla, galej med vänner osv osv. Dessa saker skulle inte sitta helt fel, känner som att det är evigheter kvar. Behöver. 
 
Men nu får vi tänka lite kortare och ta en sak i taget, längtar ju faktiskt till andra saker innan sommaren. Det som står först på schemat är att bo ensam i karlstad i mina släktingars hus med deras hund medan dom är i thailand i två veckor i februari, efter det väntar göteborg med papi i slutet på februari och gbg horse show!! Åååh, längtar. Sen har vi såklart barca i april, 5 seconds of summer i maj, bråvalla och one direction i juli. Det väntar en hel smaskens alltså. Men det som ligger framför mig nu är en kväll av tumblr, min tredje smoothie på denna dag och för lite sömn innan sista skoldagen imorgon innan helg. Gött med en kort vecka. Vi hörs när vi hörs, puss. 



alltså så bra
Publicerat den

han gör denna låt så mycket bättre än orginalet 



råbabe
Publicerat den




dubai dag 4
Publicerat den




ärren sitter i hjärtats mitt
Publicerat den