youtube
Publicerat den

har startat upp en ny youtube! va massa krångel med den förra men se till att subscriba på denna, kommer lägga upp massa olika saker som hauls, tutorials (?), challenges kanske, tags och massa såndär skit! får se i efterhand vad det blir, men subscriba nu!
klicka på bilden för att komma direkt till kanalen!



just a girl who turned eighteen, she ran away to chase her dreams, they said she wouldn't make it far
Publicerat den

 Tjatja, händer peepz? Händer inte så möe i mitt heller, men om cirka en timme hoppar jag på bussen mot storstaden karlstad för att spendera en natt på Hammarö med Fredrik, Teresa och Oskar! Saknar de boysen så alltså, shiiit. Vi sågs alltid förr men nu är det alltför sällan :(( Aja, vi åker dit vid 12 sen blire lunch någonstans som jag inte minns vad det hette hehe. Åh måste även passa på att tipsa om filmen 22 jump street, tror inte jag nämnde det igår men häromdan var jag på bio för tredje gången den veckan haha, var i Karlstad med Järron och hans gang + Teresa. Filmen var sjuukt rolig haha, älskar duon Jonah Hill och Channing Tatum! Wellwell, nu måste jag byta om och kirra håreeet, ser ut som ett fågelbo:// Bye bitchandoos



look at the stars, look how they shine for you
Publicerat den

en av bilderna hehe

 Hej alla fans, v to the gd? Inget nytt som hänt i mitt liv de senaste dagarna, har jobbat klart nu (!!!) och är ca. ashappy. Skrapade ihop typ 6,3tusen på 8 dagar så det duger ju i krig! Om ganska exakt en månad ska jag bränna det på kläder i London!!!! Annars då? Idag har varit första dagen på länge som jag verkligen sovit ut, kl. tjugo i 2 gick jag upp för en matpaus sen gick jag och la mig igen haha, såå ja. Sen tröttnade jag på att sova (kan man ens det) och satte mig och sminkade mig som jag alltid gör när jag är bored x1000. Sen bytte jag om och tog med mig kameran, en ny proffebild på fejjan väntade! Gick ju sådär med tanke på att jag stog precis vid en mystack (pissmyror) , märkte det efter ett tag och såg lite myror på marken och mina fötter :)) Fick ganska mycket panik och ca sprang därifrån, har nu bett lite här och där som inte direkt syns men känns gör det iaf :-) Wellwell, kan lägga upp lite bilder senare någon gång när jag redigerat alla. Nu väntar jag och Matilda på Hannah SEGASTE I VÄRLDEN JONSSON, för 1,5 timme sen sa hon att hon skulle vara klar om 30 minuter, har hon lämnat huset? Nej. Men gissa vad vi ska göra, om ni gissade på s'mores så gissade ni rätt. Hehe. byee



why'd you want to go and make me feel this way?
Publicerat den




tell me where you're hiding your voodoo doll couse i can't control myself
Publicerat den

Tja, hänt idag? Jag har jobbat som vanligt, helt klart värsta dagen för jobb idag :-) iaf mitt jobb, började med att jag skulle cykla ner till handlarn (då regnade det inte så mycket) men när jag har kommit en bit så börjar det ösa ner, det är ju mindre kul. Blev skitblöt osvosv, när jag väl kom fram så var allt blött där framme också, bordet, stolen, parasoll och allt. Saker blir så mycket jobbigare med vatten :-). Wellwell, satte upp allting och torkade av både stol, jordgubbar och bordet. Satt där ett tag och var kall och blöt, men efter någon timme kom mamma med torra kläder så det var nice! Satt där ett tag till sen kom matilda och vid 4 nån gång tog jordgubbarna sluut! Gött att få gå hem tidigare för en gångs skull. Nu ligger jag i min säng och gör inte så mycket haha, får se om jag hittar på något sen!

Gårdagen var dock kul, satt på Marieberg med Hannah och Matilda och grillade s'mores! (kex, marshmallows, choklad ihopkletat), så himla gott! Är lite bilder under detta inlägg men har ett inlägg till förberett med mer bilder! Redigerade alla nyss såååå that happened. Byyee



S'MORES
Publicerat den




FÖRE & EFTER
Publicerat den

satt bara och lekte lite i photoshop nu men såhär kan det se ut när jag redigerar en bild! i detta fall har jag lagt på massa kontrast, fixat några färger, gjort ljusare och gjort den allmänt mer swaaag, omg skoja



5 Seconds Of Summer
Publicerat den

väntat på detta album såååå länge, nu äntligen är det här och det är så bra! 




ATM
Publicerat den




tonight we're running around the boulevard
Publicerat den

 god festis / läsete i 8-9 timmar konstant / bok / jordgubbar / jag och hannis gungar / äventyr på ett berg / midsommarsjälvis / självis / plankstek / cash / jordgubbar / s'mores

 hej peepz.
 Tänker inte apologize för att jag inte bloggat för har inte orkat haha, har inte tänkt på bloggen n å g o n t i n g, alltså inte över huvud taget, palla ens. Vad har hänt? Jobbat lite till, har vildmarksliv med hannah och matilda (hanna också ibland), varit i storfors med teresa och sovit hos järron, ätit på restaurang med släktN, firat midsommar, läst ut the fault in our stars på en dag, kollat bad neighbours på bio, kollat the fault in our stars på bio osv. Såg tfios på bio idag och HERREFUCKINGGUUUD. Fuck John Green som ens kom på den där boken, både jag och HELA biosalongen snörvlade och grät under filmen och shit. Sa till mig själv att jag inte fick gråta, men gosh. I dare u to see that damned movie without crying, ni kommer inte lyckas tro mig. RIKTIGT grym film, hatar och älskar den. 
Har även fått sett mitt älskade teen wolf, ÄNTLIGEN. Längtat ända sen säsong 3 kom ut och idag så! Och åh, det programmet kan inte göra mig besviken, shiiit. Kolla på det! 
Imorgon är det jobb igen.. Cashen ba rullar in, (eller inte, ingen som köper typ). Wellwell



midsommar
Publicerat den




◢ ◤◢ ◤◢ ◤◢ ◤◢ ◤
Publicerat den


ja matildakvist du kan få cred för låtarna lol



I fall in love with you every every single day
Publicerat den

Hejhalå, jag lever. Inte bloggat på några dagar men vad gör det om hundra år liksom? Vad har jag haft för mig? Jadu, jag har jobbat faktiskt. Trodde inte jag skulle jobba men fick bli att jag sitter någon vecka till bakom jordgubbsdisken. Tråkigaste jobbet som finns och det är så sjukt drygt, men måste verkligen ha pengar till London i slutet på juli. Har även klippt mig, inget större skillnad, bara de väldigt väldigt slitna topparna, senaste gången jag klippte mig var dagen innan jag började gymnasiet så det var ett tag sen. Nej men idag är även sista ridningen för terminen, lite synd :(( Nejmen nu måste jag göra mig iordning, ska dra mot Handlar'n snart så alla kan ju komma förbi och köpa jordgubbar plz mvh. 

Vill tipsa om dom här låtarna, bästa Ed släpper album snart och han har verkligen bevisat att han har gjort det igen, fyhelvete vad bra han är, suger ju ca get att jag inte kan se han i november då vi åker till dubai då :)) Wellwell, nästa gång förhoppningsvis?  




flowers
Publicerat den

Detta var typ det enda jag hann fota av syrenerna i år.. Lite synd men är så lat när det kommer till att fota, tänker bara ''nä tar det imorgon'', men sen försvinner dom och då är det försent. Hände med både syrenerna och de blommande äppelträden.. Grattis.. Aja blev ganska nöjd med de få jag hann ta iaf haha. 



dubai 2014
Publicerat den

Äntligen är resan bokad! Den 10 november bär det av mot Dubai i 8 nätter, 5stjärnigt lyxhotell 10 meter från vit strand och klarblått vatten känns inte sådär jättefel. 148 dagar! Längtar redan, i slutet på året kommer jag kunna kryssa av 2 drömdestinationer, London och Dubai! becouse i'm happiiii. Kommer bli så fett!! Vi kommer bo nära världens största köpcentrum och världens lyxigaste hotell. Vi bor på en konstgjord ö som är formad som en palm. Hur coolt? Här under ser man hur det ser ut. Vi bor typ till höger, wellwell. Woho! 



one direction experience
Publicerat den

Okej på riktigt vart ska jag börja???? Helt sjuk helg jag varit med om, eller det var bara fredagen som var sjuk men ändå. Vi var i Sthlm lite innan 9 med tåget, då tog vi pendeln direkt till Solna och började köa runt halv 10. Tiden gick ganska fort, vi åt, spelade kort, åt, spelade sten sax påse, åt, satt och räknade minuter osvosv. När vi skulle gå in lite efter 5 tror jag, då började kaoset. Runt halv fem började folk trycka framåt och ställa sig upp. Det fanns två ''led'' man kunde stå i, ena ledet hade köat astidigt och när den blev full fylldes andra ledet på (svårt att förklara). Men sen när alla började trängas hamnade alla bara i en stor pressande klump (de som hade köat sen typ 6-7 hamnade bakom oss osv för att man trycktes bara framåt). Jag fick ingen luft och fick någon sorts panikattack, vet inte riktigt vad det var, aldrig känt en sån panik i hela mitt liv, wellwell. Tillslut kom vi in.

Kl. 19 började älskade 5sos spela. Det var först när Calum kom riktigt nära jag fattade att dom var på riktigt och grinade en smula haha. Har äntligen sett dom. Typ 1,5h senare började det på riktigt. Då kom 5 lifesavers ut på scenen och 56000 människor went nuts. Skojar inte, vi stod i typ mitten av REDsektionen först, men vi hamnade nästan direkt på tredje/andra raden för att folk drogs över och knuffades konstant. Herregud. Konserten i sig var så extremt bra och allt kändes så jävla overkligt med tanke på våra platser. ''Fick ögonkontakt flera gånger'' KÄNDES DET SOM. Hatar när folk säger så men nu hamnar jag där själv, kändes som att dom stirrade på just mig, okej? Don't judge. Wellwell, låtarna gick i all världens fart och likaså gjorde mina tårar #TÖNT. Tycker dock att förra konserten åttonde maj var bättre, don't hate, men tyckte faktiskt det. Den var roligare, personligare och innehöll mer saker. Nu sjöng de bara sina låtar och inget mer, plus att Zayn verkade så ledsen.. Det var heartbreaking, både Zayn och Louis verkade asnere.. Man såg att det var någonting, kanske inte på långt håll men.. ja. Gud vad ska jag skriva mer? Det var fett coolt att höra 56000 människor skrika ''vi älskar köttbullar'', blame it on harry. Samt att 56000 människor dansade till ''hey macarena'' innan konserten började. Shit. Såg även Paul haha! Paul fucking Higgins stod 1-2 meter ifrån oss! Fett cool snubbe.

Detta var min 1D experience i guess, kan säkert skriva så mycket mer menmen. Filmade ganska mycket tills min mobil dog så tänkte göra någon liten film. Matilda hade även en liten kamera med sig men såklart har minneskortet gått sönder så vi får inte tag i dom bilderna eller videorna.. Lite surt för hon filmade det jag inte filmade lixom.. wellwell, kan iallafall lägga till ännu en kväll på listan med bästa dagarna i mitt liv. 
 
 alla bilder blev typ skitsuddiga haha, detta är de bästa jag fick tror jag



i know it's taking over me
Publicerat den

tog en passande bild matilda hade på sin dator

Halådär. Seg dag, vaknade lite för tidigt för att våra grannar bestämde sig för att klippa + trimma grästet i två timmar :-) Men på eftermiddagen när han var kvar så somnade jag i några timmar till haha. Sen kom Matilda, vi drog till stallet, det var kul, kom hem, packade som en dåre och nu ligger jag i hennes säng medan hon duschar. Vadå, varför packade jag? JO FÖR IMORGON SKA JAG TILL STOCKHOLM WEHO. Har väntat på denna dagen i 257 dagar och nu ska jag äntligen få se mina älskade killar igen. Kommer till Stockholm runt halv nio och då far vi direkt till arenan för att köa. Hört att det redan är riktigt mycket folk där.. Wellwell, riktigt dåligt att vaknade sa att det var okej att dom fick börja köa redan nu, reglerna var från början att man skulle få börja köa vid 7 imorgonbitti. Wellwell, det bästa med resan är typ att jag ska få se 5sos (5 seconds of summer) för första gången i mitt liv, alltså totalt 9 av mina fave babes. Kan inte bli bättre? Nej men nu ska jag nog sluta skriva för jag är för cool.



SOMMARLOV DÅ GRABBAR
Publicerat den

När jag skriver detta har jag precis kommit hem och ligger i min säng, nu är jag inte längre en etta på Klara gymnasium. Utan nu har vi fking sommarlov! Så skönt att äntligen slippa pressen, stressen, vissa människor ochherregud. All stress inför betyg med mera är så sjuk, helt sinnes hur mycket det tar på oss ungdommar. Är nog inte ensam om att tycka detta, vårat betygsystem är helt stört. Men nu ska vi inte vara sånna haha!

Sommarlov väntar, London väntar, One Direction samt Stockholm väntar och ååh, kommer bli så bra. 
Under dagen har vissa elever spelat en (väldigt seriös) fotbollsmatch mot lärarna, lärarna vann dock. Vi har även grillat hamburgare, haft klasskamp (gick bra i början men vi kom på typ tredjeplats haha), haft dipmolutdelning, ''underhållning'' osv. Vart en riktigt rolig dag! Det enda minuset är att såfort man fick gå hem drog hela klassen på en gång, hade gärnat stannat och kramats och sagt hejdå! Riktigt synd :(( Wellwell, hoppas att jag ser de flesta i sommar! 

HA EN RIKTIGT STEKBRA SOMMAR NU GRAPPAR



bra dag!
Publicerat den

snodde mickans bild!
 
Riktigt bra dag idaag, vi har grillat, dött av värme, tagit polaroidbilder, fått diplom och spelat brännboll! Älskar sånnahär dagar då det är typ endast då våran klass pratar haha. Vi tog en fin liten klassbild (med en del av klassen haha) som jag tog med här ovaan. Larsa fick vara med också hahah. Pönt och Erika delade även ut diplom som sagt, jag fick ''årets intervju'' haha, bc min intervju med Lina, det var lite småkul. Vi slutade ungefär tio i två och då drog jag hem och solade i typ 2-3 timmar. Vill bli bruuun(are). Ska snart dra och möta Matilda vid Netto, sen drar vi och grillar med Teresa, Hanna och Hannah, ska dock inte äta något för gjorde det förut men ändå haha, kul att följa med.

En annan rolig sak om dagen är att jag fick ett samtal av Cirkus Scott. För nån månad sen sökte jag jobb där (bara över en helg när dom är i karlstad), och förut ringde dom och fråga om jag fortfarande ville jobba. Såklart svarade jag ja men sen insåg jag att jag inte kunde jobba på fredagen (stockholm), och då fick jag inte jobba något alls bc dom ville att man skulle jobba alla fyra dagar.. Verkligen skitsynd då jag hade fått 1,5 tusen på fyra dagar.. Wellwell.. Snart sommarlov iallafall!



OOTD
Publicerat den

crop top bik bok / kjol h&m / skräp vetej 



sol, bad, värme, SOMMAR
Publicerat den

Long time no see, sorry bout' that alltså. Vad har hänt? Haft långhelg, typ. Järron och Teresa sov här i fredags, var trevlans. Ia sov här i torsdags, i lördags dog jag mest, igår vet jag inte riktigt vad jag gjorde? Jo jag solade hehe, det har typ blivit min söndagssyssla haha. Idag då? Jo jag drog till skolan trots att jag tydligen inte behövde, wellwell, åt mat sen drog jag och matilda runt lite i karlstads stad. Fick faktiskt med mig en eyeliner, lösögonfransar, en kjol, en crop top och en klänning. Verkligen de kläderna jag behöver haha, nejmen det var rea exakt överallt. Typ. Efter skolan mötte jag upp Anton och Ludvig, sen kom även matilda. Vi snackade, solade och det slutade med att jag hamnade i plurret (ofrivilligt med kläder på, oops). Wellwell. TVÅ DAGAR KVAR I SKOLAN. Imorgon blir det medieavslutning, börjar 11.30 så det är gött. Och sen på onsdag ska vi ha ''skolavslutning'' med fotboll, grillning och diplomutdelning. Sen är det fking sommarlov. Sitter verkligen inte fel nu! Okej men nu ska jag försöka komma tillbaka till bloggningen, sakta men säkert. Men nu ska jag nog hämta vatten, är lite för varmt. Hehe. Bye. 



hej har väldigt tråkigt mvh
Publicerat den

1: Vad heter du ?  fridilin
2: Ålder ? 16
3: Vad har du för Hårfärg ? Blond i guess, lite burn ombre

4: Vad har du för Ögonfärg ?  they're blue dabididabida
5: Vilken är din Skostorlek ? 49,5
6: När fyller du år ? 25 september
7: Vad tycker du mest om hos dig själv ? att jag är så cool ;P
8: Vad är din Stjärntecken ? Vågen

9: Vad är Ditt lyckonummerr ?  3, 14, 25
10: Är du Singel eller upptagen? Singel
11: Vem sov hos dig senast ?  Det är nog matilda
12: Vem pussade du sist ? min pojkvän skoja det fanns ingen

13: Vem tror du tänker på dig just nu? gregory
14: Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Mina vänner
15: Vem skrev ditt 5:e inkomna sms ? Ida

16: Vem har du senast ringt ? pappa
17: Vem kommer du aldrig att förlåta ? how should i know
18: Vem blir irriterad över att din telefon ständigt är med dig? mamma tror jag haha
19: Vem är 6a på listan med mottagna samtal ? ingen aning, det är nått random nummer
20: Vem är 8 på din kontakt lista ?  Bror
21: Vem är den första på bokstaven ”a” i din kontakt lista ? Typ anton ;p
22: Vem är snyggast på din kontaktlista ? men hur ska jag veta vilka som finns där ens
23: Vem kramade du senast ? minns inte ://
24: Vem tänkte du på senast ? förmodligen typ teresa järron och matilda för skypear med dom
25: Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever ? dö :-)
26: Vad har du på dig just nu ? tröja och trosisar
27: Vad är de för färg på din vänstra strumpa ? Har ingen ;PPpp
28: Vad står de i de 2e sms:et i din inkorg ? JA
29: Vad står det i ditt 18:e sms ? amen vafan va långt ner, ''japp''
30: Vad har du som bakgrunds bild på mobilen ? Min och matildas penny hehe
31: Vad gör dig glad? larsa

32: Vad gör dig ledsen ? att inte se larsa
33: Vad tycker du om dina betyg ? Duger i krig, väldigt nöjd över nians
34: Har du någonsin ljugit för en vän ? kanske
35: Har du blivit sviken av en vän ? Ja
36: Har du något husdjur ? uno rabbit
37: Har du hål i naveln ? nej men skulle va snyggt att ha
38: Har du mer än 20 st sms i inkorgen ? tror det 
39: Har du solglasögon ? ja, några par
40: Har du slagit ner någon?  blir bara nerslagen.. av min bror..
41: Har du dushat idag ? jap
42: Har du många vänner ? ja XXDXDXD skoja nej
43: Vill du ha breda höfter ? vad är det för fråga?
44: Vill du vara smalare ? ja.
45: Vill du ha en hund ? ja

46: Vill du att det ska vara soligt nu ?  Nej för det är kväll

47: Vill du ha sex just nu ? ursäkta
48: Vill du sova just nu ? aafan
49: Var ligger din telefon när du sover ? i min säng men när jag vaknar är den på golvet
50: Var sov du inatt ? Sängen
51: Är du ute nu ? nej ligger i sängen
52: Hur känns det när du inte har din telefon på dig ? TOMT, går bara inte
53: Hur många sms har du skickat sen du fick telefonen och hur länge har du haft den? 246,5
54: Hur mkt batteri har du ? 27 på datorn
55: Går du på nån sport ? ja
56: Lyssnar du på musik just nu? nej
57: Använder du Wax ? absolut
58: Gele ? varje dag
59: Använder du parfym ? ja
60: Brukar du lyssna på högmusik ? alltid
61: Vilka litar du på till 100% ? vet inte
62: Vilka vill du träffa ? alla
63: Vilka saknar du ? anders.
64: Med vem skrev du senast i sms? en gruppchatt tror jag
65: Med vem har du alltid rolig med ? vet inte
66: Vem tycker du är snyggast ? mig sj ;PP
67: Vem tycker du är sötast ? mig sj ;PP
68: Vem tycker du är piggast ?  inte jag iaf

69: vilka tycker du är snällast ? gregory
70: Nånting du vill säga ? hej

 

kände att de flesta frågor blev väldigt oseriösa :)) wellwell hade tråkigt oki




i wish that i could wake up with amnesia, forget about this stupid little thing
Publicerat den

gammal men fett skön låt
 
IDAG ÄR JAG GLAD. Vet inte varför, förmodligen för att jag bara har 1 lektion och börjar 12.40. Är klar med ALLA uppgifter i skolan, förutom en sak till esko men ska nog bara fota nått då! Är fett nöjd med en samhällsgrej jag gjorde igår, kompletterade upp den från ett E till ett B så har säkrat ett högre betyg där! Weho. Så skönt, fick sova ut idag och är redo att gå till bussen, ska gå om typ 30 min dock. Har endast media idag och efter det ska jag gymma! Så skönt att imorgon är det sista dagen med riktiga lektioner, på måndag ska vi bara ta igen (vet inte om jag behöver gå dit då eftersom jag är klar), sen på tisdag och onsdag är det bara ovärda ''leksaker'' typ. SEN ÄR DET STOCKHOLM. Oherregud, vi ska dock inte sova där som det var tänkt från början, lite synd. Jag och Matilda åker upp tidigt as fuck för att köa sen kommer pappa och hämtar oss på kvällen istället.. Wellwell! Då ''slipper'' jag shoppa upp alla pengar iaf, mer till London! Livet känns riktigt bra nu, vill bara slippa skolan! Sen tycker jag att det fina vädret kan komma tillbaka.. BYE MI AMIGOS



i've found my sweet escape when i'm alone with you
Publicerat den




We wear our hearts upon our sleeve
Publicerat den

lite för bra
 
Halå världen. Har varit lite dålig på bloggningsfronten men vad gör det om hundra år? Har inte riktigt orkat, har bara taggat sönder sommarlov och vill att dagarna ska gå fortare än vad de gör. Sitter just nu och har samhäll, tog en liten paus för att blogga för blev klar med det jag skulle göra. Har fortfarande lite kvar i skolan men det kommer jag hinna skicka in innan vi slutar, tror jag haha. Har inte gjort så mycket under min minibloggpaus, tog ett nytt hål i örat igår, fick bli en helix IGEN. Min förra läkte ju igen så fick ta en ny. Försökte även ta ett annat hål hemma ''bakom'' töjningen, men gick ju sådär. Fick in nålen men den var för smal så fick inte in örhänget efter det, oops. Wellwell, men orkar inte skriva något mer för nu ska jag jobba hehe. Blir att göra om en mattediagnos sen också.. Kul! Hasta la vista bitchandos



förste juni
Publicerat den


du är mer än välkommen