Listen up
Publicerat den




minusgrader rensar luften
Publicerat den

Sitter just nu och har fotooo, vet inte riktigt vad jag ska dock för att studion är upptaget och aaa. Och pontus är typ borta lol. Sitter i ett bås med grek och lyssnar musik från högtalarna, är rätt gött faktiskt. Får ca humörsvängningar under dagarna nu för tiden haha, okej nej men är trött en timme, pigg och glad en timme, sen nästa timme somnar jag typ, sen pigg och skrattig igen. Nu är jag skrattiiiig:DDD:DD Kan även vara för att jag fyller år imorgon?? Så niiice, plus att vi är lediga så ska sova ca hela dagen bai. Sen på fredag har vi typ värdegrundsdag = inga lektioner. Rätt chill ändåå. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu så hejdå
 
idiluring och dani joinade nu



don't you miss the time when we used to hang
Publicerat den





autumn
Publicerat den




i'm not crying on sundays
Publicerat den

jag ska se macklemore någon gång i mitt liv, seriöst vad fett.
är något extremt trött atm, oops.
vill mer än något annat att det ska bli höstlov för efter det drar jag till dubai. 
gråter så mycket för att jag missar älskade ed sheeran när jag åker till dubai, har en biljett men just då missar jag älskade ed. han är så jävla fin, vill verkligen se honom.
jag fyller 18 om över 1år, är inte ens 17 än. 
finaste låten ever är same love. seriöst.
har noll inspo till bloggen just nu.
vill till tomorrowland till helgen, ska någon med?
jag är en väldigt känslosam person. 
har redan ångest över skolarbeten, score.
om jag fick välja att göra vad som helst i världen just nu skulle det vara att sova lol. typ.
och ännu en gång, gråter så mycket över att jag inte kommer få se ed. 
ed sheeran kan vara den finaste människan på jorden. 
om vi ska fortsätta på ''gråter-bc-kommer-inte-få-se-en-viss-artist'' är det the 1975, skulle såga av ett ben för att få sen dom live. 
hejdå.



bästa jag hört på så länge
Publicerat den




if you don't love me, pretend
Publicerat den

Hej bloggen. Sitter just nu i skolan, wat kl. 00.21 på en onsdag? (Torsdag tekniskt sätt) Men ja, vi ska sova här. Under dagen har vi ca gjort film hela dagen. Vi har blivit indelade i grupper med 1orna, 2orna och 3orna, har vart väldigt kul faktiskt. Trodde inte det, men nu har all övertrötthet försvunnit och nu sitter jag endast med datorn haha. Är väl lika bra för måste verkligen vila rösten:))))) seriöst är så sjuk, sen spelade vi massa hög musik förut och det resulterade i att jag blev något extremt hes, så det sög ju. Folk måste tro vad felet är, seriöst kan typ inte prata hahah. Har gjort så ont senare timmarna men är ju inte så kul att vara tyst hela kvällen. Har skrattat 90% av tiden haha, så det är rätt skönt att bara sitta och vara tyst nu. Men som sagt har vi haft väldigt kul, var faktiskt kul att prata med lite nya ettor. Det är typ bara på sånnahär dagar man pratar med varandra. 
Imorgon är vi faktiskt lediga som kompensation för att vi är här, så vi ska i princip bara vakna och sen dra hem så snabbt som möjlgt, så det är rätt nice. 

Känner att jag inte bloggat på typ hundra år men har inte orkat, har tröttnat på designen, bloggandet, statistiken osv. Allt ser ändå likadant ut, både text och bild. Wellwell, får se hur ja gör. Men jag lever iaf. 



Lonon day 4
Publicerat den

Oj shit hade glömt bort sista dagen men här kommer det. Vi drog hotellfrukost och sen efter det tror jag att vi drog Camden direkt, ganska säker på det. Faktiskt riktigt coolt att se, se alla dom där väggarna med saker på, trånga gator med mat, kläder och folk som försöker kränga en på pengar. Efter lite tittande här så skulle vi in en snabbis på Primark, skulle ha lite grejer. Efter det drog vi till hotellet för att hämta saker och sen var det bara att dra hem. Bussen var 1-2h sen och tog ca 2h att åka så jag var såå rädd att vi inte skulle hinna med flyget, men tillslut så var vi på Heathrow flygplats och den gigantiska tax free:n, köpte ett mac läppstift som jag avskydde när jag kom hem men har lärt mig att gilla det nu haha. Så det är nice. Finns inge mer att säga förutom att vi drog hem.. 
Det var min ''london 2014 experience''



eyo fgts
Publicerat den

HändR? Jora sitter på engelskan och chillar littegranna, long time no see på bloggen typ. Inte hänt så mycket förutom skolan i mitt liv alltsåå, ikväll ska jag först med mamma och twinsen till serieterrängen och springa sen ska jag sova hos Hanna med henne, teresa och förhoppningsvis får matilda också! Annars är det inge mer alltså, varför bloggar jag ens, goosh. 
 
Händer lite skoj i helgen iallafall, ska till Ullared på lördagggg. Var typ 5 år sen sist (vart där en gång tidigare) så nu ska de shoppas lite grejs. Brukar inte finns så snygga kläder dock men de klarar jag mig utan haha. Händer lite mer skoj i veckan men tänker inte skriva det här, oops, oj hejdå lol things just got awkward bai
 
seriöst såå bra



verinvpåwefewubv
Publicerat den

 



oxhälja day 2
Publicerat den

sticker och säljer lite till då




jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Publicerat den

 



just a kid, it's all the same, the growing up, it doesn't change
Publicerat den




you fight to survive cause you made it this far
Publicerat den

från igår

Hej alla fans. Alltså jag hoppas verkligen folk fattar att jag är oseriös när jag skriver sånnadär saker, wellwell. Händer då? Själv ligger jag och kollar bb och det är reklam så bloggar från mobilen. Blev ingen skola för mig idag, tror jag har skrivit det. Var ju och tog bort fler fläckar och idag var det så mycket värre haha. Bedövningssprutorna var outhärderliga, kom seriöst någon tår så ont gjorde det. Som tur var så kunde jag krama ut smärtan i mammas hand haha. Efter det kändes absolut ingenting, trots att han skar i och under huden, drog och klämde samt även sydde några stygn. Tog bort 3 pluppar till idag såå ja. Nu har dock bedövningen försvunnit och har haft så himla ont så länge nu. Så det är väldigt skönt att jag slapp skolan för har verkligen haft sååå ont. Men imorgon ska jag tillbaka igen och förhoppningsvis har det försvunnit tills dess! Inte nog med att ryggen ömmar så har jag världens träningsvärk hahah.. Vill bara sova ut det men får nog vänta ett par timmar till, meen skrev iaf en liten uppdatering och jag lever!! Cya




London day 3
Publicerat den

Okeeey, day three. Shopping. Vi drog först en frulle på hotellet, sen första bästa tunnelbana till Oxford Street, traskade direkt in på Primark och fick med mig en fet påse. Det var giganormt där inne och såå mycket snyggt, hade väldigt tur när vi var där då det kan finnas mycket fult också haha. Nejmen plockade i så mycket först att de inte skulle få plats i våra resväskor så fick stå och rensa ur typ hälften av det jag hade tagit. Efter ca 2 timmar kom vi ut och då åkte pappa tillbaka till hotellet med alla påsar så vi slapp bära dom hela dagen. Sen gick vi vidare på Oxford och handlade. Sen drog vi till Carnaby street och kollade lite osvosv. När vi var klara blev det käk på Fridays igen. Idag tog jag revbensspjäll och omg, smälte i munnen. Efter deet drog vi till Tower Bridge, standard. That's about it. Nu väntar nästa dag och hemfärd.



love is confusing and life is hard
Publicerat den

tja alla coola vgd? Själv ligger jag helt utslagen i min säng, blev ett litet pass idag också.. Bestämde mig för att gå 1 mil men slutade med att jag sprang en del också, seriöst höll på att spy va så jobbigt, måste nog träna upp mig lite innan jag kör så långt igen haha. Fett bra träning iaf så det känns ju bra, mår så illa nu dock:(
Annars då? Joo taggar sovmorgon imrg, ska ju till sjukhuset igen för att ta bort fler pluppar on mi body, ska få bedövning osv nu så kommer inte dra till skolan efter. Känns faktiskt helt ok, nu orkar faktiskt inte jag skriva mer bc bloggar från mobilen så vi hörs väl närmre jul eller nått hejdå 




försöker igen
Publicerat den

Denna sommaren har gett mig en väldig lust att börja träna:)) seriöst har vart så onyttig så nu får det faktiskt vara ändring på det, ville ju börja i dans igen men blir så himla dyrt att ha vid sidan om ridningen.. Wellwell, ridningen är viktigast så får lägga dansen vid sidan om, för tillfället. Även om jag älskar det så mycket. Bestämde mig iaf för att ta tag i springningen igen eftersom mitt gymkort har gått ut.. Hoppas verkligen att jag håller detta lilla löfte till mig själv nu.. Wish me luck. Lär behövas. Det började idag med ca 4km, milen är nog målet men det gäller att träna upp sig till det också haha, wellwell bye. 



1/9
Publicerat den




she finally forgave him, and started to heal
Publicerat den

Tja alla fans och fgts. Händer? Jo själv sitter jag och har larsa snart, vet inte riktigt när vi börjar men aa. Tänkte faktiskt göra en liten logga idag, vi ska typ skapa en logga till ett företag, fett knep men blir nog bra tillslut ;) Imorse var jag iaf på vårdcentralen/ sjukhuset för att kolla en sak och det slutade med att jag klippte av två fläckar, så groooss. Gjorde rätt ont då man inte har bedövning till det tydligen.. ska göra en mindre operation på torsdag för att ta bort två till.. Wellwell vad gör man inte. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu såå jag ska kanske försöka jobba lite, bye bitchandos