Only know you've been high when you're feeling low
Publicerat den

Sitter nu i soffan hemma i mörkret och lyssnar på deep musik. Somnar snart. Får skjuts av mamma till skolan idag, fett chill




cheeeseburger
Publicerat den

hola como estas. Sitter nu hemma hos mej med matilda och har värsta diskussionen som klasströjor på fb med Algot, emelie, pernilla, calle och hanna typ. Haha, det roliga är att vi inte kommer fram till någonting. Jag och kv har kollat på Madagaskar 3, sett den förut men den är stek haha. 
Matteprovet idag gick faktiskt mycket bättre än vad jag väntat mig! får iaf godkänt på dä




Good news
Publicerat den

Imorse när jag vaknade kollade jag på en klipp mes gianni och Sarah från Walk Off The Earth. De hade en nyhet och Sarah är gravid! Hon är i femte månaden, frit. En mini-wote ling!
Blev asglad hihi




Heh
Publicerat den

Hahah så himla våldsam




I'm here to wipe your eyes
Publicerat den

Hola. Just nu ligger jag i min säng och gör ingenting. Har varit på teater och sedan försökt plugga matte, verkligen försökt men blir så frustrerad för jag fattar inte så mycket av träddiagrammen. Men imorgon ska snälla pernilla hjälpa mig på morgonen! Så jag hoppar över min sovmorgon och kommer till skolan som vanligt så går jag och pearl igenom litteee, tack för hjälpen ikväll förresten. Sa det förut men det är så snällt att du hjälper oss som inte alltid förstår hehe ;) 
Kollade även en snutt på the hobbit förut men vill sova nu, heheh

Inte så mycket mer att skriva om direkt, imorgon ska jag leka med matilda <33333 ciao



Några wanties
Publicerat den

Kollat lite på kläder och här är några wanties!



Were have you been all my life
Publicerat den

Står nu och väntar på bussen. Lyssnar och har lyssnat lite på believe akustisk imorse. Verkar väll bra, satt och plattade håret i takt till musiken förut haha.
Hipster overload på min kläder alltsååå




Mina kusiner ♥
Publicerat den

När jag läste det här var hela min kväll gjord, älskar verkligen mina kusiner så grymt mycket. ♥




"på måndag blir det nationella" -lärarlars
Publicerat den

Ja, idag fick vi reda på att det blir nationella i svenska nästa vecka tisdag oh torsdag tror jag det var. Är inte nervös, det är ju läs och uppsats då, = ta med godis hehe. Kommer vara sjukt nervös inför matten och so:n men det tar vi som det kommer... Ska bli gött att gå några överstökade iaf!

Random och snygg bild




Vetinteokej
Publicerat den

Just nu ligger jag i min nybäddade säng och det är så mysigtttt. Kollar på project runway och ja, är inte så trött.
På lördag så ska förmodligen jag och papps till V75 (trav) och kolla på det! Vi har varit där en gång tidigare och kollat och vi har pratat så länge om att åka dit igen och nu blir det äntligen av! Denna gång följer kameran med!




Let me love you
Publicerat den

Tju, inte bloggat något idag men så är det ibland. Nu ligger jag i min säng och ska strax göra te och plugga lite matte. Lyssnar på musik och spelar lite spel på mobilen, höhö. Idag har jag varit hurtig osv! Sprang förut! Tror det är typ 4km! Fett blött och halkigt men jag drog mig inte iaf ;) 
Har varit i skolan idag, inte så mycket som hände förutom att jag behövde knippsa mitt lås, ups. Hehe, hade nyckeln första lektionen på svenskan sen ba bam så var den borta.. Lite töligt men ett nytt kostar ju typ en tjuga såatteeee ja
Ciao, här kommer några från dagen

Oliver är trött på no:on

Hurtig och springer jao


Hannas skor på idrotten föruuuut



Fick ett litet brev från Kiruna, hmm?



Vågigt
Publicerat den

Imorgon kommer jag vara vågad! (Höhö)




Några från dagen
Publicerat den


Nikon D3200 Nikkor Macro 40mm



Låttips en tråkig söndagskväll
Publicerat den

 

Några sköna låtar denna trista söndagskväll



I can't find the words to explain
Publicerat den

Sitter just nu och skriver lite på en sakkkk




Frit shida
Publicerat den

Vet inte riktigt vad som hände idag, vaknade kl nio? Somnade typ halv sex så hur går det ens ihop? 3,5 timmars sömn, hm?




Only know you love her when you let her go
Publicerat den

Nu hade jag tänkt att sova lite. Klockan är lite efter fyra och Matilda drog för rätt länge sen... Imorgon blir det att fota och ut å springa en (förhoppningsvis) lång runda!

Nu ska jag lyssna på chill musik och somna, natti




Tips
Publicerat den


Vet att matilda redaan lagt upp den men...
Denna har jag lyssnat på hela kvällen typ haha! Älskar den och den är grymt bra. 
Blev värsta emotional när what makes you beautiful kom, blev tårögd för de är så små och söta och bara aaaaaaah.



Sorry
Publicerat den

Vet att jag har väldigt inaktiv idag men så är det ibland, nu ska jag mysa ner mig i sängen (som jag gjort hela kvällen också haha) och se på Burlesque. Under kvällen har jag även skypat med matilda och grejat med min design! Är inte så jättenöjd men får försöka hitta på nått. Imorgon ska jag fota och jag har bestämt att det ska bli bra resultat, haha. 

Har även kollat en stund på NMA (Nrj Music Awards) One direction har vunnit award för best international group hihi. Men kvaliten på bilden var så dålig där ja kollade så hann inte se när de sjöng kiss u :( Men ah, thats life
 

Fransk killle: Can you say hello?
Harry: What?
Fransk kille: Say hello!
Harry: HELLOOOOO!


När de vann, hihi. Slängde ihop detta från en video



Ang. min design
Publicerat den

Ändrade tillbaka min header till den förra för att, hehe ja. Behöver inte dra det här kanske, blev inte så nöjd med själva designen men håller på med en ny som jag hoppas ser lite professionell ut. Så nu vet ni, ska försöka få den klar ikväll



En liten fråga...
Publicerat den


Hur illa är det på en skala ett till tio att jag faktiskt pratar med mina one direction posters?



Teknik nuuu
Publicerat den

Lite bilder från dagen




Hata appen
Publicerat den

Hatar verkligen blogg.se appen nu, skrev ett inlägg från stallet förut men skräääääll att man inte kan lägga upp det? Stod iaf typ såhär:
 
Sitter nu i cafeterian i stallet. Kul, Kom hit mer än en timme för tidigt. Har ingen vän här, inga hörlurar och inget internet. Paniken.
Kollar just nu på en tjej som är typ två år (överdriver) som rider sin egna häst. Hon kan inte ens få den att gå framåt och så har hon en egen liksom, hej bortskämd? Hon rider med martingal och långt spö och verkar inte ens kunna använda spöt, plus att hon började trava typ direkt, nu ska jag sluta klaga men det var jobbigt. Mkej.

Förut så somnade jag efter skolan... igen... Tror dock jag kommer kunna somna lätt sen eftersom jag har duschat. Men jag tänkte plugga so när jag kom hem men blev inte så för jag blev så grymt trött. Vaknade dock tio över 5. Blev jättestressad för förr åkte jag alltid till stallet 5 på torsdagar men nu rider vi en timme senare, så jag missuppfattade tiden liiiite. Kom iaf dit mer än en timme tidigare som sagt, asjobbigt. 

Strax ska jag läsa igenom so och kanske spanska om jag orkar, mem vi har en stort muntligt förhör på bakgrunden och typ början på andra världskrigen. Skitkul att jobba om det faktiskt! Annars hatar jag de flesta ämnena i so men detta är kul

Får bli en gammal bild, men imorgon ska jag och matilda fota littää



Just before you called, I thought we're doing fine
Publicerat den

Sitter nu i min ensamhet i rasthallen igen, det är jätteskönt haha. Kommer säkert nån snart, lyssnar på lite musik och pluppar på mobilen. Prisa Gud för iphones alltså! Haha nerå men det är bra i sånnahär tillfällen!

Snart vid halv nio ska vi dansa på idrotten, ska bli kuuuul
Bildlöst för tredje gången nu men tänker inte ta kort på mej i rasthallen när massa folk här och orkar inte gå in på toan för det, hehe sorryyy




paniken
Publicerat den

nu ska jag dela med mej om min näradödenupplevelse, no kidding. 

Jag badade lite fridfullt, sen när jag ska resa mig upp så drar jag mej, men saksamma. Sen när jag försöker igen och står i badrummet så känner jag hur jag börjar se assuddigt och allting bara svartnar för ögonen, jag börjar må asilla och vill bara spy. Fick blodtrycksfall, tror det hette så. Har fått det en gång innan när jag duchade. Men jag satte mig i vilket fall på toaletten för att försöka vänta ut det. Tänker liksom ''det går över snart, det går över snart'' hela tiden, men blev ingen skillnad så jag vinglade ut till soffan och satte mig brevid pappa, försökte berätta utan att typ somna så fick jag en apelsinbit. Då kände jag att det blev lite bättre. Åt en hel apelsin efter det och nu mår jag bättre, kände dock nyss att jag började må illa igen, hoppas bara jag kan somna. Ska sova i soffan där nere inatt ifall jag skulle vara sjuk eller så, somnar oftast lättast där som jag sagt tidigare.. Jag lever iallafall!





If we could only have this life for one more day, if we could only turn back time
Publicerat den

okey, kom hem typ kvart i fem från dagen på IB! Det har varit både kul och tråkigt, vi hade först (svår) matte, svenska, lunch, biologi och historia! Biologi var heeeelt klart roligast! älskade läraren, trevlig och allmän go engelska! Om jag inte sagt det så är IB en engelsktalade skola, naiz. Vi fick gå runt med Danni och Linnea hela dagen, sjukt trevliga människor alltså! Visade oss runt, pratade, frågade saker och åt med oss. Ja, allmänt snälla människor helt enkelt. 

Matten var rätt svår så jag orkade inte hänga med, målade kameler och andra saker på pappret istället haha! Sen på svenskan gjorde vi inget för de skulle diskutera i gruppen och min grupp ville inte direkt ha med mej i samtelet verkade det som? Sen biologin var som sagt askul, fattade t.o.m även fast det var typ svåra ord med osv haha! Sedan på historian var det astråkigt, de typ röstade om vad de skulle jobba med de kommande veckorna, vilket tog hela lektionen... Den trevligaste och bästa läraren var helt klart Magnus! (Biologi) Matte och svenskaläraren var typ dryga och tråkiga, haha. 

Sen drog vi ner på stan, åt och sen åkte hem! Hann dock inte gå på konfan idag och det sög :( Är ju bara varannan vecka nu så var liksom taggad för det, aja, får vänta två veckor till då... 
Nu ska jag kolla på the vow och sen sova! 
långt inlägg haha?
 
orkar inte lägga upp några bilder från mobilen, tog ändå bara de i morse och några till som ser likadana ut, hehe. 



Let the word I say confess my love
Publicerat den

Just nu sitter vi och väntar på syven som skulle möta oss tjugo över. Vi har väntat i 30 min men hon borde komma strax. Jag och ia somnade i bilen på vägen hit haha, det var skönt men jaaa, vi gick upp typ 6 imorse så är trött!




Jaglyssnarintepåmusiksåjagvetintenågonbrarubrik
Publicerat den

Tju, sitter just nu och målar naglarna lite och väntar på ia som är sjuuukt seg. Hon ska sova här inatt så åker vi tidigt till karlstad med amanda imorgon för att besöka IB! Ska bli naiz. Men ja, ia tog bussen kvart över från ölme och hon är fett med seeeeg, lovar att hon går av vid station också så blir det typ 5 gånger längre att gå istället för att gå av vid en hållplats nära här haha... Kan ju börja sätta upp sängen så länge och göra mig i ordning?
Idag efter skolan följde jag med emil och julia ner till stan eftersom vi hade teater. Köpte mig även en fotobok som jag ska sätta massa foton i, har dock inte bestämt mig om det ska vara från sommaren 2013 eller från hela året, vi får la se hur dä blir! Natti sålängeeee

 



Skypeee
Publicerat den

ia skulle lära sig att stå på händer, haha!



Hej jag heter Claudia och jag har en sjukdom som heter ADHD
Publicerat den

Hola. -Känns som jag börjat allt för många inlägg med 'hola?'
Elå. Sitter just nu och bara tar det lugnt. Har precis gjort klart 2 läxor vi har i veckan. Är dock mer kvar.. Vi hade en sak i Svenskan som vi fick idag och skulle vara klar imorgon, check! Sedan har jag även skrivit rent en sak i bilden -Panofskyanalys. Hehe, krångligt ord ja0
Inte så mycket ''plugg'', bara skrevuppgifter, hehe. Tycker om dä meeeer hehe
Sitter även och skypar med ia just nu, Matilda joinar nog snart men hon ä seeeeeeeeeeeeg ;)))))
Senare blir det project runway, de är najs!

juste, på onsdag så ska jag och amanda (kanske ia om hon får) till IB! Det är en linje på älvkullegymnasiet i Karlstad! Vi får skjuss av arja-lena dit men sen åker vi väl buss hem igennn, det är en askul linje där man pratar engelska på lektionerna och andra året så får man ett gratis år som utbytesstudent i valfri stad, fetnajs! Är dock ganska säker på klara men vill fortfarande kolla in! ciao



23 Juli 8.22
Publicerat den


Hehe, alla fattar nog inte 



Nån från förut
Publicerat den

Skulle lagt upp i förra inlägget men glömde och kan inte redigera inlägg i mobilen!




Le rast
Publicerat den

Sitter i rasthallen med Hanna och har precis ätittt, vi börjar om 4 min och har no och so kvar, blööö hate it Måste jobba själv på no:n också för Julia är sjuk... Men sen blir det barngympa!




Todayyy
Publicerat den




Locked out of heaven
Publicerat den

Målade naglarna nysssss




Nyårsrevyn
Publicerat den

Här är bilder från revyn, Morgan och Ola-konny och loreen!
Även bilder på mitt smink




Photoshoot #2
Publicerat den

Väldigt osammanhängande bilder jag vet, men så fick det bli nu för jag orkade inte göra en tredje del!




Magic Mike
Publicerat den

äre jag som bloggar elleerrrrr?
Men iaf, jag är på blogg/vlogg/foto humör och har varit hela veckan! På fredag ska jag och matilda fota igen och säger inte riktigt vad! Nu blir det att se Magic Mike i skype med henneeeee, vet inte ens vad det handlar om men ville se film och hon skulle se den så jaaa, då fick dä bli så




true shit
Publicerat den

Walking towards One Direction:
 
Demi:
 
Taylor:
 
Beyonce:
 
And then there is me:
on



Photoshoot #1
Publicerat den

Bilder från dagen, som jag nämnde i min senaste vlogg så var jag ute och fotograferade mig själv i vinterkylan! 
-Det var pissigt kallt.
Blev inte ens så nöjd, jag ser bara muppig ut men jag gillade idén



Random vlogg
Publicerat den




Fjant
Publicerat den

Sitter hemma i min säng i min ensamhet och gråter till fina One Direction covers och fina videor. Känner mej som en äkta tönt men man kan inte hålla inne tårarna när det gäller världens finaste pojkar. Såg en video på 43 min från när dom var i Japan i veckan. Även en när dom hade besökt ett sjukhus med väldigt sjuka barn. Herregud vad jag grät då, det var så fint. Love ♥

Haha det är pölar på min hals med tårar...




Hope so
Publicerat den

hoppas detta som står blir sant hehe, egenföretagare utomlands är väl inte helt fel?



jaojao
Publicerat den

okey, hejhopp. Ikväll kom jag på en azum idé som jag ska vlogga om varje söndag. Kommer dock inte börja imorgon då jag har för lite information om de, hehe. Men tänker dock inte säga det förrän jag släpper första videon, ska bli sjukt kul. Matilda vet, hehe. 
Nu ska jag iallafall kolla på film med en viss person, hehe? Hemliz

kort och bildlöst, hehe, ciao



Bilderna förklarar allt...
Publicerat den

Skräll att det är jag med colan, märkte inte ens att jag hade gjort det...




We're dancing on the edge of the hollywood sign
Publicerat den

Sitter just nu i brogårdshallen och ska sitta i kiosken på pappas match. Ska bli kul och jag hoppas på vinst såklartttt, lyssnar på musik medans laget värmer upp och jag väntar på att det ska börja, klockan två kör vi!

Idag fyller världens bästa Walk Off Joel årrrr, hela 24 år nuuuu

Lägger in en random bild istället för en på mej då jag inte har något smink på mejjjjj

Ja jag gillar att skriva såhäääär, wb Liam kanske haha?




It's been a really really messed up week, seven days of torture seven days of bitter
Publicerat den

Hola mi amigos y amigas. Inte gjort så mycket idag, hade so-prov i skolan idag om islam. Gick väldigt bra faktiskt.
Under kvällen har jag skypat med matilda och kollar nån halvbra film. Filmet var helt sär, fattade inte hur en person kunde överleva... Territory hette den. Imorgon hade jag tänkt att fota tomtebloss, hoppas matilda kan hjälpa mig ifall vi skulle ses. Annars blir det krångligt eftersom jag inte har nån fjärrutlösare.. Har även under kvällens gång pillrat med ia's design till hennes blogg som hon ska starta igen. Här hittar ni den. Blev nöjd och det tror jag ia också blev. Nu är vi de tre bästa vännerna som bloggar, hihi
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på imorgon, fota något annat kanske? Allt ser liksom likadant ut utomhus nu haha, får försöka hitta på något.

Har försökt leta så mycket inspiration till vloggar som möjligt också, hade tänkt att jag skulle bli bra på det haha, men det är så svårt att komma på något som är roligt, i fokus och som man kan driva med haha... Får leta vidare!

bild på mig och ia från pryen



En vanlig dag på stenstalidskolan
Publicerat den




It's like my iPod stuck on replay
Publicerat den

Såhär ser jag ut idag, fridayyyyy




2013 jar
Publicerat den

Här är den! Här ska man lägga i lappar med fina minnen under åren, sedan läser man dom i slutet på 2013 och återupplever fina minnen!
(Det står best of 2013 om det inte syns)




You're just to good to be true
Publicerat den

Här en en liten bildbomb från de senaste två dagarna. Lite random, från när ia rider, foton från idag osv

Le jag idag
Detta är locket på min ''2013 burk'' som jag har gjort, det som jag och matilda skulle göra tillsammans idag, lägger upp en bild på hela

Micro NIKKOR 40mm



You were mine for the summer
Publicerat den

Har inte sagt det än men sökte till gymnasiet igår! Var lite nervöst men ah, 1. Klara -film och foto 2. Lillerud -djurvård
Valde med mitt b-språk spanska, men ska kolla vad det finns för andra språk så kanske jag börjar om på typ latin istället? Skulle vara grymt att kunna det ;) längtar!




But if I do, it's you, it's you they ad up to
Publicerat den

Sitter just nu i rasthallen och gör ingenting, är grymt trött. Alla ölmebor sitter i datasalen och pluggar osv men jag orkar inte, har man sovmorgon har man och då sitter jag hellre själv i rasthallen haha. Kommer säkert nån snart och gör mig sällskap.

Sen ska jag möta Matilda vid station och så drar vi hem till mig och fotar lite, sen ska vi pyssla ihop en varsin grej som har med 2013 o göra, visar sen ;)




KLARA gymnasium
Publicerat den




Le final vlogg!
Publicerat den




Won't let the night stand in our way
Publicerat den

morn! Sitter här och lyssnar på musik, ska börja göra mig i ordning nu! Idag blir det möte hos arja-lena, ska förmodligen söka in till gymnasiet idag! Är lite nervös, vet inte varför haha. Är så taggad, hoppas det är rätt val nu då... Det här blir säkert bra!
Sen blir det stallet med ia och matilda, jag ska fota ia som sagt




Tju
Publicerat den

Målade naglarna lite förut, ser sär ut men de va lite fräsigt iaf. Imorgon blir det fota när ia rider!




Don't promise that you gonna write, don't promise that you call
Publicerat den


Några av de första bilderna jag tog med mitt objektiv!



Vlogg 19. I min väska
Publicerat den




Vlogg 18. Mina rädslor
Publicerat den




Så länge jag lever
Publicerat den

Filmar med mobilen nu, har hela låten filmad med kameran men nu kör vi så här




Thought you always be mine
Publicerat den


Emil vaktar dörren!
Dom höll på att komma in i våran ''gömmaossrum'' så vi hoppade ut genom fönstret utan skor, haha!
Vaktar dörren!



Sjukt kul var det!



Vi äger!
Publicerat den

haha vi ''gömde'' oss, ja matilda, dom sjunger på eenie meenie XDDD ;PPppPPP LOL XD

 




Azuuum
Publicerat den

Oscar och Hampus har lite kul, haha grymt

 




sörry
Publicerat den

JAG VET att jag har varit usel med uppdatering de senaste två dagarna, men jag har verkligen inte hunnit. För att i fredags sov jag ju hos ia med matilda och vi hade sagan om ringen marathon, de va kul. Vi skaffade twitter åt ia, blev rädda för bilbo, hittade nästan inte filmerna, matilda fick sova med justin osv. De va najs, vi somnade 7 och vaknade 13.20. Då fick jag lite småpanik eftersom jag skulle vara på församlingshemmet 3 på fadderutbildning.
Men det gick bra, jag kom hem tjugo över två typ, skyndade mig med att äta, duscha, sminka och packa. 
 
Vi hade utbildning som var tråkig osv. Sen sov vi ju där och det var ju GRYMT kul. När de andra kollade på film drog jag, Emil, Ellinor, Oscar och Josefin några practial jokes på alla andra haha. Lägger upp bilder på dä, ex. tejpade fast dörrar så de inte skulle komma ut, tejpade kranar så vattnet sprutade, knäckebröd under toasits, tejpade fast lampknappar... osvosv. När vi var där ute och nån som kollade film skulle ut kutade vi till ett annat rum och spelade ashög musik som att inte låtsas som vi hör när de knackar (de va låst) haha, då kom även Hampus, Rickard och Julia med. Haha, de va skitkul

Idag har vi varit med på gudstjänst och sjungit, Hampus och Rickard körde en låt som de sjöng aaasbra, kan lägga upp sen. 

Detta blir ett bildlöst för bilderna kommer i nästa, hoppas det går...



Vlogg 17. Mina favoriter
Publicerat den

Glömde djur, men det är hästar




You changed my life, yeah
Publicerat den

Hej. Ledsen för att jag inte bloggat så mycket idag. Hinner inte på morgonen längre och idag kom jag liksom hem typ sex. Var på stan med matilda efter skolan, hon hittade en bok och smink. Nu ska jag snart stänga av datorn för att bara se på tv. Är sjukt trött. 
Tror inte jag berättat detta, men de har ändrat mitt betyg i slöjd nu! hade E i slutbetyg, tyckte det var askonstigt för hade C i åttan och de som inte jobbar alls får liksom E. Pratade med Ann och det visade sig att jag hade ett B i syslöjd. Fick det nya idag av Christian! Gött att jag tog upp det med Ann, de hade inte 'haft tid' att kolla igenom alla betyg och det var bara mig det hände för.. hm?

Imorgon blir det ingen bio för mig. Fick inte för mamma för jag redan sett den en gång, aja. Blir Sagan om ringen marathon med bästa ia och matilda istället. De blir toppenkul, var ett tag sen alla tre sågs. Äntligen 
 

Haha lyckades ha sönder min lampa förut, ni kommer fatta i min vlogg. Skulle ha mer ljus på min vägg och skulle vinkla en lampa, den slocknade. Skulle vara smart att få den å lysa igen, då lossnar hela lampan... haha

Och matilda är helt fucking hjärndöd, hon svarar inte på sms, facebook eller telepati. Orkar inte med dej/henne ibland matilda!!!!! Du suger <3333



horsie
Publicerat den

några från igår när jag red Lootuz, matilda som är le fotograf. Vet inte riktigt vilka som är suddiga och inte, tog bara några nu!

klådi



I'm so excited and I just can't hide it
Publicerat den

OMG. Längtar så GRYMT till gymnasiet, känns verkligen rätt med Klara nu. Det är så skönt, har kollat lite fotobloggar nu och jag vill bara börja på film och foto nu. Liksom, lära sig filma bra, fotografera bättre, hänga i studion, få en macbook pro, få senaste photoshop, lära sig det, bli azum på att redigera, bli azum på att fota (igen), bli lite mer azum på att fota, bli azum på allt, få låna skolutrustning, GÅ I SAMMA KLASS SOM MIN BÄSTA VÄN. 
Finns inget neg. Vill. Dit. Nu.
Ska på möte med SYVen på tisdag. Fick även ett brev igår med inloggning till sidan man ''söker in'' på, eller vad man ska säga. Det är nära nu, och alla lärare säger att det kommer gå fort... Vi får väl se om det blir så... Vi har redan fått reda på två prov, fått en läxa och en uppsatsuppgift. Haha orkar inte. 
Kommer dock ha väldigt blandade känslor på skolavslutningen, kommer gråta för klassen ska splittras och vara sjukt glad över att vi klarade högstadiet. Vattenfast mascara, check! haha

några från åttans avslutning:

haha min hand?

fuuuul
Även från oskars examen
 



What do I have to do?
Publicerat den

Nu sitter jag och lyssnar på musik, har bytt om till mjukisar och sitter med en kopp té! Är gött, imorgon ska jag med Matilda ner till stan. Hon skulle köpa smink och nån bok. Förut fick jag en braigggg sak på posten! 
Hihi

SNÄLLA, ignorera bara mitt smink. Somnade förut och halva eyelinern är borta... Fult i know, men ah



Och på fredag ska jag se The hobbit igen!!!!!!!!!!! Woopwoop, ska dit med massaaaaa: Fredd, Amanda, Pernilla, Simon och kanske oskarrrr! Ska bli sjukt kul att se den igen hehe! 



Vlogg no. 16 Något som gör mig glad/ledsen
Publicerat den




I know we're not the same, but we do what we do
Publicerat den

Såg några bilder från Kiss you videon förut och insåg en väldigt allvarlig sak om Niall. Kolla bara:

På det vänstra knät. Förra året gick han i kryckor några dagar men opererades aldrig. Vet inte riktigt vad som hänt, men nu är det så att det blivit riktigt riktigt illa som ni ser. Hittade en bra text. EJ SKRIVEN AV MIG, som förklarar bra. 

''Det är, vad jag hört, så att Niall har problem med sitt vänsterknä. Det hoppar lätt ur led, vilket försvårar saker för honom. Några av er kanske la märke till att han hoppade på kryckor i höstas (bara några dagar): http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbi2k0tDQi1r9i6nvo1_1280.jpg

Han har fått klartecken till en knäoperation som egentligen skulle behövas göras så fort som möjligt, men skivbolaget/management vill det inte. Deras nej kommer troligen ifrån att operationen skulle kräva 2-4 månader i rullstol, och de kan inte ha en rullstolsbunden bandmedlem. Det skulle förstöra hela scenspråket, och bandet skulle bli Glee-stämplat.
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120827181125/glee/images/1/1a/Glee_23-kevin-mchale-01_3014_purplebkg_v2_jm.jpg

Så Niall har tillåtelse att göra operationen, men efter worldtouren. Men knät verkar vara ganska seriöst, för senast idag retweetade Niall detta:
http://25.media.tumblr.com/2b5dc3ee474324448160a017d2a530e5/tumblr_mgd6biqvDE1rjvng7o1_1280.png

Jag personligen skulle inte ha något emot om han satt i rullstol på scen, jag älskar honom oavsett vad. Men alla tänker tydligen inte som jag, och låter honom inte göra det. Ännu ett mått på hur perfekt det ska vara på scen.

Men det kan ju även vara så att Niall själv valt bort operationen, jag är nog inte ensam om att tro att han ger allt för att komma till toppen och nå sina högsta drömmar. Och så gör han det nog för ossockså :) ''

Håller verkligen med denna tjej som skriver, spelar ingen roll om Niall sitter i rullstol under konserten i maj (eller över hvuud taget) älskar honom lika mycket ändå, fortfarande samma underbara kille! 



Sometimes I get in my own way, I need someone to say ''Hey what are you thinking?''
Publicerat den

Som jag skrev imorse, ledsen för dålig uppdatering de här senaste dagarna. Inte gjort så mycket förutom skolan idag. Gick till konfan med amanda vid tre och kom hem typ halv 6 kanske. Gick hem, har typ gått asmycket denna vecka! 8km till maxi fram o tillbaka, hem från skolan igår, ner till konfan idag, hem från konfan! E kung. 
Vi gjorde inte så mycket, pratade lite hade andakt osv. På lördag är det övernattning med SKU och innan det fadderutbildning. Kulkul. Nu sitter jag och kollar på lite one direction grejor, förklarar i ett nytt inlägg ;)
 
182159_560760593949242_1608550710_n_large
 



We rock diffrent ways
Publicerat den

Ledsen för dålig uppdatering men igår kom jag hem halv tio och var färdigfixad kl 22. Så jag orkade inte blogga då, imorse hann jag inte blogga. Imorse vaknade jag av att det var några som typ kastade tunga saker utanför vårat hus. Jag kunde inte somna om, plus att jag ställde klockan för tidigt eftersom vi har sovmorgon idag. Töligt.

Igår skulle jag egentligen haft sovmorgon till tio men det var ingen som visste vilken grupp som skulle ha sovmorgon så typ hela klassen var där. Vi var med från halv nio ändå så vi fick sluta tidigare.

Teatern igår var kul, jag gillar min roll lite mer än vad jag gjorde från början, debra.

Sitter just nu på bussen och bloggar på mobilen, naiz. Dagens vlogg håller på att ladda upp. Nu orkar jag inte skriva mer. Konfa sen




Vlogg no 15. Saker jag är bra på
Publicerat den




Orkar inte
Publicerat den

När alla ligger hemma och sover ligger jag här och inte är en gnutta trött. Lyckades sova mellan 12 och 01 men sen dess har jag vaken, plus haft sönder ett glas! Har inget bättre gör mej så kan berätta varför. Skulle på toa vid 01 och när ja gick in på mitt rum efter var det kolsvart. Såklart var det två glas staplade på varandra precis där ja skulle gå, ett gick sönder... Lovar att ja har massa glasbitar inkörda i foten.
Kommer inte få nån mer sömn inatt, fml.




Vlogg no. 14 min framtid och drömjobb
Publicerat den




AND LET ME KISS YOU.
Publicerat den

ASSÅ 2.56 OCH 3.06. ÄLSKAR DEN, OMG. BLAND DE 300 FÖRSTA SOM KOLLADE. *STOLT*



Totally mitt liv
Publicerat den




We're better together
Publicerat den

Tju alla fina. Nu ligger jag i min säng och är sjukt trött. Inte illa att jag gick 7,5 fucking kilometer idag! Gick runt hela staden och ända upp till Maxi och tillbaka. Smart chey att ta på sig UGGS när det är vattenpölar överallt och man ska gå långt? Har så grymt ont i fötterna nu, hade stenar i skorna hela tiden, jag var väldigt väldigt blöt om fötterna, fick skavsår och nu känns det som mina fötter är platta av de där sulorna! Aja, ska inte klaga, jag hade jag bara kunnat vända om men är man envis så är man.
Annars har jag inte gjort nånting idag, promenerade ifrån 14 och 16.30 idag, inte illa. Direkt när jag kom hem slängde jag snabbt i mig mat sen skulle jag, moster, theo och stina iväg på barngympa! Hur kul som helst, för jag älskar verkligen de där små. Det känns att de tycker om mig med. Theo blir alltid så ledsen när man säger hejdå, det är lite jobbigt :( 

Egentligen skulle jag varit på bowlingen nu men ia hann inte ifrån karlstad och skräll att matilda är värsta torrbollen. Jag hade ingen lust att umgås med fredd, simon och oskar själv. Fjärde hjulet? Så jag stannade hemma, även fast fredrik var snäll och erbjöd sig betala för matilda så skulle inte hon med, nä.
 
Aja, kommer förmodligen upp en video sen. Mitt drömyrke! Ska bli kul o prata om



Vlogg no. 13 -Mitt senaste inköp
Publicerat den




Flip a switch, turn off the lightning
Publicerat den

inte bloggat idag men idag var ännu en sån dag när jag inte gjort nånting. Höll förut på att ladda upp en video med det står bara ''error'' så jag testar igen nu, det är nog snart klart. Jag vaknade halv 2 idag och inte gjort nått sen dess, eller jo! Mamma och jag dammade av mitt fönster och skrivbord så nu e de fiiiint, nu har den laddat klart så ja, imorgon ska jag, ia, fredrik, simon och oskar spela bowling! Ska bli kul och jag ska vinna som vanligt! Matilda kanske hinner vara med, vi får se. Nu ska jag skriva lite på en fanfic jag håller på med.
 
   



6/1 -13
Publicerat den

Idag har jag inte gjort så mycket, skulle egentligen följt med Amanda för att se The Hobbit igen... Kunde dock inte det för att vi skulle ut och äta, sorry Amanda om du läser detta! Ja, som sagt, vi åt ute idag. På Thaien, oskar hade med sig sin kompis oskar höglind också. Det var mycket trevligt och det är standard att man nästan spyr när man går därifrån. Shit vad mätt man blir.. 
Matilda sov här inatt, vi la oss 06.00 haha. Vaknade runt 2. Naiz, vill verkligen inte vända tillbaka dygnet, det är så skönt att vara uppe länge. Nattmänniska ftw (?) Längtar verkligen inte till skolan, sen har vi ju en fucking träningslära som vi ska skriva klart med, orkar inte. Orkar inte nationella, läxor, mer prov, lite mer läxor, tidiga mornar, sömnlösa kvällar, lektioner, lärare, allt tjat om klasströjor m.m. Vill bara inte, kan vi inte bara ha lov fram tills vi börjar gymnasiet? Klara ftw. Längtar verkligen så sjukt mycket, jag och matilda kommer BO i fotostudion. Min fritid kommer vara att redigera bilder och pluppa med min macbook. Hihi. Usch, längtar...

Nu ska jag fortsätta skypa med matilda och ha de bra, FUCK att vända tillbaka dygnet. Kommer vara uppe hur länge jag vill tills på måndag, då ska jag lägga mig hyfsat tidigt och hoppas på det bästa. Haha, lycka till med att somna Frida. Är inte ens trött nu liksom... Får gå upp tidigt på måndag haha, fast nä.



inspererande bilder osv!



It'sHazzasDay
Publicerat den




Cuberbully
Publicerat den

Hola como estas, matilda är och jag är hemma hos moi nu. Vi ska kolla på cuberbully nu, handlar om en tjej som får en laptop i present och så börjar hon bli mobbad på sociala mediar osvvvv. 
nu ska vi kolla ciao




Vlogg no. 11 -En tid jag saknar
Publicerat den

Vill tillägga att de killar jag är uppväxt med är alla äldre än mej, två 93:or och en 96:a. Därför jag är så badass som jag är haha ;)




Hos Matilda
Publicerat den

Sitter just nu hos Matilda, hon ska duscha sen ska hon sova hos mej igen haha. Går inte en dag utan att vi ses haha.. Men jag tänkte göra dagens vlogg medans hon duschar. Vi var i Karlskoga förut med ville och Peter (Matildas pappa). På ÖB. Vi köpte godis så vi är laddade och redo för senare! Då blire victoria secret show yesssss. Ska göra bloggen nu ciao




2013
Publicerat den

Detta vill jag ska hända år 2013, dock kommer några hända ;PPP




Mot bion
Publicerat den

Påväg till bion nu, den börjat åtta men vi ska till Coop först sen tillbaka för att vänta på att bion ska börja




Vlogg no. 8 -Mina appar
Publicerat den


Här är gårdagens vlogg, kunde inte lägga upp den igår för att oskar internet försvann men lägger upp två idag istället! Yesssboxxxx



Söta, ja0.
Publicerat den

haha, en inblick på hur jag och matilda är i skype. Ljudet kom inte med men vi shejkar loss till Wote's version av I Knew You Were Trouble som jag la in i ett inlägg för nån dag sen!



And I'm so sick
Publicerat den

har bokat billjetter till Berättelse om Pi imorgon! Ska bli kul, jag och matilda ska se den så jaaaaaaaaaaaaaaaaao
Tyckte att rubriken va en bra låt som passade in haha, även om det inte är samma budskap men ändå, haha

Poster Berättelsen om Pi (2012)



Got a bottle of whiskey in my hand gonna chase that devul for as long as I can
Publicerat den

Sorry för dålig uppdatering idag men har bara legat o varit sjuk. Skulle egentligen sovit hos matilda men jag känner att jag inte orkar riktigt. No offence to matilda assåå, men är sjuk så vi tar det imorgon även om ja är sjuk. För ja vill juuu. Kollade på härskarringen förut (sagan om ringen, första) Har aldrig sett hela, bara början och slutet. Blev SJUKT deprimerad över en sak. I slutet när de är i den där graven, det är BALINS grav :( Och den boken som gandalf tar upp är skriven av Ori, vilket betyder att han också är död.. Plus Oin.. Orcherna hade tagit dom o ja blev sjukt ledsen över det, hur kan man göra så mot Ori :( Stackars, söta, underbara Ori! Ni fattar hur underbar han är när ni ser The hobbit. rest in peace little dwarf. 

Sen har jag inte gjort så mycket mer, jag var på Maxi och handlade/ hämtade min laddare med pappa. Glömde laddaren hos Emma igår så hennes mamma var snäll och lämnade den i kundtjänst på Maxi. Gracie! Var fett bra på att spara batteri alltså, stängde av när ja inte behövde den och när vi hämtade laddaren så hade jag 1 procce kvar! (%) 

Igår somnade jag från typ 19-22.. Skräll att jag inte kunde somna om sen, kollade på The incredible Hulk som var grymt bra sen somnade jag vid 2-3 kanske.. Grymt jobbigt, vet att jag en gång gick runt och gick i huset bara för att försöka få bort min nästäppa haha, psyko! Nu ska jag sluta skriva för matilda får damp i skype och jag vill inte att det ska bli för långt, ciao

Juste, vet inte riktigt när dagens vlogg kommer idag, när jag höll på att ladda upp den fick min bror damp för att det laggare så får göra det senare, see ya

Ska ladda ner tvåan för den var sjukt spännande i slutet, jao



Vlogg 8. Mitt rum
Publicerat den




I knew you were trouble
Publicerat den

Just nu sitter jag och äter nudlar, egentligen skulle jag ätit hummer men det är inte så gott förra gången jag smakade. Ville hellre ha nudlar nu när jag var förkyld. Har förmodligen smittat alla andra som var där eftersom vi drack ur samma glas osv. Fett chill, idag tror jag det blir att lägga sig hyfsat tidigt. Kanske se nån typisk ''varasjuk''film och somnar till. Vill verkligen bara att förkylningen ska gå ner, men min bror smittade mig ju och han har varit förkyld hela december... om inte mer, aja..

Förut när matilda ringde på skype kände hon inte igen min röst, creepy. Knappt så jag känner igen den i mitt huvud, haha. Tror inte det blir nån mer blogg idag, kanske lägger upp mitt rum.. Vill så gärna visa mitt hus också men det blir så hackigt av nån anledning.. 

Lyssna, grymma som alltid? (Stolt som var en av de första 200 som såg den, nu är det typ 22 000)




Nyår
Publicerat den

Två stycken ''stora'' raketer

 




sär, fml, stick, orkar inte, damp
Publicerat den

Jag får väl iallafall sammanfatta det, tänker verkligen inte skriva så mycket igen.

Igår hade jag på tidsinställt och såklart, det funkar inte heller. Tänkte vara lite snitsig och lägga upp ett inlägg 00.00 ne men det läggs upp halv fem istället när jag skrev det, hatar blogg.se

Men vi kom dit 5 iallafall, chillade lite osv. Drack fördrinkar. Vi gjorde lite mat, det var gott osv. 

Tror även att jag är allergisk mot avocado, jag hade aldrig ätit det tidigare men hela kvällen så tårades mina ögon och det kliade i min hals. Väldigt jobbigt, alla trodde jag grät för jag var ledsen men det bara rann ur mina ögon, haha. 

Vi körde även en paketlek, orkar inte förklara hur man kör men jag ville verkligen ha en mössa då. Slutade dock med att julia snodde den i sista sekund och jag fick en påse med godis.

Min förkylning blir bara värre, har förmodligen smittat alla andra nu för att vi drack ur samma glas. Hostar, snorar, täppt i näsan, nyser, mina ögon tåras (?) osv. Orkar inteeeee, men jaja. 

Blev verkligen superkort nu, men nyår var bra. Vid 12 smällde vi några stora raketer, filmade med mobilen. Tänkte ta kort med kameran men det regnade. Jag hade en plastpåse över men jag kunde liksom inte ställa in några inställningar för plastpåsen var liksom ivägen. Lite synd, men tog ganska många kort under kvällens gång. Kan lägga upp några filmer med mobilen.

En rolig sak var att oscar skulla skjuta iväg en sån där liten raket som flyger, tjuter och smäller, ah, han kastade iväg den och den vände mot mitt håll. Innan han tände på filmade jag, men iaf, den åker mot mej och smäller lite bakom oss haha. Så grymt kul och jag fick liksom med det på film. Love it. 

Blev lite, credz till den som orkade läsa (matilda)
Bilder och videor kommer



FML, big time
Publicerat den

KUL LIIIIIIV, skrev precis ett aslångt inlägg om nyår sen försvinner det. KLART att det händer mig. Orkar verkligen inte skriva om det, vill bara sova egentligen