Do you heart that love, they are playing our song
Publicerat den

Ligger nu i min säng efter en härlig middag med familjen och Sophie! De blev en standard kebabtallrik, satt galant dän. Haha. Nu sitter jag och läser fanfictions och skriver på min fanfic. Om det är någon som gillar att läsa sånt kan jag verkligen verkligen verligen rekomendera Dreamcatcher. Dock är bara nio kapitel ute men jag ska precis börja läsa den svenska versionen av Dark. Alla säger att den är så bra men jag har inte orkat läsa den på engelska men nu hittade jag en som hade översatt den! Great dä. Vill typ aldrig lägga mig idag för jag blev så nöjd med mitt hår! Skulle haft det såhär på skolavslutningen istället... Halva håret är uppsatt då jag brände mig och kunde inte fortsätta locka men det blev ju ganska bra det med. Nope, nu ska jag läsa! See ya
 
 



Träslottet
Publicerat den

Har precis lockat klart håret, och gissa vad, klantiga jag bränna nästan fingrarna av mig. Skämtar inte. Skulle fixa det allra sista och jag tänker inte på "vilken sida" som är varm och lägger handen på fel sida, alltså den varma och just nu gör det bara ont att hålla i mobilen, försökte skölja men det gjorde så ont och de hjälpte inte ändå. Resten av håret (överhåret) fick ja sätta upp istället för att locka för de gjorde så ont eftersom hela locktången är ganska varm. Nu blir de träslottet!




This is a feeling I never felt like
Publicerat den

Okej, de senaste dagarna:
Sov hos Fredrik igår med Teresa och Oskar. Det var kul, vi såg på film. Skulle jobba tidigt dagen efter men ändå somnade vi runt halv fem... Grattis? Upp tidigt, då hade Fredrik gjort scones till oss, fett gullit. De va gott och vid åtta åkte jag till jobbet. Just det kvällen innan, alltså fredagen så var vi på skymningen och grillade megamashmallows och badade =kul. Igår jobbade jag länge, men jag ville få slut på alla backar, sålde sex stycken från halv nio till halv fyra typ tror jag det var. Långt pass, men jag får ju mer pengar då, höhö. Idag har jag inte gjort nått vettigt än, ska till träslottet sen och äta mat med familjen =gott. See ya
 
Hälften stämmer ju iaf
 
Nu ska jag nog ut och fota om vädret tillåter! See yaaaa (igen)
 



17. Favourite Louis Tomlinson GIF
Publicerat den

Helt omöjligt att bara välja en favorit på min fina.
Lou | via Tumblrlt | via TumblrLou
Denna är fin för jag vet vad han säger
bittersweet
TumblrZarryology.∞ | via TumblrOne Direction ∞ | via TumblrPeasants!Queen Tomlinson, PeasantQueen Lou
Right in the feels
stylinson fun
 
Okej nu får de va bra, haha, blev fler än en...



16. Favourite Niall Horan GIF
Publicerat den

Niall Horan ;D | via Tumblr(6) Favoriten | TumblrNiall - Perfect | via Tumblr
 



15. Favourite Zayn Malik GIF
Publicerat den

Zayn dancingnow and forever, always | via Tumblr
Utan tvekan



Vet du vad det bästa är *bambam* leksaker från BR
Publicerat den




Okej, vi har inget liv...
Publicerat den

 



Eyes on you, eyes on me
Publicerat den

HAHAH. Alltså jag dör!!!



Can your grandma do that?
Publicerat den

Who is this Grandma??  hihi | via TumblrWho is this Grandma??  hihi | via Tumblr



14. Favourite Liam Payne GIF
Publicerat den

(Börjar med detta igen)

Så svårt att välja, Liam är så söt vad han än gör!
Haha, detta är bakom scenerna på live while we're young. Kan inte riktigt förklara men han ser bara så söt ut, som att han gör nått han egentligen inte får göra. ''Busigt'' leénde bara. Haha.
one direction | Tumblr
Och denna behövs ingen förklaring, Liam i ett nötskal, haha.
<3 | via Tumblr
Och hans ursöta rädsla för skedar...
Liam Payne • Fear The Spoons | via Tumblr



We got the world.
Publicerat den

h a r r y  | via TumblrfOne Direction | via Tumblr(6) Favoriten | Tumblr(6) Favoriten | TumblrZarryology.∞ | via Tumblr- | via Tumblr(4) one direction | TumblrUnderbara Niall (Totally i Sverige)
harry styles | Tumblrhow ya doin'?one direction | Tumblr



All about us.
Publicerat den

One Direction | via Tumblr



Lite nytt
Publicerat den

Ändrade header för att jag var trött på den gamla. Försökte byta bakgrund också men hittar verkligen inte koden där man byter bakgrund. Konstigt, kan vara ett tema som det bara är en färg som bakgrund, eftersom jag har vitt nu. Men tycker om denna då det är några bitar ur härliga One Direction låtar. (Favoritdelarna i de låtarna). Enkel och lite somrig. Hade blivit somrigare om jag hade fått in bakgrunden menmen, orkar/ vill inte byta tema. Nu ska jag fixa jordgubbar och vaniljvisp (tumme upp)
 
 



We love to dance
Publicerat den

Jobb jobb och jobb. Slutar halv tre idag och då ska jag hem och göra inget. Ganska kallt :( Och förut såg jag en gigantisk vit spindel, var tvungen att gå in till handlarn för att hämta en sak och när jag kom ut var den borta....! Vill inte ens tänka på vart den är nu... Nämnde jag att den satt på bordet?

Inatt kunde jag inte sova men tillslut när jag somnade vid typ 2 så hade jag en underbar dröm. Harry tog typ studenten tror jag, så alla pojkarna var där. Först var det bara jag, mamma och hans familj typ på ett litet kalas. Vi pratade massa och jag vill inte ens tänka på hur underbart det var. Sen kom resten av pojkarna plus Dylan sprouse och hand bror vad han nu heter, kommer inte ihåg (Zach och cody). Och de va så underbart och roligt bara. Sen ringde klockan och jag kände för att slänga den i backen, på riktigt.

HATAR BLOGG.SE APPEN VET INTE HUR MÅNGA GÅNGER JAG FÖRSÖKT PUBLICERA OLIKA INLÄGG DE SENASTE DAGARNA. GÅR INTE ÄVEN OM DET ÄR UTAN BILDER. FÅR PANIK.




Just nu: film
Publicerat den




Jag klarar inte av detta
Publicerat den

Omg, blir så rörd av den här bilden.



I'm in love with you, and all your little things
Publicerat den

lt | via Tumblr
Detta är typ det bästa ur trailern, älskar dig min fina



And we dance all night to the best song ever
Publicerat den

 amagad. Vet inte hur många gånger jag sett den nu
Best Song Ever. <3 One Direction. | via Facebook
Längtar tills låten kommer ut 22 Juli!



Larry Stylinson. -Won't Stop Til We Surrender
Publicerat den

(JAG TROR INTE PÅ DET SOM EN ROMANCE, VILL BARA SÄGA DET OKEJ)
Larry Stylinsonlarry feelings ✿ | via Tumblr
One Direction
larry ♥ | via Facebook
ls | via Tumblr
(5) Tumblr



You pick me up when I fall down
Publicerat den

Justin Bieber: This Is Forever
Detta tyckte jag var väldigt fint



Live fast die young
Publicerat den

 



Just nu: sallad
Publicerat den

Sallad är fett med gott jao. si.



Niornas middag 2013
Publicerat den


Ganska failad hopp-bild

 



Forget the haters cuz somebody loves ya
Publicerat den

Okey guys. Musik och skype. Standard kväll alltså! Imorgon blir det jobb, som ska bli väldigt skönt. Inte gjort nått vettigt på ett tag nu och som sagt jag orkar inte ligga hemma hela dagen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. På fredag ska jag möta Ellen för att köpa min pip biljett. Fett gött! Onsdag nästa vecka kör viiii. 
 
Lite bra från Demi



You can't fly unless you let yourself fall
Publicerat den

tjarå
Kom hem i söndags från en azum helg i Fredriks stuga! Har varit grymt kul, jag kan ju säga att vi var ute och gjorde nånting under heeela dagarna. Perf. 
 
 
Fredag: 
Vi kom dit tidigt och det första vi gjorde var faktiskt att ro littä. (Men littä menar jag massa). Vi skulle till en liten ö och bada tänkte vi, visade sig att det tog lite längre tid än vad vi väntade oss. Det var motvind/strömt vägen dit så det tog kanske 2 timmar att ro. Sedan tog vi alla ett bad med kläderna på, som var fett härligt. Sen rodde vi hem och det tog kanske 1 timme. Sen minns jag typ inte vad vi gjorde, typ åt. Sen gick vi ut igen och spelade massa kubb, spelade massa badminton och satte upp deras studsmatta. Jag och Fredrik briljerade såklart i allt haha. Mästarlaget like always. Vi drog en ''klassens dag'' och sopade banan om alla som mötte oss i kubb.
Lördag:
Vädret var ganska kasst så vi tog en liten tripp till Arvika (typ). Vi åkte i typ en timme eller nått till Charlottenberg, ett feeeetttt stort köpcentrum lite bortanför Arvika. Hittade dock inget förutom Capri-Sonne! Vi var i ''Godisfabriken'', det var godis överallt kan jag ju tala om. Vi köpte typ 2-3 kg lösviktsgodis och mega-marshmallows. Sen när vi var klara där drog vi till Norge! Så man kan ju säga att jag varit utomlands i helgen. Vi bara drog över norska gränsen och gick in på nån norsk affär. Sen drog vi till stugan igen, spelade mer badminton och kubb, åt, och badade igen. På natten såg vi en kass krigsfilm. 
Söndag:
Frulle, städa, skräckfilm, badminton, kubb mat osv. Hemfärd typ 19.00!



HATAR MODEST
Publicerat den

Alltså omg vad jag har modest. De som typ ''styr'' över pojkarna, Harry har sjungit in en låt ''Don't let me go'' som är helt underbar, och nu har modst bestämt sig för att radera varenda sån inspelning/klipp på youtube, fick panik för jag ville liksom höra den längre men som tur var hittade jag ett klipp efter ett tags letade och laddade ner den. Här är låten: (länken kanske inte ens funkar när ni läser detta, ifall den är borttagen från yt) Fattar inte ens varför, får panik på dem ibland alltså
  



Nobody gets me like you
Publicerat den

Sitter just nu i stekande sol, skönt men jag har varma kläder på mig haha. Säljer jordgubbar för fulla muggar (eller inte), går ganska segt, det är synd för det är kul när det kommer folk liksom. Jag och Matilda har sålt lite mer än 3 backar. Hon satt och sålde imorse. Alltså jag har träningstights och det typ bränner på benen, haha. Ska plocka ihop här lite innan 5, sen bär det av mot sista ridlektionen.
På väg till jobbet stannade jag på coop för att köpa en present till Ann Louise, stannade även på ur och penn, för att igår försvann mitt läkörhänge och jag har inget örhänge som är så litet så jag tänkte köpa ett nytt, men det gick inte att köpa så jag köpte 5 andra snygga smycken för 100 spänn istället, alla smycken 20kr, lätt att man köper nått då! Tjarå




Strawberry fields
Publicerat den

Sitter just nu och chillar, som är typ 80% av detta jobb. Men ganska kul ändå, har en bok och en radio. Matilda kommer och byter av mig sen, suttit här sen typ åtta, ciao




Hey Phil
Publicerat den

Sitter just nu och kollar på baksmällan del 3, den är så bra haha. Såg ju den på bio med ia och Matilda
Idag åkte jag och Matilda som sagt ner på stan, blev glass istället för jordgubbar. Första kulklassen = check då. Sen satt vi oss i järnvägsparken sen lånade vi böcker, mitt biblotekskort va väldigt trasigt så jag fick ett nytt, hade tänkt att låna en speciell bok men den fanns inte, lite synd men ja låna första pll boken ist
Haha jag snapchatar btw med Harry styles, inga fel




Since you been gone
Publicerat den


Detta var en av sakerna vi gav till våra mentorer på skolavslutningen. De fick en varsin skiva med detta bildspel (som jag slitit fett mycket med) och en påse med något fint vin och godis tror jag det var i också + kort. Är väldigt nöjd med bild/videospelet, kolla gärna!
Kan ju säga att jag kommer sakna alla så grymt och tack för de fina tre åren



Tell everybody i'm on my way
Publicerat den

Nu blir det ner på stan och köpa jordgubbar med Matilda! Sen drar vi typ till järnvägsparken å äter upp dooom haha, ska ha med kameran för det är så fina tulpaner där! Ciao




Senaste från instagram
Publicerat den


träffade den grymma duon Johan Östling och Björn Starin

Mina presenter från skolavslutningen
 
 



I've been waiting to smile
Publicerat den

Alltså åh det är loooov, så himla härligt. Sen ska jag lägga in bilder från skolavslutningen och visa litt. Men ja, just nu dunkar jag musik, skypar och snapchatar, gööttt. Igår var jag på bio med Clara och ia! Det var så kul att få träffa Clara igen, det var ju i höstas vi träffades senast. Vi såg The Bling Ring, den var väl helt ok men lite tråkig. Den handlade bara om att de va några kompisar som snodde kläder, väskor och sånt i kändisars hus sen i slutet blev de dömda till fängelse, det var typ det

Men jao, imorgon börjar jag sälja jordgubbar. Det är så skönt att ha ett jobb, har haft två dagar sommarlov och ifall jag inte hade haft jobb hade alla dagar sett likadana ut = vakna sent, dator, äta, ligga i sängen hela dagen sen skype med matilda, haha. Sen i slutet av sommaren är det ju ett ännu roligare jobb som väntar = dagis = kul
 

har inga bilder okej
 



It's in his DNA
Publicerat den

okej nu ska jag göra ett riktigt inlägg istället för att dampigt.
Jag var hos tandläkaren idag om min tandställning och jag kan ju säga att det var så hemskt. Jag vet inte riktigt allt va de var jag hade i munnen, först tog hon nån bild framifrån med nån kamera som snurrade runt mitt huvud, sen hade jag nått i öronen och en till kamera, sen hade jag en sån grej som hästar (säkert andra djur också) har hos veterinären för att ha munnen öppen och hon stod och ryckte i den och shit vad ont det gjorde, sen hade jag lera i munnen för avtryck som luktade baiz och jag fick svårt att andas då det var så tjockt och jag fick på näsan, sen skulle hon göra avtryck med varmt vax. Det va lite läskigt haha
ia har ju typ alltid mobbat mej för att jag har en liten mun. Tandläkaren bad mig gapa så sa hon typ ''lite mer'' men jag kunde inte mer haha så hon bara ''jaha du kunde visst inte öppna mer''... Sen när hon skulle ta avtryck hade hon metallsaker typ, och dom hon hade framme passade inte min mun så hon fick hämta dom som jag antog var dom minsta haha. Så pinsamt, ja men den tredje september ska jag dit igen och får besked om hur det blir med tandställning!
Ett helt inlägg om mina tänder? hmm
Bara för bilden är ursöt och var med på konserten, svar ja, det är 5 muppar ur One Direction. Svårt att tro? Nja, inte för mig
 



you are my one and only
Publicerat den

JAG ÄLSKAR ATT DUNKA MUSIK EN VARM SOMMARDAG OCH DET ÄR SOMMARLOV OCH JAG ÄLSKAR SOMMARLOV. JAG SAKNAR MIN KLASS MEN DRAR EN YOLO PÅ DEN. SOMMAAAAARRR OCH MUUUSSIIIIK
 
 



I'm the king of my own life
Publicerat den

Alltså gårdagen var så bra. Det var så underbart och det var så kul! Kommer sakna klassen, jg hoppade i med kläder också! Sen gjorde fler det haha, jag skapade en trend haha. Det är Såhär det känns att vara trendsättare alltså, alltså jk

Idag är det dags för sommarshow, är lite nervös. Sen blir det student och ridning!




Klassens dag
Publicerat den

Alltså åh, dagen igår var så underbar! Det bästa var helt klart när vi fotade varandra och med klassen. Allas humör var på topp och alla var bara så härliga haha. Snart bär det av till skärgården, sen ska asplund skjutsa över oss med båt till hans stuga i etapper. Kameran packad = redo att åka haha. Julia kommer kvart över ett och då cyklar vi ut tillsammans! wåpwåp. Detta är allra sista saken med klassen, volleybollen imorgon räknas inte då jag inte ska vara med. Okej då, vi ska äta frukost ihop men ändå. Sista roliga saken, ah, typ.
Just nu lägger jag in alla bilder från igår på facebook, alla är så fina så. Haha, nej men nu ska jag platta håret, herraa
 
finaste klassen
 



Vlogg jag filmade igår
Publicerat den




we're better together
Publicerat den

tja, haft en liten såndär tråkig bloggtorka igen men aja.
idag när jag kom hem från skolan bakade jag en sak till hemkunskapen. Det var en liten ''överkurs''extrauppgift (långt ord). Det skulle vara en nyttig och miljövänlig dessert. Jag gjorde en rabarberjoximoxgrej som blev väldigt god! Lite mandlar och yoghurt i! Ska verkligen göras om någon gång! Var supergott och snyggt blev det ju verkligen!

Varning oredigerad bild


Efter det har jag nu suttit och skrivit lite om det, hur jag gjorde, utärdering osv. Ska strax lägga in lite bilder i dokumentet och lägga in det på fronter. Blev väldigt nöjd med resultatet!

Måste även tipsa som filmen Hangover 3 som jag, ia och Matilda såg i fredags. Grym rulle!