videos
Publicerat den

 
 

WOHO, matilda hjälpte mej att fixa videorna sååå.. here they are! 
 



Loreen
Publicerat den

En utav filmerna ♥



makarons
Publicerat den

Såhär blev mina makarons.. det var några som trodde att de som jag visade i nått tidigare inlägg var mina.. men icke! 

close enough



euphoriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa2
Publicerat den

kul att jag skrev ett inlägg förut som inte blev upplagt. Jag avskyr nya blogg se.

nu ska jag försöka skriva ungefär samma.
Datorn har varit på inatt för att de tre videor ska kunna laddas klart, så när jag vaknade imorse trodde jag dom var klara, men de hade kommit till FEMTIO %. jo för att datorn hade satt sej på viloläge eftersom den bara stog. Men iaf, efter en stund kollade jag igen och då stog det ''ett fel har inträffat, kolla om du har nätverksanslutning'' Gissa om jag fick ryck, på alla tre videor blev det så. Så jag fick börja om från början. yay. vad. kul. 

hoppas jag skrev med allt, nu ska jag bara lägga in bilderna igen då.

en av alla favoriter.. men såklart kan jag inte ladda upp de andra jag tycker bäst om.. 

sådär, nu har ni fått massa bilder. bai.



euphoriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Publicerat den

Nu lägger jag in de bilder som GÅR, även ifall de inte är dom bästa.

 
Ser ut som ulrik munther..





LOREEN IS DA SHIT.
Publicerat den

hej! Förut cyklade jag och hannah till sku, och när vi suttit där ett tag kommer Fannie inspringandes och säger typ ''Nån som vill med till karlskoga festen och se loreen!?'' 
ingen som kunde förutom jag, så jag ringde pappa och frågade och swisch så var vi i karlskoga för att se loreen! Så grymt kul var det, plus att det var en liten marknad där, vi köpte en varsin slush för femtio spänn (!!!), och fannie köpte en blåsvart grym peruk.. Ångrar av hela mitt hjärta att jag inte köpte en grymt snygg lila.. menmen, det kommer väl fler chanser :/ Tänkte lägga upp lite bilder, laddar in lite videor på youtube just nu så lägger upp dom imorgon, det är 3 st.

OKEJ, NU  FÅR JAG LITE PANIK. JAG KAN INTE LADDA UPP DE BILDER JAG HAR REDIGERAT. BILDER KOMMER FÖRHOPPNINGSVIS IMORGON.



Sommaren är kort, det mesta regnar bort (bokstavligen)
Publicerat den

heeej! Idag har jag bakat.. hela dagen.. bokstavligen. Jag skulle baka makarons och då behövde man ha malda mandlar, men vi har ingen malargrej, så jag gick riva alla mandlar för sej i ett rivjärn! typ 200 st, yey. Tog 2,5 timmar. Men sen vid 4 kunde jag börja baka på riktigt! När jag skulle lägga upp det på plåten.. då var det kletigt kan jag säga.. Det var såå jobbigt, allt bara kladdade, blää på det. 
Men när klockan ringde var dom inte riktigt klara, så de fick vara i en stund till. Men sen såg jag att på ena plåten hade alla spruckit, så jag tog ut den, men de var inte klara.. efter ett tag var den andra plåten klar och då tog jag ut den och testade att stoppa i den ''spruckna'' plåten, bara för och se om det kunde bli liite bättre.
Det blev det! Dock blev dom alla lite torra och för frasiga, men när smörkrämen var på var det gottans, ganska iaf. :)
En bra sak (trorjag) var att det stog att det skulle bli 50 st lock, och det blev 120 st! det skulle alltså bli 25 st makrons tot. men det blev 60! haha, lite småhäftigt eftersom jag hade inte mer av nått, t.o.m mindre mandlar.. skumt
 
såhär blev dom! (pft, eller inte..)

Idag har det bara regnat och regnat.. NÄR SKA DEN RIKTIGA SOMMARVÄRMEN KOMMA!? Jag får ryck snart, detta känns inte ens som ett sommarlov, kanske typ nått lov i oktober. aja, det kommer väl.. (eller inte)

bai.



All i need is you.
Publicerat den

hey der. Idag har jag varit med ia. Jag följde med hennes föräldrar och hon till stallet för att vänta in svenne och ''se'' när pricken åkte. Svenne är så grymt fin, men orkar inte förklara hur det gick. Det gick iaf bra :) tror jag..

Har sett på picture this idag, nu ska jag kolla på ''den svarta hingsen kommer tillbaka'', rätt sorglig film men ändå så braaaa..

 



En gång är ingen gång två är lika med noll
Publicerat den

Har skaffat Gif Boom på pappas mobil (haha) så alla kan ju ta och följa mej :) Följer den som börjar följa mej, toppenbra!

fridamartinsson@gifboom



En gång är ingen gång - Björn Rosenströn



En gång är ingen gång två är lika med noll
Publicerat den

Har skaffat Gif Boom på pappas mobil (haha) så alla kan ju ta och följa mej :) Följer den som börjar följa mej, toppenbra!

fridamartinsson@gifboom



en gång är ingen gång - Björn Rosenströn



it's been a while
Publicerat den

Jepp, nu var det ett bra tag sen jag bloggade.. tyävrr, tappat en hel del läsare också... kul. Men jag har haft ett liv utanför datorn och gjort annat (typ sova, HAHA) neeejrå, men varit mycket med vänner, här är en liten update:
 
Jag har ridit mycket med ia
Jag har börjat sommarjobba (sälja jordgubbar)
Jag har firat midsommar med mina fina vänner och dansat
Jag har gått ur åttan, typ då jag uppdaterade senast...
Jag har övernattat med SKU i skärgården
Jag har soviiiiit och njutit av lovet
Jag har letat efter en sommarhäst som en tok.. håller på att ge upp faktiskt..
osv.
 
just nu håller jag på att redigera bilder, som inte går så värst bra, photoshop fuckar ur på allt och alla, jag kan inte trycka på något och allt är bara cp:
menmen, håller fingrarna är styr och än har jag inte kastat ut datorn genom fönstret..

Imorgon ska jag med ia till stallet och vänta in ia's nya pålle Svenne. Hon ska ha honom på prov ett tag och sen se om han ska köpas, men samtidigt som svenne kommer så kommer Pricken att åka bort :( Den söta lilla pjicken. 
 
VILL HA EN HÄST.
 
 
Juste, när jag loggade in här såg jag att jag hade fått nya blogg.se, rätt jobbigt att lära sej andra saker nu.. Men det verkar väl helt ok. Jag avskyr verkligen när sidor byter utseénde, har alltid gjort det. Vad vare för fel på det förra liksom? men whatever, nu kan man ju ställa in tidsinställda inlägg! det är ju toppenbra, eller så var det bara jag som inte såg att man kunde det på gamla blogg.se för jag är lite efter..



We found love in a hopeless place
Publicerat den

Sitter hos matilda nu, idag åkte jag hit typ vid ett och nu ska jag sova här. Toppenbra, vi har precis sett klart på jackass 3.. Så grymt kul. har gjort en video där bilder från oskars student är med, dock är dom oredigerade för om de var redigerade kunde man inte ha med dom i videon.. wierd, och synd.. bilderna är så ljusa nu.. :/ 





bye, skriver imorgon och lägger upp hur jag såg ut på le skolavslutning



vill ha nya kläder..
Publicerat den

Åh är så grymt sugen på att köpa massa nya sommarkläder :( 


Ska kanske till karlstad på onsdag, då ska jag lätt köpa detta, matilda får ryck för hon hade också kollat på jumpsuiten, men jag kommer köpa den anyway. <333
lite snyggt som jag gärna har i garderoben:



äckligt snygga jackor! GE MEJ.

mjao till allt



Party rock is in tha house tonight
Publicerat den

heeej! Hemma nu efter en gryym kväll! Vid nio åkte jag ner och mötte Julia, Elinor och Pernilla för att då var det dags för skumparty! Det var så sjukt kul, vi träffade Molly och skorpan där också. Vid typ tio kanske sprutades skum ut i kanonen! Vi dansade loss och simmade/badade osv i skummet, hahah. Jag och Molly dansade som jag vet inte vad där ett tag, men runt tolv halv ett började det bli riktigt kallt, så vi gick till en ställde där de grillade korv och värmde oss. Vid ett kom Julias pappa och hämtade mej, Julia och pernilla :) Då tog jag mej ett varmt bad, nu ska jag äta nudlar och kolla på Berlesque :) Ps. Det luktar skum om mej.

Vill säga grattis till min bror som är så grymt bäst, är stolt över dej! Kram, love ya.


Det är snubben tredje till höger! Bakom ser ni deras snygga åk, de åker med stil. 

lägger upp bilder imöra istället, natti sålänge



Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm
Publicerat den

Nu är skolavslutningen avklarad! Såhär såg jag ut i håret: 
Med ett spänne där bak, pappa fixade lockarna där :)
Nu är det bara student kvar för brormin, skulle tänka mej att vi åker om en kvart för att se honom ''springa ut.'' Imorse var det full rulle med champangefrukost när dom sedan gled iväg så stiligt i sin limosine (hur man nu stavar det).
Är väldigt nöjd med mina betyg också, jag fick bara två stycken d:en ett i matte och ett i idrott (det högsta man kunde få i idrott) Sen var resten C förutom att jag hade tre B:en, toppenbra! Det högsta har jag i Spanska, Svenska och Samhällskunskap! :D Fina fisken de, blev dock inte pengar för det. haha, i våran familj äre så att när man får ett A (MVG för oskar) som betyg får man 500 spänn ;>

Bilder från systemisen kommer sen! 
bye

Jag saknar dig mindre och mindre - Melissa Horn



Let us burn one from end to end, and pass it over to you my friend
Publicerat den

Tjo på er, just nu sitter jag i min söta blommiga klänning och ska bara sminka mej och borsta tänderna, så drar jag nog typ tio i! Hej på dej Matilda, haha, hon cyklade förbi mot mariberg, för mej är det nääääära! :D


mums, random bild

Burn one bown - Walk off the earth



Jag bygger, bygger upp och du river, river ner
Publicerat den

Idag var vi hos Maria, och det var grymt kul! Kommer lägga upp en del bilder nu men detta var typ dagen: 
Vi kom  dit typ halv tio och då hände det inte så mycket, vi hälsade på hästarna Ingvar och Daisy och sen åt vi kladdkaka.. Vi hade det lite såhär småkul och hälsade på kycklingar och jag lyfte upp två stycken! Den ena var forrest gump och den andra hade många namn, men jag döpte han först till simba men sen blev det typ chinchao, pinata, taco, fetto, chinemil, cyckelsture, sture ooosv. Maria hade även en fett grym hund som också hade många namn, Iris aka. tacos, meatball, köttbulle, korven osv hahah..

Sen efter en stund fick jag och Ellen rida på Maria's Ardenner hest, så grymt go.. Redigt bred häst detdär! Kändes som om jag var jätteliten, haha! Först red jag och Ellen båda två och sen skulle jag testa att galoppera själv, det gick ju sådär! bort från stallet var det svårt att t.o.m trava.. Men sen mot stallet testade jag en galopp, först blev hon lite busig och jag höll på att flyga av haha! men jag fick några galoppsprång iaf ^^ 


Fredrik, Ellen, Simon, Oskar
Jag, Victor och William ska plocka upp kycklingar
Fredrik, Ingvar, Ellen, Pernilla, Jag, Simon, Oskar. Där såg vi en apstor spindel, skämtar inte! Kroppen måste vart 5 cm i diameter, sen var det skitlånga och feta ben.. USCH
Ellen, Hanna. Så söta!
Appe, Victor, Rasmus, Emil, Algot, Elviz under bordet
Simbaa
oliver
Emil muckar med Ingvar
söt jag är ibland
Jag var värsta hästprataren! Daisy följde mej vart jag gick, hoho
oskar playes on la guitarr
Fredrik, Oliver, Sally, Hanna, Teresa, Julia
KORVEN
rätt svårt att komma upp var det iaf
fort sa hesten
hon gick där jag inte ville gå, på stenarna (i princip)
Efter en stoooor galopp
Thats it for today, imorn i skolan ska vi till marieberg och leka lekar och äta glass alla åttorna -.- kuuul, men efter det är det sommarshow! woopwoop, (kameran följer inte med) och på fredag skolavslutning! HÄRLIT' Ni får en go video som Victor, Calle, Pernilla och Sally står för.. Vi skulle besöka getterna men dom var för rädda (jag med, haha!)



Alina Devercerski - Flytta på dig



I'm gonna pick up the pieces and build a lego house
Publicerat den

Rätt chill dag, jao.
Första lektionen (svenska) så gick vi till maxi och köpte glass woopwoop, sen på so:on fick vi glass och gjorde ett dåtipskryss om saker vi gjort i åttan, sen hade vi bild =chill, lunch, sen spanska då suddade vi ut böckerna och slutade efter en kvart, sen idrott, sen matte och då spelade vi = Toppen!

Imorgon ska vi börja halv tio och först se på film sen städa, sen sluta väldigt tidigt! toppenbra!!!!!!!!!!

På onsdag ska vi till en lärare i ölme (typ) och då åker kameran med :)

Snart, snart slutar vi!



I think I love you better now
Publicerat den

Hello peepz, inte bloggat på ett tag nu.. men detta är de senaste dagarna:

Fredag: Kom hem och denna dagen tog pappa examen! :D Vi skulle egentligen inte fira det, men vi hade fixat en överaskningfest åt honom! :D Det var jättekul, vi var typ 15 pers, minst :) Lite bilder, with ma new cameeera

Min fina moster!

BusTheo

Det var mer värme i kameran :/ (Blogg.se's kvalite suger)

SÖÖÖT

mums sa han,  sötstina i bakgrunden


Han hittade en liten fluga eller nått, älskar bilden

Söta pappa
Finfina moster <3

Le blomma
awi

mums

Lördag: Skorpan kom vid typ 4 och vi gjorde inte så mycket, vi åt pizza och sen vid nio kollade vi på HARRY POTTER, älskar dom filmerna så grymt mycket! <3 vi hann o kolla på 1,2 och 3 innan vi sommade.. tyvärr :( Typ vid 3.. sen vid tio såg vi på 4 och 6an.. 5:an fanns inte i fodralet :/ Sen åkte hon vid fyra igen och sen åkte vi till moster och käkade :) Drog sen och red med ia, vi fotade med klänning i hagen. Först regnade det, sen slutade det så vi gick ut i typ 10 min då regnade det igen, vi gick in, det slutade regna, vi gick ut igen i 10 min typ, sen regnade det igen.. efter en lång stund upphörde det helt! :D då var vi ute i typ 20 min :) Bilder:

mös spindel, tur att jag har bra zoom.. annars hade jag inte vågat fota den

me gusta el bild
älskar denna

Stina
jordgubbar!
Gulli
ia och prickis
söti
HATA att vi glömde ta av skorna där, kommer beskära den.. dock
me gusta
fint, vi rymde från regnet
ia kommer skjuta mej om hennes ansikte syns på nån bild
jaa, som sagt, vaena är i vägen :(
she is going to kill me
le me och prick
ego me
finfin
awi
så!
Imorgon ska jag köpa nya skor med :))) happy, älskar dom skorna, bilder får ni imorgon då :)
Natti!

Lego house - Ed Sheeran <3



Vilken blev det..?
Publicerat den

MIN KAMERA FTW! Köpte den idag, och den är såååå underbar. Bara älskar värmen, skärpan, att det finns fish-eye objekt inuti osvosv. Det är förbannat bra! Kan sitta och prata om den i timmar.. Kommer typ sova med den inatt! Min nya ögonsten! Ledsen:

men du har nu blivit ersatt!
Nu är ju frågan, vilken kamera jag har köpt? jani, det är denna skönheten:

detta objektiv också, 18-105 VR. ÄLSKAR DEEN. <3



we live and we learn to take one step at a time there's no need to rush It's like learning to fly or falling in love
Publicerat den

Hurry up and wait
So close but so far away
Everything that you've always dreamed of
Close enough for you to taste
But you just can't touch

You wanna show the world, but no one knows your name yet
Wonder when and where and how you're gonna make it
You know you can if you get the chance
In your face as the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you're getting all kind of impatient, waiting

We live and we learn to take
One step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly
Or falling in love
It's gonna happen when it's
Supposed to happen and we
Find the reasons why
One step at a time

You believe and you doubt
You're confused, you got it all figured out
Everything that you always wished for
Could be yours, should be yours, would be yours
If they only knew

You wanna show the world, but no one knows your name yet
Wonder when and where and how you're gonna make it
You know you can if you get the chance
In your face as the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you're getting all kind of impatient, waiting

When you can't wait any longer
But there's no end in sight
when you need to find the strength
It's your faith that makes you stronger
The only way you get there
Is one step at a time

Älskar denna låt. Så grymt bra budskap och texten är så bra. <3
Har markerat det jag gillar mest

Idag efter skolan så följde Matilda med hem, vi chillade lite sen fotade vi rätt mycket på gården. Ex. vattenballonger som sprängs, maskrosgrejer sånna där som blåser iväg, seriebildtagning på studsmattan, bokeh osv. :)

Rätt chill vecka, på onsdag är vi lediga, imorn har vi ingen matte, i väldigt många ämnen kollar vi på film, och så ska vi typ bara städa. fyra fucking riktiga skoldagar kvar! 

Snart, snart min. <3

Hoppas på att den ska komma in på hemsidan snart. ;* <33333333333333333333
(var oseriös där, för er som inte fattar det)

One Step At A Time - Jordin Sparks



*tänk, tänk* hej du där! har du ont i knoppen? ne, jag försöker bara tänka
Publicerat den

kollar på nalle puh, it's wonderful. <3
åh det är så synd om Ior :( hans hus förstörs hela tiiden..

var ju på tävling med ia förut och ho blev godkänt :) grattis, precis on the edge där va?
ska fota med matilda tomorrow, dä blir töppen de. höppes på brö vädör.

bai



vi pratade i timmar om allt, tog ett nattdopp även fast det var kalllt
Publicerat den

elå, varit på stan med pappa idag och frågat lite om de kamerorna de står imellan, skillnaden osv. och som det sur ut nu så är det denna raringen som jag ska ha: Tryck här
Ska snart till moster och tom och twinsen och grilla, tar med kameran :)

SANN ROMANS - Medina



It's friday, friday gotta get down on friday
Publicerat den

Sitter och gör mej i ordning, snart bär det av till skolan!
IT'S FRIDAY, FRIDAY.


Me today

Me tidigare i veckan

Friday - Rebecka Black (haha)