Sleepless nights
Publicerat den

redigerade om en ful bild jag hittade
Tjaa, som ni kanske har läst i inlägget innan så har jag inte sovit sådär suupermycket. Men iallafall, idag har jag varit nere på fastingen littegrannaa, först var jag nere med mor och far och vi satt lite på Harry's. Sen mötte jag upp Teresa och Hanna en snabbis på Charlies när dom åt haha. Drog ganska snabbt då jag var tvungen att dra hem o ladda telefonen och hämta pennyn innan jag skulle möta Matilda och Josi, då drog vi och käkade sen cruisade vi runt lite i Krhamn, köpte lite energidryck och satte oss vid en brygga. Vid 22-23 nån gång drog jag hem till my place och dom hem till Matilda bc dom ska till Stockholm (well dom är redan påväg nu). Varit vaken lite för länge och har ingen aning om varför :-) Är inte ens trött men ska nog försöka sova snart, sitter iallafall i Skype nu med lite föölk. Imorgon (eller idag rättare sagt) vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske blir fastingen med Hanna och Teresa men vi får väl se! Wellwell, ska återgå till att mögla nu, bye!



Stadsbondgården
Publicerat den

Kan inte riktigt sova så jag har suttit och redigerat lite bilder, wellwell. Här är dom! De är tagna för någon helg sen när Stadsbondgården hade öppet hus!



en död man fäller inga tårar
Publicerat den

Halå. Suttit och grejat lite med designen, såklart krånglar det :-) Hade en annan först men den var sär, sen bytte jag till denna, alltså jag är nöjd men är en sak som är fett fult. Säger inte vad för då kommer ni tänka på det HIHI. Har engelska atm och är klar med allting = gör ingenting. Var nyss hos skolsköterskan och hade ''samtal'' alla ettor har tydligen det. Gick la bra. Är tydligen 1.67!! Trodde jag var mycket kortare, vet inte om jag ska skratta eller gråta åt att jag är längre, wellwell. Har alltid sagt att jag är mellan 160-165 haha, liite fel. Jolo. 
Nu har vi bara media kvar när detta är slut, sen äre lov! (typ), i helgen ska jag nog till fastingen med Teresa, och imorgon ska jag på bio med ia! Ska bli skitkul att ses igen, är verkligen föör sällan. Men vi ska iallafall se Divergent, velat se den ett tag så blir la bra! Ha D. 



On Location
Publicerat den




svär på mammas grav
Publicerat den

Tjaa, alltså åh min blogg är så tråkig. Har ingen aning om vad jag ska blogga om verkligen, aja. Idag har jag bara vart i skolan, spelade amerikansk fotboll på idrotten haha! Inte nånting jag ska börja i direkt, usch var så dålig haha. Wellwell, gissa vad? När jag hade varit hemma ett tag fick jag en ett cpryck och var tvungen att dra ut och springa. Fick bara en tanke och typ 3 minuter senare var jag ute på spåret. Gick dock inte så bra, fick fett med håll eftersom jag precis innan det hade ätit haha, så blev bara 3.1 km ungefär. Tog ungefär 18 minuter.. Ska försöka börja springa som förr igen och försöker få tillbaka konditionen! Förr sprang jag asfort haha. Lite synd att jag inte kom på det tidigare dock, hade vart kul å va med på harsprånget! Det är ju dock på typ torsdag haha, wellwell. Nästa år?

Har även grejat lite med mitt rum, bäddat sängen och plockat bort lite saker som jag tröttnat på.. Som typ lite One Direction tavlor samt en lampa som stod i hörnet som jag aldrig använt.. Men kände att 1Dsakerna inte riktigt passade in + var töntiga haha.. Så nu har jag bara en sak kvar, och det är den stora flaggan jag köpte på konserten! Vill ha kvar den, den hänger rätt fint brevid den Engelska flaggan i taket. Värt inlägg? Inte riktigt. Cya
 
springer alltid vid vattnet, fett fint!
 



morsdag
Publicerat den

 Halå, dåligt bloggat som vanligt, men har inte riktigt orkat. Under helgen har jag firat pappas mormor (gammelmormor?), sovit hos matilda och ''firat'' morsdag på thaien idag med familjen + farmor och farfar, mys! Har inte gjort så mycket mer under helgen, det sköna med denna dag är att jag faktiskt inte har fått den vanliga dosen av söndagsångest än! Vill bara bli klar med skolan nu och få fking sommarlov, så vill att måndagen ska komma.. sen tisdag.. onsdag osv. Sen innan vi vet ordet av det är det förmodligen sommarlov! Har dock några saker kvar i skolan, men känner ingen stress inför det, har sakerna under kontroll tror jag. Nej nu orkar jag nog inte skriva mer, matilda tvingade mig mer eller mindre att blogga men kände att jag var tvungen! Vi hörs
 
Shoutout till alla morsor där ute! Älskar min mamma lika mycket idag som alla andra dagar på året, hoppas hon vet det! Hon fick två amplar av mig och Oskar förut, tror hon blev nöjd! Dom var väldigt fina faktiskt, once again.. Love you!



NEW IN
Publicerat den

ray ban | synsam | 995:-



all the good girls are home with broken hearts
Publicerat den

Tja bloggen, long time no see. Inte orkat blogga men vad har jag gjort ens? Levt livet i det extremt härliga vädret, om ni inte visste det är det sjukt varmt ute, och om ni inte visste det så tycker jag att ni ska sluta läsa detta och gå ut :-)). Haha nejmen idag hade jag iallafall 3 nationella matteprov, var väl helt okej. Vissa saker var skitsvåra men vissa var helt okej, ett E blir det nog, har inte högre förväntningar än så haha. Igår var jag även och red, var lite föör varmt. Svettades mest som en gris :)) Speciellt eftersom vi hoppade, aja haha, sånt får man räkna med när man tränar kanske. I helgen har jag absolut ingenting planerat, jäveln Matilda åker ju till stugan också, ifall någon vill göra nått får ni gärna slå en pling :)) #ensam. Efter skolan idag gick vi lite på stan sen drog jag direkt hem och solade, solade både igår och idag haha. Vill bli brun!! Nu ska jag vara tyst, hejdå



Love sweet love
Publicerat den

 



7 seconds challenge
Publicerat den




Beauty Photoshoot
Publicerat den




OOTD
Publicerat den




maj, 20
Publicerat den

Sitter just nu och har media, kommer ha det i någon timme till och har ingen aning om vad jag ska göra då jag är klar med min film :)) Nejmen får väl redigera lite bilder som jag tog förra tisdagen. Sen på eftermiddagen ska jag ha matte i 4timmar, TAGG. Första passet på två timmar tänkte jag träna på min några kompletteringar till en diagnos och sen sista passet tänkte jag komplettera deet. Vill verkligen få bort alla saker jag har efter mig nu! Igårkväll bockade jag av 4 (!!!) uppgifter. Nu har jag 4 saker kvar att göra innan jag går på lov. Så skönt, hoppas vi inte får något mer att göra nuu. Nejmen aa, igår skulle jag och Matilda egentligen gymmat men har gått och blivit väldigt krasslig i min hals, är dock på förbättringsvägen nu. Igår var det hemskt, skippade idrotten. Men imorse tog jag en slurp hostmedicin haha. Vi synes och höres



f j o r t o n
Publicerat den

Oherregud, sommar snälla kom fortare. Nu är det 14 skoldagar kvar (då är helgdagar borträknade). Ska verkligen försöka kämpa och försöka mitt allra bästa den sista tiden nu. Antingen kommer det få skitfort eller skitlångsamt, vilket det än blir ska jag verkligen kötta gärnet! (hoppas jag). Är fett jobbigt men man måste komma ihåg att utan utbildning kommer man inte så långt.. Hur duktig man än är på något så måste man ha en utbildning annars får man inget jobb.. Så peepz, stay in school. 



don't stop doing what you're doing
Publicerat den

så jävla braaa
 



you're breaking my heart
Publicerat den

två självisar / penny cruisin' / snapple / mat / fredagsjälvis med brudarna / frukost / glass med matildi igår
 
Halåå, lördag it is. Vad händer idag dåå? Halva dagen har typ gått och jag har hunnit äta god frukost och kollat 3 avsnitt av tvd, det är såå bra! Igårkväll åkte jag runt i det härliga vädret i kristinehamns stad med kameran, pennyn och matilda. Sen drog jag hem och sen har jag väl inte gjort så mycket mer, vart i skolan och så vidare men det är lame. Haft två nationella till i engelska, lätt vardet. Bara fem kvar nu då :-))) kul liksom, nej men ikväll ska matilda komma hit och sova, HP marathon, lite sånt, vi hörs



facts
Publicerat den


För ett par år sedan var jag med i en brand, men jag, bror och mamma lyckades släcka det. Bland det läskigaste jag varit med om.
Jag har gått i teater i typ 5 år.
Jag hatar att ha ''smutsiga'' öron, använder tops 24/7.
Det är så mycket saker jag vill ha i min garderob just nu, men måste spara alla pengar till sommaren.. no sommarjobb här..
Jag har väääldigt svårt med vissa svenska artister, de är så hemska.. Kent, September, Laleh, kommer inte på någon mer nu men de flesta..
Jag tröttnar på en design några dagar efter att jag satt in den.. Men brukar vänta lite längre med att byta haha.
Jag spyr på Pitbull, tycker inte om honom alltså. 
Jag är så extremt rädd för djupt vatten/ där jag inte når.. I pooler går det bra men usch för hav/ sjöar osv. Vet liksom inte vad som kan vara under en. 


Är så extremt kittlig. 
Kan verkligen inte svälja tabletter, försökt så länge men ingen idé längre. Funkar inte ens om jag krossar den och lägger den i yoghurt /bara lägger den i yoghurt utan att krossa eller på en macka som den är. Får kväljningar, nej usch det går inte för sig! No can do.
Äger två plagg (underkläder) från Victoria's Secret, tycker det är lite småcoolt.
Alltid efter att jag badat så sköljer jag av mig i väldigt kallt vatten, blir så hiimla varm direkt (har alltid på varmaste när jag badar hehe). 
När jag var liten kallade min bror och hans kompisar mig för Ashberg och Crash nebula.
En annan sak om mig som liten -jag hatade pizza. 




ridning den 15/5
Publicerat den




High Fashion Photoshoot
Publicerat den





Före och efter
Publicerat den

sitter och redigerar bilder från denna plåtning på median atm, här är en av bilderna jag har grejat med, blir väldigt nöjd!



NEW IN
Publicerat den

nya bikinidelar från h&m + en ny parfym som jag fick av pappa när han var i spanien



preview
Publicerat den

Detta är en av flera hundra bilder vi tog idag, har verkligen varit skitkul och lärorikt. Vet inte om ni hört talas om henne men Emma Svensson var iallafall på skolan och hade workshop/ föreläsning. Vi gick runt till 4 olika stationer och fotade 4 helt olika looker, en beauty, en casual, en on location och en high fashion typ. Var så kul som sagt! Modellerna och styliserna var asduktiga! Ska bli kul att se hur resultaten blir sen! Satt lite med en bild förut, ja den ni ser ovan. Blev verkligen skitsnygga bilder! Den plåtningen var min favorit.

Iallafall, Matilda drog precis hem och vi har filmat typ 4-5 olika tags/ challenges. Egentligen skulle vi filma en men vi ville göra fler så då gjorde vi det! Dock dog Matildas kamera så vi gick hem till mig istället haha, oh well. Nu ska jag redigera lite tänkte jag, och sova! Cya



I'VE BEEN LOCKED DOWN
Publicerat den

dagens från instagram
 
Sitter just nu och har media och kommer ha det hela dagen då Emma Svensson (rockfotoemma) kommer och har föreläsningar, stationer med foto osv. Ska bli kuul, har inte direkt något annat att fixa med på tisdagstiden så lika bra att göra detta, men kommer vara ensam eftersom mina kompisar hatar mig :-) Haha nejmen dom ska göra annat på tisdagstiden men jajaaa. Inte bloggat och ''skrivit'' saker på länge men har vart lite inlägg här och där, men nuså kom ett sånt också. Har ändå inte gjort något speciellt, lämnade inte huset på hela helgen hahah, bara i söndags, stabilt. Idag ska kanske jag och Matilda kirra en ny video till våran kanal, har ni sett den senaste? Har inte länkat den för vi är fett lame haha, men gå in och kolla på den vettja. Annars då? Nej orkar inte skriva mer bye



THROWBACK
Publicerat den

stockholm i mitt hjärta



london 2014
Publicerat den

Detta är hotellet vi ska bo på i sommar när vi ska till London (känns surrealistiskt att säga den där meningen). Verkar iallafall hur bra som helst, vet inte riktigt vilket rum vi ska ha så jag tog två olika stora rum på bilderna (vi är ju 4 pers så är nog ett av de större rummen). Och de har gratis wifi i rummen och ''allmänna utrymmen'' hehe, aldrig fel. Tror detta ligger ganska centralt (allt är väl typ centralt med tanke på hur stort London är haha), nej men vi bor vid Paddington tror jag det stog, med massa köpcentrum i närheten hehe.. Min plånbok kommer ha ett fett hål i sig efter denna resa.. Ääääsch då. Åh kommer bli så bra! 



♡♡♡
Publicerat den




Justin Timberlake
Publicerat den


Idag kommer juu J Timberlake till Stockholm, Sverigee. Hade vart sååå fett att gå, right? Jaja, livet som värmlandsbo är ju för härligt när man bor hundra år bort. Alltså fatta vad nice att bo i Stockholm, jamenar alla artister kommer ju dit? Det enda som behövs är en billjett så kan man se alla artister man tycker om? Är så mycket krångel såfort man ska på en konsert här... Boende, pengar, hur tar man sig dit osv.. Jaja, sånt är väl livet!



bloggtorka
Publicerat den

Hallå guuuuys. Har egentligen ingenting att blogga om då mitt liv är vääldigt ointresseant atm. Har verkligen ingenting planerat denna helg så därför blir det att jag inte någonting att blogga om. Det enda jag har gjort är att kolla tvd (är på andra säsongen nu) och sovit. Sov igår när jag kom hem från skolan till halv åtta, sen la jag mig och sov typ 1-2. Sen sov jag även idag på eftermiddagen i x antal timmar, ligger fortfarande i sängen (som jag gjort hela tiden) och är sjukt trött. Men senare ska jag och mamma laga lite mat ihop iallafall, kanske kolla på ESC i donut know, kanske sätter på nån film how should i know. Vi är ju ensamma hemma då pappa är i ett 30gradigt och soligt spanien. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer så ska nog återgå till att sova. Kanske hittar på något inlägg senare men jag vet inte, meen då hörs vi da



bohemian california style
Publicerat den

Bohemian california style
 
Bohemian california style by fridamartinsson featuring a circle skirt



1 YEAR
Publicerat den

 
Detta inlägg skulle egentligen upp igår, men då var det exakt 1 år sedan, 365 dagar och 52 veckor sedan jag såg de finaste människorna on earth. Går inte att förklara känslan när man väl står där? Känns så inåthelvete klyschigt men det är sant, och snart är det dags igen. Minns nästan ingenting från konserten, är så mycket som är helt blankt. Minns fåtal saker, som ett ögonblick under Moments, när de gjorde pyramiden och sjöng covern på backstreets boys haha. Stunden efter konserten minns jag som igår, i varje detalj. Grät något enormt, kalla mig tönt i donut care, men när jag och Moa hittade varandra var vi så lyckliga haha. Pappa blev så orolig när vi satte oss i bilen då båda grät, han trodde det hade hänt något på vägen från arenan haha. Längtar något enormt till den dagen men fruktar den också. Kan lika gärna vara sista gången jag ser dom? Dom kommer nog en tredje gång med tanke på att dom håller på med sitt fjärde album, men ändå. De blir större och större, längtar inte till slutet av dagen den trettonde. Men är så sjukt glad att jag ens kommer få se dom igen, hade inte klarat det annars. Och en ännu bättre sak, har fucking front row. (typ) Har iallafall sektionen längst fram som tog slut på några minuter.. Ååh, kommer bli grymt. 



OOTD
Publicerat den




tvd och nationella prov
Publicerat den

Sitter just nu i skolan och väntar på att få påbörja det sista nationella provet i svenska, sen har vi fem kvar tror jag. 3 i matte (?) och 2 i engelska, inte helt säker men jajaa. Köpte choklad och powerking förut så är redo för tre timmar haha! Efter det har vi bara estetisk och engelska utan lärare! Gött, idag ska jag ridaa också. Snart helg igen! Hoppas att veckorna går fort nuuu, sommar kom fortare. Inga planer inför helgen dock men ändå haha, bara gött med ledighet. Nu orkar jag inte skriva mer, ska fortsätta kolla tvd! 
regn försviiinn, vill ha detta väder igen: 



so punk rock
Publicerat den

so punk rock
 
so punk rock by fridamartinsson featuring infinity jewelry



COUNTDOWNS
Publicerat den




NÄSTA MÅNAD ÄR SOMMAR???
Publicerat den

längtar något enormt till sena sommarkvällar, solbrända ben, jordgubbar, sol, värme, bad, pricken över i:et är att vi ska till london i juli
 
 
 
 



miss ya
Publicerat den

Denna bild togs dagen innan vi splittrades och gick mot ''olika håll''. Deep i know, men ville mest lägga upp den för att det är sommar snart, (känns så sjukt att säga det) och att det snart är ett år sedan vi gick ut från Stenstalidskolan! (större delen av oss gråtandes). Saknar vissa mer än andra, hemskt i know men sant. Finns så mycket jag saknar med Stenstalid som jag inte uppskattade när vi gick där! Ville bara bort därifrån då haha, men saknar maten (HUR SJUKT??), saknar hur vi alla hade en sammahållning, saknar vissa lärarna och mina mentorer, men framförallt saknar jag dessa grappar!:



HOPPAS DET ÄR DU SOM FÖRSTÖR, SÅ DET BLIR LITE SYND OM MIG
Publicerat den

även här är många matildas haha



påväg hem!
Publicerat den




Ny design, i'm back!
Publicerat den

Tjaaa, har haft lite time off härifrån. Blame it on konstiga designer.. Försökte med en design innan men allt fuckade så fick byta till denna, med lite hjälp blev det som jag ville! Helt okej nöjd nu, kanske byter färger och sånt där, vet inte. Iallafall, har media just nu, är fett chill för vi har ingen lärare. Vi är lärarlösa i engelska, estetisk och media denna vecka för dom är i barcaaa. Sitter här med Matilda, lyssnar litt musik och såånt. Ska snart gitta och dra mot gymmet. Saknat that place alltsåå, inte vart där på ett tag haha. Tog en liten paus, typ. Men nu är vi förhoppningsvis igång igen! Nej nu får det va nog med text, TJARÅ



-
Publicerat den




SÅ KUNG
Publicerat den

oherre, han är så jävla grym



music
Publicerat den

 



I'M GONNA LOVE YOU, UNTIL YOU HATE ME
Publicerat den

matildas bilder



SALUTE SALUTE
Publicerat den

 



1/5/2014
Publicerat den