2014 i några få ord
Publicerat den

 Beskriv året med tre ord.

Skitbra, omtumlande och händelserikt 

 

Vilka ser du som de största händelserna under året?

Oj, resan till Dubai var något stort och riktigt kul. Även resan jag gjorde till Sälen med ia var så sjuukt kul och jag saknar det som fan. Men sommaren är nog vad jag minns mest, vissa dagar minns jag varje minut av. Känns som igår. Och alla konserter, jisseees. Hamnade allra längst fram på One direction, kommer aldrig glömma den upplevelsen. Sen har vi ju även resan till vackra london samt västkusten, finns så extremt mycket bra. 

Har du blivit bättre på något? 

Det vet jag inte riktigt, har iallafall lärt mig att inte lita på människor.

  

Gjorde du något du aldrig gjort förut?

Haha ja gud ja. Spännande minst sagt. Minns när jag skulle åka snowboard för första gången, kan säga att det slutade med att jag gick ner för backen. 

Vad var extra dåligt med året?

Att jag litade på helt felt människor och vifta hejvilt med mitt hjärta, hoppas att jag har lärt mig något av det för så sårad som jag varit vill jag aldrig vara igen. 

 

Vad var extra bra?

Att jag har kommit närmre flera personer, sommaren, alla minnen från gästhamn och alla smores hahah, minnen. Resan till sälen med ia var riktigt kul då det gjorde att vi inte gled isär.   

Vad lyssnade du på? 

Blandat som alltid, mina hoeboes från Skoghall ger mig hela tiden mer hiphop att lyssna på som jag blivit mer och mer förtjust i. Maskinen kommer alltid vara en favorit som inte tjatas ut. 

 

Vad skrattade du åt?

Så mycket, så mycket. Mest från i sommaren, en av de bästa dagarna på hela sommaren var när jag och teresa bosatte oss i storfors för en natt och åkte båt, var på bastuflottten och kollade på stjärnor med personer som stog en så nära. Kollar dock ofta tillbaka på många minnen som gett mig ett gott skratt.

Vad grät du till?

Inget jag har försökt att lägga på minnet. 

 

Lärde du känna några nya människor?

Ja det gjorde jag, vissa stannade och vissa visade sig vara jävla douchepersoner som lurades för att få vad dom ville. 

 
Och så slutligen dina planer inför 2015?

Ha förjävla kul. Några saker som står på schemat är bråvalla, ett flertal konserter, barcelona och förhoppningsvis en resa till Grekland med min bästa hoeboe Helmer. 




dubai dag 3
Publicerat den




cause darling i'm a nightmare dressed like a daydream
Publicerat den

 
Halo. Händer? Minns inte vad jag skrev om i mitt tidigare inlägg men som vanligt har jag glömt bloggen i några dagar. Som tur är blev det bara några dagar och inte 2 månader som förra gången, menmen. Vad har hänt sen jul då? Inte så mycket, firade lite mer jul hos morfar, matilda har sovit här osvosv. Har även varit i Karlstad och kollat lite på mellandagsrean med Matilda och Ivar. Tyckte inte det fanns sådär suupermycket men eftersom jag hade fått presentkort på sammanlagt 800kr så ville jag passa på att använda dom på rean så jag fick med mig lite saker hem. Handlade upp presentkortet på mitticity men har fortfarande någon hundralapp kvar på h&m, får bli någon annan gång. Hittade bland annat polotröjan på bilden till vänster för er som bryr er. Hittade lite annat också och fick även en julklapp av bäste steffelain trots att jag insisterade att det inte behövdes, tack!! 
Nu ska jag iallafall pallra mig upp ur sängen för att få på mig träningskläder för första gången på FÖÖR länge. Idag står step up på schemat och det är mer än behövligt efter all mat, pussåkram. 



julafton 2014
Publicerat den




// lite fint //
Publicerat den




dubai dag 2 del 2
Publicerat den




minusgrader rensar luften
Publicerat den

 Då var det jul i våra hus igen då. En jultid som jag både tycker väldigt väldigt mycket om och en som jag verkligen inte gillar. Älskar att spendera tid med familjen och hur mysigt allt är med god mat och presenter och så vidare. Men ibland får man sig den där tankeställaren att inte alla har det så bra, det gäller att inte ta sakerna vi lyckligt lottade får för givet. Jag älskar min familj och släkt och jag är väldigt lyckligt lottad men det är inte alla som har den turen, det är många stackars barn som har en klump i magen för att föräldrarna super sig redlösa och när de kommer tillbaka till skolan/ dagis så måste de ljuga ihop någonting fantastiskt att berätta för kompisarna. Tycker detta är hemskt och det viktigaste är att vi tänker på dom som inte har det så bra. De som måste dölja klumpen och ljuga ihop något när kompisen frågan ''Vad fick du i julklapp?'' eller ''Vad gjorde du i jul?'' Det är tragiskt. 
Hoppas iallafall ni som läser hade en fantastisk jul, för det hade jag. 



storyn upprepar sig och slutar alltid likadant
Publicerat den




dubai dag 2 del 1
Publicerat den




music
Publicerat den

 



dubai dag 1
Publicerat den

tog inte så många bilder denna dag tydligen



dan före dopparedan
Publicerat den

Tja alla små tomtenissar vad händer? Själv sitter jag i min säng med mjukisar och ryggont, så firar jag dagen innan jul. Började dagen med att äta frukost samt duscha hos farmor och farfar eftersom bygggubbarna på gatan tydligen kapade vårt vatten idag också!!! Dom hade gjort fel så både idag och igår var vi utan vatten ett tag men nu är det som tur löst. Hoppas allt är klart i marken nu, har tydligen varit någon läcka blablalba. Ska iallafall snart göra mig i ordning för en myskväll hos moster, tom och tvillingarna! Pizza och bingolotto står på schemat, missar dock paradise hotels uppesittarkväll men sånt är livet haha. Tror jag överlever. Ska iallafall bli väldigt mysigt med bingolotto och familj! 
Imorgon är det jul och då blir det först lite käk hos farmor och farfar, sen vidare mot tvillingarna för att se Kalle + öppna lite paket + äta julmat igen på kvällen. När detta är gjort drar vi oss hemåt för att öppna de sista paketen, kommer bli väldigt mysigt! Älskar julen!! Vill dock ha snö men man får tyvärr inte allt man vill här i livet.. Får helt enkelt försöka att inte kolla ut genom fönstret imorgon eller nått haha, Men vi hörs! 
senaste veckorna på instagram, klicka på bilden för att komma till min ig



resan till dubai
Publicerat den




rysningar
Publicerat den




we still got time left, this don't have to be over
Publicerat den

 Oj, hej. Alltså jag lever??? Kors i taket, tro mig i know. Men kände att jag skulle ta tag i denna blogg nu, gjorde ju en design för någon vecka sen men blir liksom ALDRIG nöjd. Så nu satte jag mig ikväll och fixade den på riktigt, blir faktiskt nöjd med resultatet, frågan är bara hur länge jag är det. 
Har inte bloggat på typ 2 månader och en heeel del saker har hänt, tänker dock inte rabbla upp det här utan nu ska jag börja om på nytt. Fresh start. Har dock förberett alla bilder från Dubai i inlägg så det kommer komma upp framöver. Har faktiskt gjort inlägg som jag inte publicerat under min bloggpaus, ni borde ju vara stolta (ni som fortfarande följer mig) har väl tappat typ 500 läsare nu. Lol. Men nu är jag iallafall tillbaka! Jullovet och grejer, och om 1h och 20 min kan jag säga att det är julafton imorgon, hur sjukt? Menmen, orkar inte riktigt skriva mer nuu, men nu är jag iallafall tillbaka. Haade.