I wanted the truth but sometimes the truth hurts
Publicerat den






I was praying that you and me would end up together
Publicerat den

Morn. Sitter nu och gör ingenting, lyssnar på musik typ. Är en hel timme kvar tills jag ska ut till bussen mot station, och jag har fixat klart mig. What to do? Får väl gå ner och äta nått. Idag har vi som vanligt bara två lektioner, väldigt skönt. 
 



When you gonna realise that I'm your cure
Publicerat den

 Sitter i Skype med lite fölk och pratar haha, rätt kul ändå. Pratat sen 23 kanske, men ska nog dra snart för ska upp rätt tidigt igen imorgon.. Vet inte ens varför jag gjorde detta inlägg ändå, fett ovärt men aah, har tråkigt. Tjarå



lördagshumor
Publicerat den

 
 
 



WHERE WE ARE 2014
Publicerat den

Kan inte fatta att jag ska få se pojkarna igen!!!! Den trettonde Juni! Sektion röd! Tagga köa aslänge för att stå långt fram då haha. Dom släppte ju en extrakonsert, vill så gärna gå på den men har inte frågat mina föräldrar för vi krånglade så himla mycket med biljetterna imorse.. Aja, ska bli kul iaf! Längtar redan alltför mycket!!!!
 



Mobilbild från ridningen igår
Publicerat den





You are the piece of me I wish I did'nt need
Publicerat den

Står nu och väntar på buss och det är så vidrigt kallt så tänkte bara lägga in bilder oj nu kommer den hejdå 





Lyckliiiig
Publicerat den

Gissa om jag blev glad imorse, wote favoritmarkerade min tweet! Åååh, älskar att dom inte är så himla kända, just därför finns det möjlighet till att sånt här kan hända haha! Inte första gången dom svarar/ märker mig heller, hihi. Ville bara visa det här för tyckte det var lite coolt
 



Me today
Publicerat den





Skype
Publicerat den

Sitter just nu i skype med lite fölk och pratar, ska nog snart gå och lägga mig i sängen och kolla på tv eller något. Kände för att slänga in ett litet inlägg såhär på kvällskvisten haha. Imorgon har vi typ ''språkdag'' eller nått i skolan, typ se på nån film sen kommer det typ utbytesstudenter och pratar, rätt tråk. Börjar 9 istället för 10.40, rätt dryyygt.
Ah men tjarå
 



I get dressed up when we go out
Publicerat den

Tjena folket, idag är det min födelsedaaaag. Hittat väldigt charmiga bilder på mig själv lite här och var.. Kuuuul.. Aja, man får ju bju på sig litt. Dagen har varit bra förutom att idag släppte första biljetterna till One Direction. Man måste ha en speciellt fult kort, såklart har inte jag/nån jag känner ett sånt så kan inte förboka. Tanken på att folk redan har biljetter gör så extremt ont. Tanken på att jag kanske inte får biljetter är ännu värre, usch. Aja men nu ska vi inte vara sånna, det blir som det blir. Tjarå
 
 



On our first date I asked you to dance
Publicerat den

Tjänatjäna. Helt okej dag i skolan, började dagen med att försova mig några timmar.. Missade såklart tåget, gjorde mig i ordning på 5 min och hann med första bästa buss, rätt bra ändå haha. Ah men först hade vi media produktion och igenom typ texter och journalistik (omdetnustavasså), rätt tråkigt men sen på eftermiddagen fick man planera själv vad man skulle göra. Vi hade inget att göra så Pontus bad oss installera lite ''tutorials'' typ, olika guider om foto och photoshop, tog hela eftermiddagen. Vi satt i ett litet rum med en soffa och härligt fölk haha.
Alltså känns alltid som jag ska skriva ett kort litet inlägg så blir det aslångt, vet inte hur jag lyckas. Aja, tänkte göra en liten ''läxa'' förut, eller vi ska ju göra ett bokomslag men har ingen bild än. Såklart är kameran död.. Då dammsög jag rummet, städade lite och bäddade rent sängen. Ska snart hoppa ner i ett bad, tjarå. 
 
 
 
 



Skolan
Publicerat den

 



Here we are, on the road again
Publicerat den

Hej, blir en snabb uppdatering innan jag ska iväg igen. Inatt sov jag på Lillerud med ia, var kuuuul. Tog bussen in till stan förut och gick till skolan. Sååå ja, fett lame dag i skolan. Först hade vi en ganska svår diagnos och sen lyssnade vi på nån novell som var sååå tråkig, på riktigt jag somnade. 
Yes men nu ska jag iväg på fotboll snart med matilda, tänkte bara att det har varit sån dålig uppdatering här de senaste dagarna så jag får väl slänga upp nått. Fett drygt för vi fick vänta på tåg jagvetintehurlänge förut, vi var i stan typ halv tre, tåget skulle gått tio över tre men det var försenat till kvar i fyra, fett drygt men ao.
Tänkte lägga upp lite bilder från igår senare också, vi firade ju mig och mamma. Fick pengar, presentkort och strumpor av släkten! Jo men tjarå
 



Weak little lion man
Publicerat den

Tju. Rätt dålig uppdatering men är sjuk så jag har inte orkat ta upp datorn och skrivit liksom. Igår gick jag hem från skolan efter lunchen och tyvärr blev det ingen ridning eftersom jag mådde rätt kasst.. Idag har jag bara legat hemma. Åh det var så läskigt för hade verkligen tappat rösten haha, först skärde det sig vad jag än sa men efter ett tag blev jag bara väldigt väldigt hes.. Sen efter ett tag kom den tillbaka så nu låter jag normalt haha. 
Ska snart till Karlstad för att äntligen få se The Mortal Instruments med ia! Vi har pratat om det sååå länge, men varje gång har nån vart utan pengar/ inte kunnat.. Men äntligen! Låter kanske lite konstigt att ja ska se bio om jag är sjuk men mår mycket bättre nu. 
Imorgon ska vi fira mig och mamma! (Hon fyllde år i onsdags och jag fyller år på onsdag). Ska bli kul, hoppas bara inte jag är såå förkyld då haha ;) 
 



Humletorp 2013
Publicerat den

 



Is was born to stand tall
Publicerat den

God morgon. Sitter hemma och lyssnar musik, ska snart gå till bussen. Orkar verkligen inte! Det hade varit perfekt att haft studiedag idag.. Men Ne.. Åh är så trött, är sjukare idag. Låter som en kråka, är så hes haha. Aja, ska rida efter skolan sen ikväll blir de väl te och en bra film. 






You know you have seen all this before
Publicerat den

Sitter nu och kollar på fiiilm och utforskar min telefon. Uppdaterade nyss till IOS 7 och hatar det av hela mitt hjärta haha. Ah men sånt e livet, vänjer mig säkert. Ligger i min säng och är sjuk, blev det inatt.. Gör så äckligt ont i min hals haha.
Men humletorp var helt okej! Idag var tråkigt för vi väntade bara på bussen.. Igår var kul men kall, spelade zombie till en film.. Inatt var skitkul, satt några killar från tvåan där vi skulle sova och typ spelade musik och socialade, slutade i kuddkrig och alllsång. Även innan det satt typ alla där, var huur många som helst haha, var kul! 



I want you to stay
Publicerat den







ååååh, vill ha
Publicerat den

Ååååh, bästa med hösten är helt klart stickat! Har nästan inga stickade tröjor och det är något jag vill ha mååånga av haha! Iallafall såhär till hösten och vintern.. Big wantie! (Hej mamma och pappa ifall ni läser det här, jag fyller år snart *hosthost* vill ha stickade tröjor *host*)



I really fucked it up this time
Publicerat den

Nu är det höst på riktigt haha! Alldeles för stora sockor + te. Såhär kommer min kväll se ut. Musik och te, mysmys! Helt okej dag förutom allt regn, ååh de va så blött och kallt.. Imorgon är det bara mediaämnen + en mattelektion så det kommer vi nog klara oss igenom haha. Sen blir det Humletorp på onsdag! Ska bli så kul! Vet inte om jag ska ha med mig kameran, eftersom det är vääääldigt många mediaelever där + så kommer nog dom ta med kameror dit om vi ska göra nått projekt eller nå känner de onödigt. Men det blir nog att jag tar med den! 
Var taggad på studiedag på fredag eftersom jag trodde alla skolor har det, men Klara är ju en friskola så icke! Hoppas vi får de nån annan gång snart haha. Ojski blev ett långt inlägg, var inte meningen men vi hörs och syns



I just can't shake you out of my head
Publicerat den

Bloggade från telefonen förut men det ville tydligen inte läggas upp, men iaf såhär såg jag ut idag!



It's all about the climb
Publicerat den

Idag kom det lite folk och åt här. Gjorde en fin cheesecake igårkväll som var riktigt god! Precis sett klart på Hannah Montana the movie haha, dont judge me filmen är fett bra ;) Aja, vet inte riktigt va ja ska göra nuu, tjarå
 



Fotostudio del 3
Publicerat den




...
Publicerat den

Gått och skaffat en såkallad ask.. Sa åt mig att aldrig göra det för att jag hatade verkligen alla som spammade det på facebook haha. Men ni kan väl slänga in nån fråga HÄR?



Music
Publicerat den

 



Fotostudio del 2
Publicerat den

 



You're the Link up
Publicerat den

Alltså åh, The Fooo spelade i Stockholm idag! Och här sitter jag i underbara Kristinehamn. Ja é inte bitter. Ville verkligen vara dääär, vill se dom innan dom blir så extremt stora (som dom redan är iof) Var fett mycket folk där och blev kaos enligt alla på Twitter.
Själv var jag nyss ute och sprang lite. Pappa sa att det är typ 3,6km dit ja sprang. Sprang på 18 min så är fett nöjd om man jämför med tiden ja fick på idrotten i torsdags! Ska strax kliva in i duschen sen blir det god maaat
Dramatiskt
 



Fotostudio del 1
Publicerat den

 
 
 



Från fotostudion igår
Publicerat den

Igår mötte vi upp ia och skulle hänga lite i fotostudion efter skolan. Det var kul, här är en av bilderna. Kommer mer sen eller ikväll.
Som ni ser var vi inte så seriösa haha



Niall is 20
Publicerat den

 



smilin thru da pain
Publicerat den

 



Not really sure how to feel about it
Publicerat den

Tjä. Komer precis hem från skolan, dagen var ändå helt okej. Sprang på idrotten, var också helt okej. Var så äckligt varmt dock! Hatar att springa när det är varmt. Men snart är det dags för stallet, fett taggad på det. Haha alltså go träningsvärk jag kommer ha imorgon.. Som förra fredagen, springa och rida på samma dag = jobbigt haha.
Saknar er tjejor
 
 



We are who we are
Publicerat den

Tjenare, filmade nyss en liten vlogg. Får se när jag lägger upp den, måste redigera och lite sånt först. Men vet inte riktigt hur jag ska få upp videorna i datorn med tanke på att jag inte har nån sladd... Aja, löser sig säkert. Denna dag i skolan var rätt kul ändå, förutom digitalt skapande. Efter lunchen gick vi ner på stan och hade media produktion, då skulle vi fota från olika artiklar. Var kul att få vara lite kreativ, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer sååå, tjarå
Sad but so true
 



So close I can taste you
Publicerat den

Dagens

åmg im so fjårtis (skojaaaaa)



Our moment treavfyra.
Publicerat den

Köpte Body lotion och Shower gel förut! Alltså herreee vad gott det luktar. Stort tips!
 



Saw me on the television
Publicerat den

Alltså åh mina nya högtalare in my heart. Förut var matilda hemma och herre vilket tryck det är i dom. Man kan verkligen säga att vi dunkade musik heheh. Va så himla gött, å sen när en låt var slut blev det så himlaaaa tyst så båda bara ''shit är det såhär tyst i mitt liv''. Haha, man hade liksom vant sig vid det högljudda. Efter skolan fick jag med mig två nya favoritprodukter hem... Hihi, visar snart..
Har inte direkt några bilder, eller jo, men dom har jag redan lagt upp.



Mina favoritappar
Publicerat den

Mina favoritappar för tillfället (och har varit vääääldigt länge) är Vine och Snapchat! Love it



Black n' White
Publicerat den




Katy Perry is on replay
Publicerat den

 



I'm right here when you gonna realise that I'm your cure
Publicerat den

Tjäna tjäna, sitter nu i mediaverkstaden. Vi har media produktion och en väldigt chill dag väntar, vi skulle typ vara lite i stuidion och gå igenom lite saker. Blir säkert nice. Lyssnar på musik och så, as usual. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, kände bara för att blogga



Tokyo Tokyo
Publicerat den

Såhär kommer min kväll se ut. Te, musik, skriva, Skype. Mys helt enkelt. Idag efter skolan besökte vi ia på lillerud, de va kul att se hur hon hade det. 
Direkt när jag kom hem idag började jag packa upp mitt nya ljudsystem, älskar det! Oskar fick hjälpa mig att sätta ihop allting haha, ibland får man va glad att man har nån som kan hjälpa en. Asgo bas osv, ah men har inte så mycket mer att säga. Fullkomligt älskar den nya blogg.se appen!!





Don't wanna let you down
Publicerat den

 



What's love without tragedy
Publicerat den




´swagmaster = mrs bieber
Publicerat den

suckersssss / mrs bieber



Don't let me go
Publicerat den

This is me today





The fray
Publicerat den

Åh vad jag älskar deras musik



Daily inspiration
Publicerat den

 



The worst things in life comes free to us
Publicerat den

Alltså åh, har blivit så dålig på att blogga. Vill lägga upp bilder från stallet igår, men har tappat bort min sladd till kameran (som man tydligen måste ha till min dator), och då måste jag lägga in alla bilder i andra datorn och sen på extern hårddisk, sen på Macen, sen redigera. Fett drygt, men får väl göra det senare. Ska kanske på en kvartesfest sen och kolla när Oskar spelar med sitt band. Men får se hur det blir, har inte ens börjat göra mig i ordning haha. 
Sitter och lyssnar på musik och dör av värme, hatar verkligen att det är såhär varm. Det är september, det ska vara HÖST nu. Blööö, vill ha kyla och snö.
Har inga bilder sorry
 



Lite ny musik
Publicerat den




What are you waiting for?
Publicerat den

Dålig uppdatering igår, igen. Men hade inte riktigt tid, eller jo egentligen men ah. Vi hade idrott igår och sprang, va fett jobbigt haha, men trodde det skulle vara värre. Våran lärare sa att jag sprang 3km på 15 min, så det var ju bra. Sen efter det drog jag till stallet, fick Wendel igen. Dock gick det inte lika bra igår som förra veckan. Men på slutet började han gå riktigt fint, dock är det ju precis då man ska sluta... Alltid... Han fick nått litet cp-ryck för han kom lite för nära Revue, tönthäst. 

 



You are my one and only
Publicerat den

Tjena tjena, dålig uppdatering idag men har bara inte blivit av. Plus att jag inte gjort nått speciellt, varit i skolan. Var rätt segt, men ah. Imorgon är det värsta dagen dock, usch. Matte, svenska och idrott. Plus att vi ska springa 3 km på idrotten, hö-hö skitkul.. 
Alltså åh fick min telefon idag!!!! Trodde verkligen inte jag skulle få den idag, de var pappa som var värsta sneaky. Hörde att han kom hem sen typ sa han åt mig att komma ner, han skulle ''visa konstiga makaroner'', så det stod ett öppnat makaronpaket där, och jag skulle se vad konstiga dom var...? Jag såg en kartong det stod Telia på, så jag fattade lite haha. Jag bara ''Ligger det en telefon där i?'' 
''Men kolla vad konstiga dom är'' Så grejar han lite i dom och wops, där kom det fram en iPhone 5 ur paketet haha. Åh, blev så glad. Satte i den i datorn och la över allting, så nu är den precis som förut, underbart! 
Tog bara en vecka för mig att få den, hatar Telia. Vi fick inte ens nått i ersättning, riktigt dåligt!
 



Lite halvdålig bild men ao
Publicerat den

 



Dramatiskt
Publicerat den

 



Lay down a list of what is wrong
Publicerat den

Tjänatjäna. Sitter nu och har lunchrast, matte snart och sedan digska. Var ju hos tandläkaren förut, vet dock inte om jag ska tacka ja till erbjudandet om tandställningen än. Allt är bara massa krångel, blö. Aja, får prata med pappa sen om det. Hade nyss medieproduktion, var ute och fotade lite sen fotade jag och Matilda i studion, dä va kuuul
 
 



I'm in love with the thought of you
Publicerat den

Tjäna, sitter nu och dricker varm oboy lyssnar på Justin Bieber... Är det illa att jag kan exakt all lyric till alla låtar? Svar ja. Chill skoldag, matte och svenska. Sen drog vi till Stenstalid som sagt, ville träffa Chrillster, CK, Chrillz (ochsåvidarepåsmeknamnsfronten), men han hade åkt hem :(((( Aja, vi lämnade en söt lapp på hans bord, så han ser den nog imorgonbitti hihi. Har skrivit lite referat nu när jag kom hem, är klar med båda nu. Väldigt skönt faktiskt, lyckades även konvertera det till Word, bc i'm pro at macbook pro's, okej not really -klickade mig fram.
Läskigt fin
 
 



Måste va på liv och död
Publicerat den

Tja, imorse var jag så extremt stressad. Pappa skulle väcka mig 7 men glömde (har ingen telefon = inget alarm), jo men så jag vaknade 8, trodde klockan var 9, mitt tåg gick 9.15. Gissa om jag blev stressad? Ringde pappa direkt och då sa han att klockan bara var åtta, men ändå. Brukar gå upp 1,5 timmar innan jag ska åka. Så jag fick skynda mig fett miket, gjorde en smoothie istället för en macka -går lite fortare och smidigare att äta liksom. 
Aja, skitsamma, hann med tåget. Idag har vi bara två lektioner sen ska vi dra till Stenstalid för att säga hej haha.
 
 



Svar på kommentar
Publicerat den

Bilden blev vääääldigt orättvis mot jeansen, dom ser mycket bättre ut på. Nu ser dom inte ut att sitta så bra men tro mig, det gör dom.
Never Denim, 499:-
 



Rensning hela kvällen
Publicerat den

Spenderade denna kväll med musik samtidigt som jag rensade ur min garderob, lyckades fylla en hel sopkasse med kläder som inte används. (alltså en såndär stor svart). Gjorde även lite ommöblering och flyttade ut en grej som nu står brevid garderoben, blev mycket mer plats där inne då åt kläderna som hänger på galgar. Så nu ska jag köpa mer galgar, gillar mer att ha dom hängnas.
 



Throw away the books and the magazines, I never gonna look like a beauty queen
Publicerat den

Sitter nu i skype, ska snart se Dumma mig 2 med Matilda (via skype rå). Den filmen är bara så rolig haha, men tror ettan är bättre. Det som är bra med filmerna är ju minionerna ofc, så söta
 



Hello september
Publicerat den

Taggad för höst! Ska bli mysigt att kunna använda varma stickade tröjor, halsdukar med mera. Plus att jag fyller år denna månad, om det är någon läsare som känner för att köpa en present så skulle en resa till England inte sitta helt fel. Skämt åsido, men denna månad tror jag kommer bli bra. Nu ska jag göra lite skoluppgifter... Referat... Så himla kul :) :) :) ):)
 



Early morning
Publicerat den

Idag är en sån dag jag bara vill resa. Alltså åh jag vill till London så äckligt mycket. När jag fyller 18 ska jag sticka. Sen efter gymnasiet så flyttar jag från Sverige så fort jag bara kan. So long suckers säger jag bara

Alltså denna bild, herregud vad sann.