I've been wasting lot of time looking in mirrors, and hating on me, but now I like what I see
Publicerat den

Skypar och lyssnar på musik just nu, är bara såååå glad. Orkar inte med skola på måndag, måste jag? Blöh, på tisdag ska jag till tandläkaren angående min tandställning SKITKUL. :) :) :) Sen blir det att färga håret, igen. Nu ska jag hämta glass, weho
Tycker alla ska lyssna på den här låten, omg så himla fint budskap. Plus att den är riktigt bra 



Nostalgi
Publicerat den

 



This is something beautiful
Publicerat den




Lyxfrukost
Publicerat den

Idag när jag hade vaknat och gick ner till köket bemöttes jag av detta, blir inte ofta vi äter frukost såhär, men det är redigt gött när vi väl gör det
 



Kiss me like you wanna be loved
Publicerat den

 Ligger just nu och lyssnar på Ed fucking Sheeran, herregud vilken begåvad kille. Älskar hans låtar något enoooormt. Hade så gärna velat sett han på en konsert, om han nu har en turné vet jag inte. Vet bara att han var med på Red turnén, men det är nått jag måste göra nått innan jag dör, se Ed på en konsert. Åååh alltså hans texter är bara så extremt underbara. 
 



So we can start it all over again
Publicerat den

Det jag egentligen skulle ha på stan var jeans, som jag också hittade. Köpte på den här ganska nya jeansaffären ''Never Denim'' som öppnat i Mitt i City där Bik Bok tidigare låg. Riktigt bra jeans faktiskt! Svarta fick de bli, hade gärna köpt fler hahah.. Men är ju rätt dyrt med jeans, vill så gärna ha nya vita jeans också, men det får vänta! Sen tycker jag det är såååå snyggt med boyfriend jeans som är lite sletna/trasiga. Big wantie!
 




Our Moment
Publicerat den

Kan inte fatta att vi hittade detta på Åhléns idag. Haha alltså min reaktion, vi hade typ gett upp letandet och jag började gå bort från parfymerna, så hör jag Matilda ''Fridaa...'' och låter asmystik, fattade direkt att hon såg nånting. Såg en flaska med Our Moment och jag lät som i Kicksreklamerna haha, om någon har sett dom. Modellerna typ tappar ett nagellack/bryter nagel whatever och låter värsta häpet. Så lät jag haha, gick fort fram till flaskan för att lukta och amargard. Den luktar sååå gott, som en typisk tjejparfym men när det handlar om One Direction blir allt bara så mycket bättre, älskar flaskan.



And they say, she's in the class A team
Publicerat den

Sitter nu och har rast, börjar piggna till en aning nu iaf. Har varit så grymt trött både igår och idag, lyckades glömma busskortet hemma imorse men det löste sig. Får se hur jag kommer hem bara, le fjäsk för le busschaffuör. Nej men alltså jag somnade på bussen imorse. Tummen ÖPP på den. 
Har haft svenska, engelska, lunch, dags för digitalt skapande nurå. Hoppas vi gör nått kul. Dator och musik sålänge haha. 
Hoppas verkligen jag får min telefon sen! Tänker inte gå utan telefon i en hel helg till, no way. Ah men tjarå
 



I've tried playing it cool
Publicerat den

Fakta ni kanske inte visste om mig:
1. Jag blir alltid väldigt nervös när jag ska kliva av tåg för jag är rädd att dörrarna inte ska öppnas. (Blivit så en gång när jag och ia åkte från Stockholm, vi fick åka vidare till stationen efter Kristinehamn).
2. Ända sen jag fick mitt pappersflygplanhalsband (sånt som Harry Styles har) har jag liksom dragit/bitit på det när jag blir nervös.
3. Svar ja, jag grät till This Is Us.
4. Jag har varit directioner sen Januari 2012 ungefär. Så typ 1,5 år.
5. Jag har fortfarande lite svårt att fatta allt med den här datorn haha.
6. Jag har ridit sen jag var lite äldre än 3. (Typ 3,5-4 år gammal).
7. Jag tror gymnasiet kommer bli väldigt tufft, men ska verkligen försöka göra mitt bästa.
8. Jag hatar verkligen att borsta håret när det är blött, så därför väntar jag alltid tills det torkat. (Om jag har tid förståss).
9. På senaste tiden har jag tyckt det varit väldigt kul att blogga.
10. Idag träffade jag två väldigt saknade vänner, stötte in i dom på Drottninggatan i Karlstad. Så himla kul.
11. Jag trivs riktigt bra på Klara.
12. Jag har en tendens av att få mina telefoner förstörda på ett eller annat sätt -En slarvade jag bort, en tappade jag i toan (fråga inte hur, vet inte riktigt hur jag lyckades), och sen har några gått sönder helt random. Har väldig otur helt enkelt.
13. Jag är foooer.
14. Jag är helt nerkärad i 5SOS.
15. Jag har sett Nialls rumpa. (HAHA.)
16. Jag är en Louisgirl, men har kärat ner mig väldigt mycket i Harry.
17. Crushen i 5SOS samt The fooo är Ashton och Omar.
18. När jag var mindre älskade jag tejp och levde i princip på glass (letade glasspinnar i soptunnan för att sedan slicka av -vidrigt i know).
19. Mitt favoritprogram på Disney just nu är Austin and Ally bc Ross Lynch, duuh. Men saknar verkligen alla gamla program man såg när man var mindre! Älskar när dom visar sånna avsnitt lite senare på kvällen, som man kan kolla på.
20. Jag har sett Blue Man Group's framträdande i Stockholm och det var så extremt roligt och häftigt, hade velat se dom igen. Träffade även alla tre efteråt:
Grattis till den som läste allt
 



Reminder
Publicerat den




First touch, first kiss
Publicerat den

 



I want you to hit the pedal heavy metal
Publicerat den

Kom precis hem från ridningen, duschat och lyssnar på musik just nu. Herregu vad ridningen gick bra! Så kul när man har sånna pass. Matilda skulle egentligen haft med sig min kamera men vi glömde den hemma, riktigt surt faktiskt. Hade väldigt gärna haft bilder och videor från idag. 
Imorgon är det sista dagen innan helg! Ska bli skönt att få sova ut och bara slappa, några kompisar ville att jag skulle följa med till Oslo, men står över det. Hade väl varit roligt, men vill spara så mycket som möjligt av min lön. Plus att allt är dubbelt så dyrt i Norge så väldigt ovärt att åka dit för att shoppa kläder liksom.
Förhoppningsvis kommer jag iväg till Elgiganten för att köpa nya högtalare, det är något vettigt som jag planerat att köpa för min lön. Men nu ska jag snart stänga av datorn, see ya.
Alltså har inga bilder okej
 



Grattis våran hjälte.
Publicerat den

Idag fyller den mest underbaraste människan på jorden 20 år, tack för allt Liam James Payne.

large.jpg

large.png

large.gif

 




Mina prinsar.
Publicerat den

Tyck vad ni vill om bilderna, va ba tvungen okej



This is us
Publicerat den

Har absolut inga ord för den här filmen, den var så extremt underbar. Skrattade, skrek och grät mig igenom hela, ohgud vad jag grät haha... Kolla på den! Är såå stolt över pojkarna och över att vara en directioner. Plus att dom visade så mycket från Sverige, ville bara åååååh. Tänkte hela tiden att dom skulle komma ut och skrika typ ''tja karlstad''. Okej nu blev jag väldig oseriös men ni fattar, efteråt träffade vi killarna. -Kartongkillarna... Jaja, det närmaste jag kommer träffa dom i mitt liv iaf, får väl vara glad för det? Eller inte.

large.png




LE FANGIRL OVER HERE
Publicerat den

Okej om en timme blir det THIS IS FUCKING US. Så taggad omg, ia is on tha way here så ska vi se den sen, å matilda också rå. Just nu sitter vi med datorerna på subway och är coola. Mja haha. Idag var en perf dag, kommer verkligen kunna vänja mig vid onsdagar. Först DIGSKA -Digitalt Skapande. Lär oss om Photoshop, InDesign osv. Fett med fett jao, sen lunch, sen Media produktion -fota, filma och sånt där. Idag var vi i studion och fotade, lärde oss lite om ljus och så, sen hade vi inget att göra så redigerade lite sen kollade vi på pll. Sista avsnittet på några veckor idag!!!! Vi kollade inte klart på det men vi vet redan det stora ''avslöjandet'' -OCH DET ÄR JU HELT CRAZY. Om det är så alla säger, får det inte vara så. Men tjarå 
En annan från tidigare, bara redigerat lite på den. Blir så extremt grymma bilder



Direkt från fotostudion
Publicerat den




I'll follow you until you love me
Publicerat den

Är precis klar med allt, ska cykla till tåget om typ 15 min. 
Ifall någon som läser min blogg försöker nå mig så går det icke, pappa har tagit med min telefon och ska lämna in den till teliabutiken, måste sedan vänta upp till 48 timmar (det skickas hem en ny) för min är det massa fel på. Fast om ni har iPhone kan ni ju skicka imessage nu när jag har Mac så kan jag svara ändå!
Den här morgonen har jag typ bara suttit vid datorn när jag inte gjort mig i ordning! Direkt när jag vaknade satte jag på datorn (för att kolla vad klockan var) men ändå, sen satt jag med datorn i sängen, åt frukost med datorn, gick upp lyssna musik och nu sitter jag vid datorn haha. När man har en sån här underbar dator blir det liksom beroendeframkallande.
Photo booth är så extremt kul att sitta i, finns massaaa effekter hahah
Såklart kunde jag inte lägga in nån photo boothbild nu men aja, får lära mig det senare, ni får denna sålänge
 
 



What is with you
Publicerat den

Tjäna tjäna. Sitter på tåget hem, with ma computah. Detni, ao. Okej har ingen aning om vad jag ska skriva om, vi missa det tåget vi skulle ta förut med några sekunder haha. Men vi fick vänta typ 50 min till bara, vi köpte frapinos -som var så extremt gött och chillade i väntan på tåget. När ja kommer hem ska ja inte göra nått speciellt tror jag, lära känna datorn typ haha tjarå
 



If I could build a girl I'd build her just like you
Publicerat den

Sitter just nu och har rast, med våran nya dator -KLAGAR INTE. Älskar den redan, Macbook Pro på den alltså. So long alla HP suckersssss. Nerå skoja. Eller?
Efter skolan ska vi bara ner på stan för att ta tåget hem, tror inte vi ska göra nått. Kanske köpa en smoothie eller nått. Fick även min lön idag. Så har lite mer än 8000 på kontot, som att jag får betalt för att få en Macbook? Nej men för dom pengarna ska jag köpa ett högtalarsystem, untz untz. Tjarå
Har inga bilder på den här datorn såatteee, instagrambild från tidigare idag
 
 



I'm not a people person
Publicerat den

På riktigt, vad har jag gett mig in på....



Klarar inte av det här guys
Publicerat den




Smoothies är mitt liv
Publicerat den




All i want is your DNA
Publicerat den

Sitter nu på tåget och vi rullar nog strax iväg mot Karlstad, längtar så extremt till imorgon när vi får våra datorer! Inga fel med två lektioner bara alltså, efter skolan ska jag ner på stan för att lämna in min fån. (Mobil hehe) ahmen tjarå vi åker nu




I'm going in circles again and again
Publicerat den

Tjarå, suttit och gjort ett litet mobilskal som jag hade tänkt att beställa när jag får min lön i september. Blev väldigt nöjd, såklart är det jag som tagit alla bilder höhö.
One Direction, Ross Lynch, Wote, 5SOS och The Fooo
 



Alltså åh så fina
Publicerat den




5 Seconds Of Summer
Publicerat den

Okej he-he gillar ännu ett band, fast dom har jag gillat längre än The Fooo. Alltså älskar doooom, suger att deras låtar inte finns på spotify! Älskar heartbreak girl! Alltså det här är inte bra guys, kommer bli ''besatt'' (you know what i mean) av 13 killar he-he-heh-eh-e-. I'm fine, i swear.



If i could build a girl I'd build her just like you
Publicerat den

Gått och blivit Foooer här borta ja, eller typ iaf. Kommer förmodligen bli värre... Inte bra alltså, alltså åh varför bor man inte i stockholm.. Då kan man stalka dom och vara med i flashmobs och musikvideor.. HE-HE-HE ÄLSKAR KRILLEHÖLA OMGGGGG
Omar in my heart jao.



I can't be no superman, but for you I'll be superhuman
Publicerat den

Sitter nu hemma med Matilda, lyssnar på musik och är.. speceilla. Haha nej men alltså shit vi dygna nästan inatt men ja somnade vid 6 nån gång tror jag haha, har fixat massa kapitel och sånt till min fanfic inatt. Bara prolog kvar sen ska jag börja publicera! Ska dock inte länka den här, men vi ses, tjarå
 



Gammal bild, ny redigering
Publicerat den

 



I can't believe my body is still moving
Publicerat den

Har precis suttit och rensar min externa hårddisk och datorn på bilder, blir ju lätt bilder som ligger och skräpar. Skönt att få bort lite! Måste verkligen lära mig att ha bättre namn på mapparna jag lägger in i datorn. Blir lätt att man glömmer bort ''juste vad är här nu igen'' hehe. Speciellt på några videor jag har som jag inte har någon aning om vad det är för något, bra där Frida.
Och på bilden kan ni se ia, matilda och sist mig, weho söta.
 
 
 
 



I looked at your smile and lovely hair
Publicerat den

 

Dagens

 




They say it's what you make I say it's up to fate
Publicerat den

Är klar med allt, till och med lockat håret idag. Vet inte varför, hade lite tid över! Ska gå och borsta tänder sen cykla till stationen. 
Kom även på en sak jag inte berättat! Jag har biljetter till This is us!!!! Ska kolla på den med Matilda och Moa! Ska bli hur kul som helst, kommer väl sitta och tjuta genom hela filmen... Men ah, nu måste jag dra!
 



When the lights fade out all the sinners crawl
Publicerat den

Alltså tack alla som kollar bloggen! Älskar verkligen när det går såhär bra, ger mig motivation till att blogga! 
Idag var den tråkigaste ridlektionen i mitt liv helt ärligt, hade en häst som jag hade velat rida dressyr med (alltså ett riktigt träningspass) som heter Wendela (ny häst). Men nejnej, vi skulle rida ut i skogen, det är inte det värsta, vi skrittade i 50 minuter konstant. Inte trav, inte galopp, inte nåe. Det söööög. Men ah, hoppas jag får Wendela nästa vecka också så jag får rida henne på riktigt.. Har precis badat iaf och lyssnar på musik nu. Tror Matilda skulle logga in på skype snart, så ja. Så ser min kväll ut. Fredag imorgon! Efter skolan tror jag några från klassen skulle ner och fika, får se om jag hakar på, ska gå till Telia och fixa min telefon som är helt fuckad. Tjarå
 



Get ready becouse I had enough
Publicerat den

Har haft en skitbra dag på klara idag! Klassen är så himla snäll! På rasterna satt vi ute i gräset och bara pratade och lärde känna varandra! Ibland blev det lite pinsam tystnad när ingen hade något att säga haha, men ja, idag kom dom där ''pinsamma'' (som inte är så pinsamma) lekarna när man skulle lära sig varandras namn! Vi körde bland annat tidningsleken, som jag är helt usel på! Kan de flestas namn men när det går så fort så bara får jag hjärnsläpp! Imorgon ska jag åka tåg till skolan och möta Moa på stationen! Ska bli kul att träffa henne igen! Såklart ska ju Matilda åka med också men ao d klart, tjarå ska dra till stallet nu.
 



Zerrie har förlovat sig, så himla fint
Publicerat den

Alltså det här är bara så himla fint, shippar Zerrie so bad. Favourite OTP rn
1D
Yeah, I do :)Can You NotLittle Mixology. | via Facebook



Here's a little song just to make you dance
Publicerat den

Älskar när bloggen går bra! Blir peppad på att blogga då! Som ni vet var min första skoldag på Klara idag! Var kul att träffa klassen och såå. Dock var det hur stelt som helst haha, men vi kommer ju lära känna varandra under tidens gång. Jag och Matilda träffade en tjej från klassen som var riktigt snäll. Tror vi är 27 stycken som jag sagt innan, men ah. Dagen började i matsalen med upprop, rektorn presenterade lärarna osv, sen träffade vi klassen i mediaverkstaden. Vi gjorde ingenting med klassen där, utan lyssnade bara på Pontus, fyllde i lite papper och kollade på en kort film som förra treorna hade gjort. Sen fick vi grillade hamburgare sen drog vi ner på stan. Så att vi gjorde liksom inga ''lekar'' eller så för att lära känna varandra, det kanske kommer? The world may never know. 
Imorgon börjar vi 10.40, älskar schemat som sagt hehe. 
 



When the days are cold and the cards are fold
Publicerat den

Taggad, ska precis gå till bussen!




Outfit och naglar
Publicerat den




THE FEEEELS
Publicerat den

Alltså när vi såg det här... Jag kastade mig ner i kuddarna, grät och ''ropade'' THE FEELS och till och med matilda grät! Hon är på våran sida nu... mehehe. Men alltså omg så perf







You held me down but I got up
Publicerat den

Sitter nu och taggar, lyssnar musik och målar naglar. Har lagt fram kläder och nu är jag redo för Klaraaa. Ska måla klart, äta något sen sova! Börja gå upp tidigt igen... Jag och Matilda kollade på röda mattan till premiären av This is us förut, herregud allt med den var perfekt. Ah men nu måste ja skynda mig liteee

This is us | via Tumblr
aahwww | via Tumblr
 



Tyckte bara denna bild var väldigt fin okej
Publicerat den

(3) Tumblr



Thank God for free wifi and the key to the mini-bar
Publicerat den

Sitter just nu och är nervööös haha. Ska snart klippa och färga håret, ifall det inte blir bra kommer jag leva i mössa :)))) Nej men alltså jag lyssnar musik as usual. Sov hos ia inatt, var fett kul. Hittade en väska på stan igår och förhoppningsvis ska jag köpa den idag... 
Ska bli så kul imorgon på uppropet! Att se alla och träffa klassen omgggg, imorgon börjar nya livet rå. Ska verkligen försöka satsa så mycket på skolan och verkligen ge gärnet för att som våran mentor sa, man får ingen ''andra chans'' i tvåan eller trean om man fuckar upp i ettan eftersom vi läser kurser, kurserna tar ju slut och då får man inte göra om. Så ska ge 100%. Taggad!
Okej har ännu inte nån aning om vad jag ska ha på mig, paniiik
.
hehe (?)
x | via Tumblr
 



You can be the prince and I can be your princess
Publicerat den

Två från imorse
 



Press play, fast forward
Publicerat den

Bilder från när jag och ia överraskade matilda
Bilder - ia
Redigering - jag
Lev med att det inte är skärpa på den, den va rolig
 



I know I can't help myself
Publicerat den

Lite blandade bilder jag inte visat
 



I'm the wind that's in your hair
Publicerat den

Bilder från Sjötorp den tredje augusti
 
 



They don't see me come
Publicerat den

Kom nyss hem från Klara och mentorssamtalet, var riktigt bra faktiskt! Fick reda på att vi var 27 i klassen och inte 11 som jag trodde. Men det blir säkert najs det med! Vi får förmodligen våra datorer på tisdag nästa vecka. Schemat äger verkligen också! Korta dagar och så börjar vi ganska sent, love iiiit. På onsdag börjar vi tio med upprop och sånt där, sen ska vi grilla med ettorna sen äre klarttt. 
Just nu dunkar jag musik åså. Ska förmodligen ner på stan sen och kolla efter en väska, tog lite bilder förut som förslag till profilbild, får la se om jag använder nån
Ska redigera lite bilder från Sjötorp nu! Kommer väll upp senare
 
 



I'm bleeding out
Publicerat den

Älskar det här albumet! Lyssna!



FRÅGESTUND
Publicerat den

Japp! Antar att ingen kommer kommentera men ändå hehe, svarar antingen i videoblogg eller i ett skrifligt inlägg, beror på hur många frågor jag fåååår. Fråga på!



Kiss the moon goodbye
Publicerat den

Idag har det varit en miket bra daaaaag. Åt ju som sagt pizza först med ia och matilda, sen drog vi och köpte godis och drog hem till mig, kollade massa roliga youtube videor och så började vi kolla på Vampyrer suger, men sen insåg vi att den filmen suger så extremt mycket så vi slutade kolla. Vid sex åkte ia hem sen halv åtta drog kv. Nu dunkar jag litt musik och skypar. Matilda tog även med en body mist till mig! Eller alltså, det fanns Victoria's Secret på flygplatsen och jag bad henne köpa med så gav jag henne pengar men ah. Taggar mentorssamtal imorgon!



Pretty old but gold
Publicerat den

ääääälskar den här låten



I just wanna party all night in the neon lights
Publicerat den

Söndag, som vanligt seg dag. Somnade 3-halv fyra inatt och vaknade 9... Rätt surt ja, vaknat 9 de senaste tre mornarna nu, weho. Men aja, senare ska jag äta pizza med Matilda, vet inte om ia ska med men hoppas deeet. Jao annars har jag inget annat planerat idag, hörs
Bild från åttonde maj
 



Blackbird fly
Publicerat den

Skype med Matilda som kommit hem från en vecka i Grekland, godis och musik. Woho lever livet



Senaste från instagram
Publicerat den

 



ÄNTLIGEN
Publicerat den

Äntligen är designen klar, ska försöka få headern i mitten annars är det klart, åh har tagit mig halva dagen att hitta en bra design, skojar inte! Testat 7 designer innan denna och gjorde först en annan header men ändrade till denna nu. Så jag har klippt och klistrat med denna header i nån timme nu så det skulle matcha med resten av bloggen liksom. Men nu får det vara klart! Nu är det bara om jag ska ändra några färger eller typsnitt, småsaker liksom. Sen imorgon ska jag ta nån bild att ha som profilbild!
 



I was born to be somebody
Publicerat den

Ligger just nu i min säng och bara längtaaaar och lyssnar musik, är verkligen så grymt taggad på gymnasiet så det finns inte! Håller på att redigera lite och så, har varit på ''redigeringshumör'' den här helgen, så jag hade tänkt att göra om designen till bloggen! Alltså på riktigt snart börjar jag gymnasiet, och på en linje där jag verkligen verkligen vill gå, alltså åh varför började inte vi också på måndagen haha. (I Karlstad börjar vi på onsdag...) Hörs senare ska försöka få ihop nån hyfsad header och design nu!
 
 
Your Story



U smile, I smile
Publicerat den

Suttit och skrivit fanfiction hela kvällen! Är uppe i sju kapitel nu! Men nu ska jag kolla senaste pretty little liars avsnittet! Har faktiskt helt glömt bort att kolla på det den här veckan! Alltså jag är bara sååå glad! Är så taggad på gymnasiet, skrev nyss med Fredd på skype och blev bara mer taggad då! Vi bestämmde att jag, matilda, han, hanna och teresa ska mötas på waynes på onsdag! Så om nån av er läser det här så ska vi det haha! Weho, tagga!!!!
 



this
Publicerat den




Skön musik
Publicerat den




I'm just the same that I was
Publicerat den

Sitter just nu bara vid datorn och skriver på min fanfiction, lyssnar på musik och chattar med Salma, en vän från Egypten som jag fått kontakt med via twitter! Så kul för hon är directioner :D Man får så mkt nya vänner via one direction hihi. 
Åååh inte långt kvar till skolan nu! Längtar så grymt tills man får träffa klassen och sådär, ska bli så kul att börja på gymnasiet :D På måndag har jag mentorssamtal med Pontus (trorvåranmentorheterpontusomjaginteminnsheltfel) och på tisdag ska jag klippa mig, sen på onsdag börjar vi och på kvällen skulle vi ha ''grillkväll'' med ettorna! (Eller så var det bara våran klass, jag vet inte riktigt haha) Hoppas jag får min dator på mentorssamtalet hehe! Ah men tjarå
hashtagnomakeup
 



This is us
Publicerat den

Alltså åh, den här videon var så fin. Igår visades en dokumentär på channel 4 i England typ, kollade på den förut och det är så mycket drama kring det nu. Dokumentären visar helt fel sida av oss directioners och den var så hemsk, dom visa massa hat som larry shippers får och pga det har enligt ryktena 42 larry shippers tagit livet av sig, på riktigt, det är så hemskt. Liam tweetade så grymt fina tweets om det förut så man bara dog, seriöst var jag älskar den där pojken! Imorse när jag vaknade trendade också #THISISNOTUS och #RIPLarryShippers...



Storstädning av rum idag
Publicerat den

Före:
Efter:
Satte även upp bilder på pojkarna på soptunnan och innuti garderoben:

(Det är hela vägen runt)



Blä
Publicerat den

Och för första gången på aslänge gör självaste zayn en follow spree och jag kunde inte spamma då jag var på jobbet. Och härom dan hade Liam en follow spree... Ugh kommer aldrig få en follow ändå




Bam bam bam
Publicerat den

Förut köpte jag och mamma bilar-glass till barnen på mitt dagis och förut bakade jag cupcakes till fröknarna! Gör min sista dag imorgon! Fast jag ska jobba lite på fredag ändå, men bjuder på saker imorgon för på fredag är det nått speciellt så vi har väldigt få barn.




There's a girl in the window tears rolling down her face
Publicerat den

Lite fakta om mig som ni kanske inte visste:
1. Från allra första början var jag en Harrygirl, men en kompis till mig var också det och jag ville inte att vi skulle ha samma crush och säga ''han är min* *nej han är min* osv så tillslut blev jag en Louisgirl och är det än idag men eftersom Harry är singel och Louis har tjej så kommer jag gifta mig med Harry när jag flyttar till England.
2. Jag älskar lukten av tepåsar.
3. (Förlåt Matilda) Men jag har inte någon respekt för Justin Bieber.
4. Tanken ''Jag vet att jag aldrig kommer att få träffa pojkarna'' gör så enormt ont och det är något jag tänker på varje dag.
5. Jag tycker att det är kul att pojkarna har lyckats så bra med deras karriär men jag tycker dom blivit för kända nu. Jag menar för nått år sen gjorde Harry och Louis en twitcam och blev glada över 5000 views. Igår krashade Nialls twitcam sida för att alla kollade, och då hade den inte ens börjat än. 
6. Det jag längtar mest till med att börja skolan är att få en Macbook Pro.
7. Min högsta dröm är verkligen att flytta till London, få ett jobb på starbucks och leva lyckligt tillsammans med Harry.
8. Mina känslor för Harry har växt sen jag läste Dark. -Vilket är väldigt konstigt eftersom Dark Harry är liksom inte riktiga Harry.
9. Jag vill få en större blogg.
10. Om en vecka ska jag färga mitt hår, hur jag ska färga får ni se då.
11. Jag älskar solglasögon och klänningar.
12. Jag vill verkligen tatuera mig, finns massa jag vill göra.
13. Jag älskar att utöka saker till min kamerautrustning.
14. Jag älskar att resa till varma länder, nu har vi dock inte gjort det sedan jag var ganska liten.
15. Jag bryter ihop ganska ofta pga One Direction.
16. Jag vill verkligen ha en One Direction tårta när jag fyller år.
17. Om jag fick välja att byta liv med någon på jorden skulle det vara Niall.
18. Jag älskar att sova på fina hotell.
19. Hotellfrukost är den bästa frukosten som finns, iaf på Elite.
20. Jag har redan tröttnat på M&M's och jag har inte ens ätit en halv påse. (Vann 2kg på liseberg)
21. Jag hatar att fixa håret men jag älskar att ha det fixat.
22. Jag vill vara 18 och kunna bestämma lite själv över mitt liv.
23. Jag vill ha körkort.
24. Jag ångrar att jag inte tog moppekort för jag hade velat åka moppe denna sommar, hatar att cykla.
25. Nu ska jag göra te.
 



Why are we acting like lovers we don't know each other
Publicerat den

Lyssnar på de två favorittjejerna och äter glass hehe. Skriver även på min fanfiction, börjar hända litte nu weho. Nej men seriöst älskar Demi's och Selena's senaste album! Alla låtar i båda albumen är så bra! Bara två dagar av jobb kvar nu! Får ledigt på fredag! Så härligt, på torsdag ska jag bjuda min avdelning på glass och imorgon ska jag baka lite till de fröknarna som är där och som hjälpt mig genom jobbet! Har faktiskt varit kul, barnen är så underbara! Men nu är jag bara såååå trött haha



twitcam
Publicerat den

omg 2 min kvar till nialls twitcam 
mitt liv om man kollar från 0.44 



Mitt liv efter gymnasiet
Publicerat den

Before I die, I want to...
TumblrUntitled
 
And live happily ever after :')



Nostalgi
Publicerat den




Ny liten sak!
Publicerat den

Införskaffade mig en liten liten adepter till min kamera i söndags! Verkligen nöjd! Funkar som en fjärrutlösare som man kopplar till telefonen, då kan man se i telefonen vad kameran ser! Svårt att förklara men ah, och man kan kolla på kamerans bilder i telefonen, samt överföra bilder om man skulle vilja lägga över en till ex instagram, facebook osv. 499:- på Elgiganten!



Dagarna
Publicerat den

Yep, som ni vet jobbar jag för fullt. Bara fyra dagar kvar nu och det är så enormt skönt, på riktigt. Inatt satt jag uppe och kollade på Teen choice awards, hehe. (Vill bara tillägga att det inte var hela natten utan jag ställde klockan när det började och la mig lite innan det var slut.) Men såklart slutade varje länk att fungera förr eller senare men jag lyckades se lite saker, såg Harry 3 gånger och varav en gång när han twerkade! (Plus att jag såg lite saker mellan det) Är så stolt över att jag lyckades se det live för alla, verkligen alla pratar om det nu! Haha, så söt. Men såklart funkade ingen länk i början så jag missade när dom öppnade med Best Song Ever och när dom tog emot surfbrädan för de 4 awarden de vann. Det sög verkligen, men kollade nu i efterhand. Okej nu ska jag sluta skriva om det här för jag skulle skriva om de senaste dagarna! Vill bara tillägga att jag är enormt stolt över att kalla mig directioner! De vann 4/4 award plus att Harry vann 2/2!!

Ross i bakgrunden också hihi
Harry Twerking At TCA 2013!
yes harry twerk | via Tumblr
Twitter / twerkingnarry: #harrydroppedthatthunthunthun ...


I lördags var jag på Liseberg med Olivia! Riktigt kul att träffa den tjejen igen efter alla år! Gick gasten och åkte kanonen för första gången haha. Gasten var med rolig än läskig och kanonen ägde! Jag vann en 2 kilos M&M vinst (och två center), och mamma och pappa vann också en stjärnvinst med M&M plus en stjärnvinst med choklad! Så nu blir det att äta mycket godis då.. Nej usch vi kommer ju trötta på det där så fort, som för nått år sen när vi vann toblerone. Är inte ens gott efter ett tag!



Let's go
Publicerat den

Ska väl försöka här igen då, grejen är att jag gillar att blogga men känns så ovärt när jag bara får många läsare när jag länkar på facebook och sånt, och vill inte skriva på fb efter varje inlägg så folk kollar, men vi får la se hur länge jag orkar nu innan jag slutar helt! 
Just nu sitter jag iaf och väntar på att Niall ska ha twitcam! Lär dröja ett tag för en stund sen skrev han att han kanske skulle göra en om några timmar, såatte. Åh, hoppas verkligen han har en för senast jag en twitcam med Niall var han så liten och söt, var ju ett tag sen nån av pojkarna hade en livestream. Kan ju kolla på denna fina gif på han sålänge:



Bloggpaus
Publicerat den

Har ingen ork eller lust till att blogga just nu! Kommer börja blogga igen när skolan börjar eller tidigare!