Teneriffa Dag 8
Publicerat den

 



Digitalt skapande
Publicerat den

Sitter just nu på digitalt skapande med fagitligan, vi slutar 15. Då blire att träffa ia och leta julklappar. Är mestadels klar med min broschyr så ska försöka göra klart dokumentationen nuu. Lite sneakpeak på hur det ser ut nu hehh



music
Publicerat den

 Så jävla grymma låtar, feelin myself är helt klart bästa låten just nu



Teneriffa Dag 7 Del 2
Publicerat den




Luciasånger
Publicerat den

Sitter just nu och gör mig i ordning samtidigt som jag lyssnar på min spotifylista ''TRÄNATRÄNA'' haha, gjort en lista med några av låtarna vi ska ha till lucian (alla fanns dock inte). 
Jo men idag är det ju torsdag, den värsta dagen på hela veckan.. På idrotten blir det zumba, sen tror jag vi har typ matte och engelska också. Som sagt måste jag fort ner på stan idag för att hämta ut kläder på Lindex. Ha den bra!



Teneriffa Dag 7 Del 1
Publicerat den




Send me away with the words of a love song
Publicerat den

Tjäna, sitter just nu och gör inte så mycket (som alltid alltså) nej men lyssnar på musik och pillar lite med min resebrschyr till digitalt skapande så larsa blir nöjd XDXD (okej var inte seriös nu) alltså ååh vi har inte larsa nästa termin, ni fattar inte hur hemskt det är. 
Men annars då, lyssnar på musik och ska snart ner till församlingshemmet och träna sång inför lucia med voxette. Imorgon måste jag verkligen ner på stan och hämta kläder hos Lindex till på söndag (skyltsöndag) det var tydligen sista dagen imorgon, hoppas verkligen jag hinner ner innan ridningen börjar men det borde jag göra, tjarå
ful webcambild sålänge haha
 



Teneriffa Dag 5 Del 2
Publicerat den




Today's
Publicerat den




Teneriffa Dag 5 Del 1
Publicerat den




Teneriffa Dag 4 Del 2
Publicerat den




I'm half a heart without you
Publicerat den

Vad har hänt idag då? Ingenting haha, varit i skolan.. Dölyssnat på Midnight Memories som är helt underbart, så grymt. Under kvällen har jag fotat lite bilder som egentligen blev sämst.. Men som ni har sett la jag upp dom i nått inlägg under ändå, suttit och redigerat dom lite och förut såg jag även en twitcam med några av mina favoritboys 5sos, så jävla underbara dom också haha. Imorgon hade jag tänkt att ta ledigt från livet igen för jag orkar inte gå till skolan haha, jk. Nu blir det väl att kolla paradise hotel och sova sen hehh
två från stockholm



Teneriffa Dag 4 Del 1
Publicerat den

 



You make me strong.
Publicerat den

Väldig annorlunda redigering på vissa men vad gör det om hundra år
 



Teneriffa Dag 3
Publicerat den




BRB CRYING
Publicerat den

 
Inte lyssnat hela än men Strong och Happily är favoriter! Little Black Dress och Through the Dark är också riktigt bra!! OMG väntat på detta så länge



ny musik
Publicerat den

 



Ett tag sen
Publicerat den

Har inte bloggat över helgen men har inte riktigt orkat hehe, sorry. Men nu har jag blogglust och även vlogglust! Men vet inte riktigt vad jag ska göra för video, kollar runt på youtube just nu för inspiration. Just nu sitter jag i skype och håller på med en film från Teneriffa i Premier Pro, ett program vi fick när vi började media film/foto. Gillar det skarpt! 
Annars då? Var ju i Stockholm med klassen + mediatvåorna nyss och det var väl sådär haha.. Vi fick ju aningen panik när vi gick vilse en torsdagkväll i Stockholm, men vi fick ta tunnelbanan så hittade vi tillbaka nån timme försent! 
Vi stod även utanför The Fooo's studio när vi fick fritid, men utan resultat. Förmdoligen satt killarna där inne för vi såg både Daff, Mickis och Sebbe. Jaja, lite surt men hoppas det kommer fler chanser! 
 Har inga bilder för tillfället



Teneriffa Dag 2 Del 2
Publicerat den

 



Teneriffa Dag 2 Del 1
Publicerat den

 



cya
Publicerat den

Kommer inte blogga något mer innan fredag nu skulle jag tro. Så nu vet nii, har tagit #hälga nu höhö, blev ett rätt vääldigt kort inlägg men alltså skitsamma. Fast ikväll har jag skypeat lite med matilda och josifien, packat och lite sånt, grejade det sista med designen nu tror jag, om inte josii ville ändra något mer haha, men cya guys



Teneriffa Dag 1 Del 2
Publicerat den




Stockholm
Publicerat den

Imorgon bär det av till Stockholm med klassen! Fotografiska och fotomässa + stan blir! Kommer ha med kameran,  pga bloggen. Vi ska göra några uppgifter och även ett repotage. Så jag och pappa har nyss köpt lite saker som behövs och efter det dela vi på en kebabrulle hehe. Gött
Tycker alla ska lyssna på denna låt



Teneriffa Dag 1 Del 1
Publicerat den

 



tack bestie<333
Publicerat den

Ty brur josi för hjälp med designen! <333



Say you want the same thing to
Publicerat den

Mot bussen! Ikväll blir the The hunger games night med ia! Första filmen vid åtta och vid midnatt visas premiären av Catching fire! Kommer bli grymt! Sover på Lillerud ikv, cya
mongon



Tillbaka!
Publicerat den

Hej! Inatt landade planet i Sverige efter lite krångel men nu är jag tillbaka på bloggen! Det är som sagt Matilda som hållit saker och ting här lite uppdaterat. Hade tänkt att lägga ut 1-2 inlägg om varje dag samt bilder inom kort! Redan redigerat de tre första dagarna på Teneriffa och några bilder återstår! Har hur som helst haft det så himla bra, väldigt varmt osv. Ändå lite skönt att komma hem, strax ska jag ner till församlingshemmet för lucian! Första sånglektionen väntar!
Sneakpeak
 



Grymma album
Publicerat den

 



-
Publicerat den




summer memories
Publicerat den




idols
Publicerat den

Kan inte ens förklara hur mycket jag älskar dessa personer här under. Tanken att jag inte kommer träffa någon av dom gör så himla ont, ett fett uuh på den. Nej men for real, love ya guys.



A monkey need to dance and so do you
Publicerat den

 



Välkommen på begravning:)<3
Publicerat den

Hej vgd? Jag är Fridas coolaste unge som hon avgudar. Hon är i Afrika nu och rider på kameler och mosas av elefanter haha, lika bra. Så tänkte skriva en inbjudan till hennes begravning.
 
Temat är: Gatsby och bethoven-stil, och vi behöver även någon som kan vara en kyckling & en tupp, för får hon inte kyckling så blir man putt.
Tid: 23.56-00.00, fredag den trettonde, månad hör vi av oss om då vi inte vet vilken månad fredag den trettonde är! 
Ta med: Ett glatt humör och popcorn tills hon ska hissas ner under jorden!
Kyrkan bjuder på fika efteråt och vi har beställt en dj så vi kan firas, puss och kram!
CYA THERE



9B
Publicerat den

Shirre, saknar klassen så himla mycket



~
Publicerat den

 



All i want is the taste that your lips allow
Publicerat den

Ska sätta på 1-2 filmer innan jag ska försöka sova, upp 2-3 inatt! Då rullar bilen till Lina och Robban (några från släkten som bor i sthlm), som sedan skjutsar oss till flygplatsen. 8.25 lyfter planet och då blir det en 6 timmars flygtur till Teneriffa!! Kommer ha med datorn men kommer inte blogga tror jag, har gjort några inlägg som matilda ska pluppa upp! Datorn är bara med för att jag ska kunna föra över bilder från kameran (vill kunna ta mer bilder än vad minneskortet tillåter) Meeen, bye sweden!
 



Hey baby tell me your name
Publicerat den

Tjatjaa, ska snart göra mig i ordning lite för att åka till farmor och fira farsdag och äta smörgåstårta. -En dag tidigare eftersom vi åker inatt. Pappa fick precis lite saker av oss, jag hade gjort en liten bok med minnen och fina saker om honom.
Imorse har jag packat, tror jag är mestadels klar nu! Bara lite småsaker men tror jag fått med allt nu. Snart så åker vi!
instagrambild från igår



Avicii #TRUETOUR
Publicerat den

Bara 113 dagar, sen så!



surt
Publicerat den

Suttit fastklistrad framför fula blogg.se hela kvällen i försök till att få en bra design, men icke. Blev ju hur kasst som helst. Aja, ska iaf göra en bättre header när jag orkar. Gillade den förra designen sååå mycket mer, men aja. 
Såklart sket sig allt också haha, matilda försökte hjälpa till men det blev inte bra på nått sätt, sååå de blev som det blev
Ville inte ha bildlöst så slänge ba in nått dret



DIGDIG1
Publicerat den

Sitter nu på digitalt skapande med mina fagits and swegits. Slutar tre och då blire dra en cheese med dom, sen hem och packa!! Shirre åker på söndaag, längtar
vi är ändå rätt söta



best friends for ever<33
Publicerat den

 



this is us
Publicerat den

 



I should inc my skin with your name
Publicerat den

Sitter nu på tåget och halvsover haha, är så trött. Idag är det bara massa jobbiga ämnen.. Slutar dock lite tidigare för att vi brukar flytta fram idrotten, det är väl gött. 
Måste till stallet lite tidigare idag för jag ska bli intervjuad och fotad till tidningen där idag. Sååå, det är väl typ min dag. Ska packa lite mer ikväll också, men vi höres



Give you nothing but truth
Publicerat den

Tjatja, är klar nuuu har sminkat å plattat håret litt. Idag blir de chilldag, först digitalt skapande med larsa<3 sen media produktion, då blir skriva podcast/manus med fagitgruppen! Kul!
 Söta osv haha



Tvillingarna
Publicerat den

Alltså åh vet inte ens varför det blir sån himla sämst kvalié på bilderna.. Ovanligt dåligt nu, aja skyller den på blogg.se..
 



Dryyyygt
Publicerat den

Sitter nu på ett försenat tåg och väntar på ett mötande tåg typ.. Kommer försent till skolan men så blir de ju ibland när man åker med SJ.. Tur att man har musik iaf!



The Fooo
Publicerat den

Det var väldigt svårt att få bra bilder kan jag ju säga! Och jag kan även tillägga att jag såg verkligen inte såhär mycket av killarna, sträckte upp kameran i luften och hoppades på det bästa helt enkelt. Såg inte ens Ogge nån gång..
Så jävla fina är dom

Ungefär såhär bra såg man:
 



Deppmode
Publicerat den

 



Älskar Ed av hela mitt hjärta
Publicerat den

Känner att jag är på Ed-humör ikväll. Fyfan vad han är bra! Måste se han live innan jag dör.. 



Förlåt!
Publicerat den

för att jag inte har bloggat nåååågonting.. Har verkligen inte orkat eller så. Hänt ganska mycket faktiskt, såg The Fooo som slutade i kaos och att de var tvunga att avbryta. Skitsynd för vi kommer nog inte få möjligheten att vara så nära killarna igen.
Har även övningskört för första gången, var skitkul faktiskt och enligt pappa gick det väldigt bra! Kändes bra också, ska bli kul att fortsätta med det! Jaa, vad har hänt mer..
Imorse köpte jag även biljetter till Avicii!!! Herre vad jag taggar! Har velat gå så länge och när han släppte biljetter till 1:a konserten försökte jag inte ens, när de släppte till extrakonserten försökte jag men utan resultat.. Men nu gick vi till ett ombud imorse! Kommer bli fett, 1 mars..  Vilka ser man där?
Kommer förmodligen upp några bilder från spelningen med the fooo, fick några bilder med kameran innan de var tvunga att lämna.. 

Så där har ni en liten summering vad som har hänt.. Måste även börja packa snart.. Teneriffa here i come!